metkar06 ;Verdiğin oranlara göre Toplamda % 36 eder.
metkar06 ;Verdiğin oranlara göre Toplamda % 36 eder.
merhaba yardımcı olursanız sevinirim.. işitme kaybından dolayı %24. klippel feyl' den dolayı %35 oranında raopor verdiler bunun ortalamasında bana nekdar rapor verirler?
35+24 = % 50,6 yapar.
gözden \32 kulaktan\42 beyınden \20 ssknın gonderdıgı kurumdan rapor aldım ssk bunun ne kadarını kırar
suatg09;
% 42+32+20= % 69 olur..
arkadaşlar kayseri devlet hastanesinden vergi indirimi başvurusu sonucu heyetten kalp 30+20 puan kalp damar cerrahisinden %30 puan verdiler toplamı %80 ediyor bu rakamla gerekli formüle göre vergi indirim raporu alabilirmiyim yardımcı olursanız sevinirim. tşk.
%61 Oluyor dostum.
tşk.ederim goXEI
formüle göre yüzde 61 çıkan oranı, Ankara Maliye kaç düşürebilir?
%61 ssk okmeydanından almışım 2 ay daha bekle bakalımfelçolmuşummuyene tetkiklerini anlayamamışlar h.paşa tekrar sevk etmişler
kısmi felçde heyete girdim üst %45 alt %40 yazmışlar raporda baldhazar formulünde %kaç eder hesaplamayı bilen arkadaşlardan rica etsem söyleyebilirmisiniz
kismifelç geçirdim heyete girdim sol kolum çalışmıyor sol bacak kısıtlı yürüyom üst%45 alt %40 oran kaç olur sayğılarımlabirde sandalyeye bağlıyazıyordu
mehmetturk;
% 45 + % 40 = % 67
teşekküe ederim kardeşim
bu sefer inşallah merkez sağlık sorun çıkarmaz inşallah%61+%67 ile
arkadaşlar ben bu gün ankara maliyesapeye rapor sonucu sordum ve % 50 + %30 toplam % 80 sonuçunu % 55 olarak hesaplamışlar darısı diğer arkadaşlara
Rapor yaklaşık 40 günde sonuçlandı