Merhaba Mehmet bey,
Uyku abnesinden, Ahi 17.3 ile cpup cihazı kullanıyorum. Raporda kısaca Pozisyonel sleep abne tanısı ile hastalığın yaratacağı hayati tehlike nedeniyle sürekli olarak 4_14 CM H20 cpup cihazı kullanımı uygun görülmüştür.Göğüs doktoru % 35 verdi. Hipertansiyon %10, Aritmi %10,Bel fıtığı %7, sol el orta parmak ucu kopuk, %5 verdiler. Balthazar formülüne göre ortalamam % 55 falan geliyor. Fakat benim kafamı karıştıran uyku abnesinden, sitedeki yazılanların kafamı karıştırması oldu. Bu ahi değerine göre Ankara' dan uyku abnesinden aldığım %35 i düşürürler mi? Veya bu tarz konuyla Ankara'dan rapor oranı düşen varmı?
Merhabalar
Sizin Ahi değeriniz kaçtı? Bu benim için çok önemli Ben 17.3 Ahi ile %35 aldım. Başka rahatsızlıkları da var %67 yi buldum, Sağlık kuruluna heyete gireceğim. Ama sitede Ahi durumuna göre yorum yapan, çok. Siz Ankara'yada göndermişsiniz beş ay sonrada Ankara'dan size cevap gelmiş,. En net cevabın sizde olduğunu düşünüyorum. Bana sorduğum konuyla ilgili dönüş yapabilirmisiniz mümkünse. Şimdiden teşekkür ederim.