TEKSAN İnovatif Medikal Ürünler İstanbul, Bursa ve İzmir'de
Toplam 3 mesajın 1-3 arasındakiler
Buraya tıklayarak yazıları büyültebilirsiniz Buraya tıklayarak yazıları küçültebilirsiniz
    Üye
    merdemözkan Avatarı

Son Giriş
    04.12-2016
    Saat
    18:00
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

Zaten Değerlendirdiniz! 0
    STAR, dünyanın en güvenli, en sağlıklı, en konforlu ve en dayanıklı tekerlekli sandalye minderi.
    Tahmini % 30 ile 50 arasında rapor alabilirim diyerek dün vergi dairesine gittim. vergi dairesi apartman görevlilerinde vergi kesintisi olmadığından vergi indiriminden yararlanamaz ve bundan dolayı kurum olarak sizi vergi indirimi için hastaneye sevk edemeyiz dedi yanlız ben vergi indirimin den yararlanmak için değil 7 sene sonra şartlar olgunlaştığında % 40 rapor ile malül emekliliğimi isteyecektim. zannetersem vergi indirim alan kişi 3-4 senedene sonra bile şartlar olgunlaştığında tek dilekçe ile emekliye ayrılabildiğini biliyorum bu nedenle vergi indirimi için kurum ve hastane arasında onaylı iştişareli rapor istiyecektim.

Kurum bana bağımsız hastaneye müracat edebilirsiniz dedi.

Bağımsız yaptığım raporun bir geçerlilik süresi varmıdır.

% 40 rapor ile ne gibi faydalardan istifade edebilirim

Bu konuda ne yapmamı tavsiye edersiniz.

Üye
    kaderimsee çekerim.. Avatarı

Gerçek Adı
    Recep
    Son Giriş
    Saat
    Yaşadığı Yer
    N/A
    Alınan Beğeniler
    273
    Verilen Beğeniler
    593

bildiklerimi yazayım; % 40 raporla engelli kadrosundan yararlanabilirsiniz.
    başbakanlık özürlü kimlik kartı alabilirsiniz.
    erken emekli olabilirsiniz.
    ömss sınavına girip memur olabilirsiniz..
    aklıma gelen bunlar...

Genel Yayın Yönetmeni
    OturanBoğa Avatarı

Gerçek Adı
    Bülent
    Son Giriş
    Bugün
    Saat
    22:19
    Yaşadığı Yer
    İstanbul
    Alınan Beğeniler
    4.029
    Verilen Beğeniler
    4.300

Panthera: hafif, agresif ve zarif aktif tekerlekli sandalye...
    Rapor alsanız da sakatlık indirimi için vergi dairesine başvuru yapamazsınız. Başvuru yapabilmek için sgk'LI olarak başka bir işyerinde çalışmanız lazım. 10 günlük sigortalı olmanız bile yeterli. O 10 gün içinde defterdarlığa gidip sakatlık indirimine başvurabilir, hastaneye sevk alabilirsiniz. Sonra o işten ayrılsanız bile fark etmez...

Ve, sakatlık indirimini hak ettiğinizde evet, sgk'dan erken Yaşlılık emeklisi olabilirsiniz günü gelince

- Arkadaşlar, lütfen sorularınızı özel mesajla iletmek yerine ilgili foruma yazarak cevap arayın. Böylece hem soru-cevaplardan herkes yararlanır hem de en doğru cevaba en hızlı şekilde erişmiş olursunuz.
    - Lütfen sorunuza cevap aldıktan, bir sorununuza çözüm bulduktan sonra dönüp gitmeyin. Siz de başkalarına yararlı olmak için bilgilerinizi, tecrübelerinizi, duygularınızı paylaşabilirsiniz. Unutmayın, siz nasıl yana yakıla cevap arıyorduysanız, başkaları da içine düştüğü açmazdan çıkmak için aynı hararetle sorularına cevap arıyor...