TEKSAN İnovatif Medikal Ürünler İstanbul, Bursa ve İzmir'de
Sayfa 52 / 61 İlkİlk ... 242484950515253545556 ... SonSon
Toplam 914 mesajın 766-780 arasındakiler
Buraya tıklayarak yazıları büyültebilirsiniz Buraya tıklayarak yazıları küçültebilirsiniz
    Üye
    yesilsy Avatarı

Gerçek Adı
    Mustafa
    Son Giriş
    15.11-2023
    Saat
    21:59
    Yaşadığı Yer
    İstanbul
    Alınan Beğeniler
    59
    Verilen Beğeniler
    73

Zaten Değerlendirdiniz! 0
    STAR, dünyanın en güvenli, en sağlıklı, en konforlu ve en dayanıklı tekerlekli sandalye minderi.
    Merhaba, 2015 yılında aldığınız raporun geçerliliği yok. Ben 5 engelli raporu aldım. İlk 3ü 3 ay içinde alındı, uyku testim yeniydi. 4. Raporu almaya gitmeden gidip sordum doktorlara, son 6 ay içinde alınmış olmalı dediler. @sezer3

Üye
    Oflucan_61 Avatarı

Son Giriş
    11.11-2023
    Saat
    19:54
    Yaşadığı Yer
    Trabzon
    Alınan Beğeniler
    2
    Verilen Beğeniler
    0

Eğer cihaz kullanıyorsanız; cihazın türü çok önemli. Mesela Normal cpap kullanıyorsanız sizi ağır uyku apnesi olarak değerlendirmeyebilirler, Auto cpap kullanıyorsanız ağır uyku apnesi kesin ama çalışma gücünde(iş gücü kaybı, yani raporun alt kısmında şu işlerde çalışamaz kısmında) çalışır ibaresi yer alır. Eğer Bpap cihazı kullanıyorsanız alt kısımda "ağır ve tehlikeli işlerde çalışamaz" yazmak zorunda, (bpap kullananlar src ve piskoteknik gibi ticari araç kullanma belgelerini almakta zorluk yaşarlar bilgileriniz)

Auto Cpap ve Bpap kullananların oranı %35 garanti bir orandır bilgilerinize.

Üye
    Mutlu678 Avatarı

Son Giriş
    23.02-2020
    Saat
    23:30
    Yaşadığı Yer
    İzmir
    Alınan Beğeniler
    10
    Verilen Beğeniler
    0

@Oflucan_61

Yaziyorsunuz ama bunlar kafa karıştırmaktan başka bilgiler değil çünkü;

1. Kalp sıkıntısı olan otomatik kullanmıyor. Tehlikeli olduğu için
    2. Hafif, orta ağır var. Ahi derecesine göre değişir
    3. Cihaz kullanırken medikal raporda sürekli kullanması gerektiğini yazar.
    4. Oran ahi ve hastalık tanısına göre
    ,5- Ağır işte çalışır çalışmaz karari engelli raporunda verilir yada durum bildirir. Raporda

Ortaya birşey atılıyor sonra yüz kişinin kafası karışıyor. Lütfen bu konularda ya başınızdan geçen bir tecrübeyi aktarın.

Üye
    Makiyato Avatarı

Son Giriş
    02.11-2023
    Saat
    21:22
    Yaşadığı Yer
    İzmir-Stockholm
    Alınan Beğeniler
    64
    Verilen Beğeniler
    94

Benim şöyle bir sorunum var. Teşhis sonunda bana hangi cihazın uygun olduğunu belirlemek için bu haftaya gün verdi Ege.
    Sorum şu birincisi benim apne ağır ben ilk yatışı paralı yaptığım için ikinciyi de paralı istiyorlar ki yaklaşık 315-TL teşhis ağır olduğu için ben bu parayı ödemek istemiyorum, bana yakın gün vermek zorundasınız diyebilirmiyim? Çünkü aksi durumda en erken 2020 nin Kasım Aralığı hatta daha sonrasını bulabilir.
    2. Sorum heyete cihazı almadan çıkmamda bir sıkıntı olurmu, Yani şöyle söylim şubat gibi başvuru yapacam heyet için ancak önümüzdeki Mayıs ayında yurt dışına gideceğim ve bu cihazları birde ordan incelemek istiyorum. Haliyle heyete apne teşhisi olan ancak henüz cihaz kullanmayan biri olarak çıkacağım sizce rapor oranlamamda bu etki edermi, sonuçta elimde kapı gibi AHİ 74 den ağır apne raporum var.

