mehtap 86 bnce 100 de 30 alırsın rapor onuda bu kadar ugrasıon die werirler özürlü oldugundan deilbnce bırak bu işleri arkadasım ama böle seyler yazdına göre buraya zeka sorunun war hakkını yemeyim
mehtap 86 bnce 100 de 30 alırsın rapor onuda bu kadar ugrasıon die werirler özürlü oldugundan deilbnce bırak bu işleri arkadasım ama böle seyler yazdına göre buraya zeka sorunun war hakkını yemeyim
kendini geliştirmek yerine özürlü sıfatını tercih etmen.. kolaya kaçmak gibi görünse de hayatın üzerinden kaybedersin...
daha iyisine sahip olabilecekken azıyla yetinme....
kendine göre birçok iş bulabilirsin.
zekan yetmiyorsa aklını kullan
görünen o ki canavar gibisin maşallah![]()
kpss den 70 almak zor değil diyorsun ya kpssden 70 altı alan binlerce kişi var bunların hepsi IQ dan özürlü bende dahil bi tanede IQdan özürlü raporu alalım bari :d
ALLAHIM YARABİM özürlüyüm diye belge isteyeni de ilk defa duydum,hadi bu raporu aldın ; iş budun diyelim ,ama yarın evleneceğini bi düşün ,bulduğun kocayı bile kaçırtır
IQ demek zeka testi deyilmiomaz üle şey hiç olurmu benim beynimin suvan cücü küçük diye rapormu verilrmiş adana kurnaz valla
![]()
Mehtap sen gerçek misin?
arkadaşlar IQ testi nerde yapılıyo?
bende yapmtırmayı düşünüyorum da
ankaradayım ben
yada beyfendi dalgasını geciyor ?
Muhtemelen
ama gercekten bencede bi sorun var gibi bakarsınız yuzde yuz bile verirler))))
Sakin olun şampiyonlararkadaş cevabını almıştır artık bu kadar yoruma.
KaRe;
yapma ya ama millet girmiş lisans zihin engelliler onlar gerizekalı ise nasıl üniversite bitiyorlar dimi ama
mehtap hanım estafurullah ben gerizekalı demedim lütfen hem yakışırmı bir insana hakaret içerikli cümleler kurmak özür dilerim ama sorunuz karşısında küçük bir tebessüm ile yüzümde şaşırdım sorunuza olabilir belkide zihinsel engelli arkadaşlarımızda bu şekilde rapor alabiliyolardır bilgim olmadığı için
ama bakın o şekilde değilde direk ruhsağlığı hastahanesine başvurursanız oradan alabilirsiniz belkide %40 lık bir rapor zor ama dene istersen ne kaybedersin ki dimi umarım alırsın ama zor adamlar bir ayağı kesilmiş olan bir engelli arkadaşıma bile %40 lık rapo vermedler %30 verdiler engelli sayılmıyomuş düşünün artık nekadar zor rapo almak allah kolaylık versin size
bende adanadanım hemşeriymişiz![]()