Üye
    yesilsy Avatarı

Gerçek Adı
    Mustafa
    Son Giriş
    15.11-2023
    Saat
    Yaşadığı Yer
    İstanbul
    Alınan Beğeniler
    59
    Verilen Beğeniler
    73

Merhaba,

Ege dediğiniz yer neresi? özel mi? Yakın gün veren yer neresi, ilk yazdığınız kısımı anlamadım, 2. sorunuzun cevabı, işlk raporla heyete girebilirsiniz.
    @Makiyato

Üye
    Makiyato Avatarı

Son Giriş
    02.11-2023
    Saat
    21:22
    Yaşadığı Yer
    İzmir-Stockholm
    Alınan Beğeniler
    64
    Verilen Beğeniler
    94

Ege üniversitesi.
    Burada sıralı istersen yedi sekiz ay sonraya gün veriyorlar
    Parayı istersen daha yakın veriyorlar.
    Ben ilk yatışı paralı istedim, teşhis kondu
    İkinci yatış hangi cihazın uygun olduğunu belirlemek için dediler bana,
    Şimdi benim durumum ağır ben paralı istemiyorum ama bana yakın gün vermek zorundasınız diyebilirmiyim sizce?

Üye
    yesilsy Avatarı

Gerçek Adı
    Mustafa
    Son Giriş
    15.11-2023
    Saat
    Yaşadığı Yer
    İstanbul
    Alınan Beğeniler
    59
    Verilen Beğeniler
    73

Bu sorunuzun cevabını burada kimse veremez, şansınızı bir deneyin, ikna etmeye çalışın.
    @Makiyato

Üye
    rexart Avatarı

Son Giriş
    08.07-2023
    Saat
    14:00
    Yaşadığı Yer
    İstanbul
    Alınan Beğeniler
    31
    Verilen Beğeniler
    94

çoğu yer 5 yıl içinde alınmış raporu kabul ediyor

@Mutlu678
    Kim uyduruyor bilmiyorum ama tamamen yanlış, 2012 den beri cihaz kullanıyorum ilk raporumu 2012 de aldım raporlar 5 sene geçerli dediler 2017 de yeniledim, aynısı çıktı puanda aldım.

Üye
    kafkef41 Avatarı

Son Giriş
    18.11-2023
    Saat
    01:40
    Yaşadığı Yer
    kocaeli
    Alınan Beğeniler
    1
    Verilen Beğeniler
    1

Arkadaşlar cpap cihazı yazdı doktor sizce hangi cihazı almalıyım tavsiyeniz nedir birde ücret hakkında bilgi verirseniz sevinirim

GM1900 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Üye
    muratesesli Avatarı

Son Giriş
    27.11-2021
    Saat
    09:59
    Yaşadığı Yer
    Eskisehir
    Alınan Beğeniler
    13
    Verilen Beğeniler
    0

Merhaba arkadaşlar haftaya heyete gireceğim aklım karışık biraz aydinlatirsaniz sevinirim Arkadaşlar gece nefesimi çok tuttuğum için uyku testine girdim ahi değerim 44.1 bacak hareketi 98 index 14.8 plms 85 index 12.9 plms arousal 23 index 3.5 yaziyo ve hiper tansiyon hastasiyim arkadaşım bunla yuzde 40 rapor alabileceğimi söyledi dogrumudur birde heyete girmeden 2.ci testi beklemelimiyim şimdiden çok teşekkürler.
    1998 girişim var 5000 de prim günüm

Birde huzursuz bacak sendromundan oran veriliyomu

Üye
    yesilsy Avatarı

Gerçek Adı
    Mustafa
    Son Giriş
    15.11-2023
    Saat
    Yaşadığı Yer
    İstanbul
    Alınan Beğeniler
    59
    Verilen Beğeniler
    73

Merhaba,

Heyet için ikinci teste gerek yok, ilk testle girebilirsiniz. Heyete gireceğiniz hastanede uyku apnesini Göğüs hastalıkları değerlendiriyorsa işiniz zor, çoğu göğüs hastalıkları doktoru düşük oran veriyor. Nöroloji değerlendiriyorsa %35 alma olasılığınız oldukça fazla.. ben 6 hastaneden rapor aldım, 5 noroloji %35 verdi 1 göğüs hastalıkları %10 verdi, huzursuz bacak sendromu bende yok ama oran alanlar var diye okumuştum. Uyku apnesinden %35 alırsanız ilave olarak diğer hastalığınızdan en az %7 alırsanız %40'ı geçersiniz, hakkınızda hayırlısı, bu araba bende 98 girişliyim geçen sene emekli oldum, başlangıcınız ve gününüz yeterli.
    @muratesesli

Üye
    muratesesli Avatarı

Son Giriş
    27.11-2021
    Saat
    Yaşadığı Yer
    Eskisehir
    Alınan Beğeniler
    13
    Verilen Beğeniler
    0

Bende göğüs hastalıklarından uyku testine yattım doktor cok ilgisizdi iste oldugum için esim gostermis sonucu pijamasina top dikin sırt üstü yatmasın demiş eşimde cihaz oneriliyo deyince he evet demiş sonra sağlık kurulundan heyet doktorlarini gezdim nöroloji kardiyoloji göğüs hastalıkları 3 'nden muayne oldum kardiyoloji tamam tansiyon hastası dedi ilgilendi bişey demedi göğüste başka doktor vardı ogün nerdeyse niye geldin demediği kaldı ordan nöroloji doktoruna gösterdim sonucu agir 35 dedi bitek o söyledi bacak sendromu hakkında bilgisi yok sanırım ilaç tedavisi falan dedi perşembe günü belli olcak Inşaallah

Üye
    rexart Avatarı

Son Giriş
    08.07-2023
    Saat
    14:00
    Yaşadığı Yer
    İstanbul
    Alınan Beğeniler
    31
    Verilen Beğeniler
    94

@muratesesli
    Nöroloji harici bir DR dan uyku apnesi için teşhis tedavi ve puan almaya çalışmayın alamazsınız. Uyku apnesi çok büyük oranda nörolojik kaynaklı bir rahatsızlık.

@rexart
    Şunuda ayrıca belirteyim, KBB yada Göğüs hastalıkları uyku apnesine ameliyat ile çözüm bulmaya çalışıyorlar, ancak APNE nörolojik kaynaklı olduğundan, ameliyat ile küçük dil, bademcik, deviasyon ameliyatı ile geçici bir rahatlama yaşasanız bile 3-5 sene sonra apnenin nüksetme oran çok yüksek. Ameliyat olduğunuzdan dolayı CPAP maskesi de kullanamadığınızdan geceleri nefessiz kalarak uyumaya mahkum kalıyorsunuz. Hiç ameliyat olmamanızı CPAP maskesi kullanarak hayatınızı devam ettirmenizi tavsiye ediyorum.

(Teşhis tedavi ve kontrollerimi yapan Prof. un söyledikleri bunlar kendi fikrim değil bu arada)

Üye
    muratesesli Avatarı

Son Giriş
    27.11-2021
    Saat
    Yaşadığı Yer
    Eskisehir
    Alınan Beğeniler
    13
    Verilen Beğeniler
    0

Doğru söylüyosun uyku testinden önce göğüs kbb gönderdi burun etimde sıkıntı yokken burun etimi aldirdi başka hastanede yinede ahi 44.1 cıktı umarım hakkettigimi ben ve benim gibi mağdur tüm arkadaşlarımız alır aslında benim bel ve boynumda 3 fıtık var oran alamazsın deyince onu söylemedim 3senedirde panik atak tedavisi görüyorum oda süreli olur deyince onuda söylemedim perşembe günü sonucu verirlerse burada paylasicam herkezden allah razı olsun

Üye
    engellsizz Avatarı

Son Giriş
    17.11-2023
    Saat
    11:29
    Yaşadığı Yer
    İstanbul
    Alınan Beğeniler
    28
    Verilen Beğeniler
    132

Panthera: hafif, agresif ve zarif aktif tekerlekli sandalye...
    Bazı hastanelerde , uyku apnesini Nöroloji değil "Göğüs Hastalıkları doktoru" puanlıyor, %35 alanlar var, burada önemli olan doktor vermezse itiraz etmesini bileceksiniz.

Uykusuz bacak sendorumunun yönetmelikte yeri var %10 alırsınız, buna da Nöroloji doktoru bakıyor, ona yönetmeliği göstererek itiraz edebilirisiniz vermezse.

Sayfa 52 / 61 İlkİlk ... 242484950515253545556 ... SonSon