Hayırlı olsun.
Soruların la ilgili net bilgim yok.
@emel5561
Oğuzhan bey 41 aldım şuan belediyede çalışıyorum vergi indirimi alabilirmiyim asgari ücret alıyorum başka neler alabilirim 41 ile
OğuzHan112
OğuzHan 112
@OğuzHan112 mesaj attım gördün mü
Hayırlı olsun.
Soruların la ilgili net bilgim yok.
@emel5561
@OğuzHan112 bana da yardımcı olursanız çok sevinirim
%91 kısmi bağımlı rapor verdiler onun için itiraz etmistim. Daha önceki raporum %77 ağır engelliydi 2012 de almıştım o zaman yürüyordum 4 yıldır yürüyemiyorum
İtiraz ettikten sonra ki hastanede
Engelli raporu için nöroloji alt taraf için %80 kollar içinde %20 verdi heyete girmedim daha ftr nörolojinin verdiği oran onun içinde geçerliymiş Üroloji %40 verdi gözün verdiği oranı görmedim 2012 de aldığım raporda da itiraz ettiğim raporda da göz%5 üroloji %40 vermişlerdi
Bu nörolojinin bacaklar için verdiği 80 ile kollar için verdiği 20 nasıl hesaplanır bu oranla kaç olur biliyo musunuz
Birde şimdi ben itiraz ettiğim raporu üniversite hastanesinden alıyorum oraya gönderdiler itiraz edince.
22 yıldır MS hastasıyım 4 yıldır yürüyemiyorum
Üniversite hastanesinde asistanlar veriyoya oranı heyete girince oranı değistirirler mi
Üniversite hastanesi şu anki itiraz ettiğim raporun yeni raporu verecek hastane.nöroloji MS için tedavimi gördüğüm hastane aynı zamanda. ama üroloji için şu an bı tedavi bu üniversite hastanesinde görmüyorum.
İlaclarımı tak raporumu devlet hastanesinden alıyorum
Uzun oldu ama anlatabildim mi bilmiyorum
Böyle kalırsa eğer oran kaç olur birde bunu sorayım
Teşekkür ederim.
Heyete girerim tam bağımlıyı onaylamadıkları gibi %91 ide düşürürlerse diye girmesem mi ki diye ne yapacağımı şaşırdım
80+20=%84 eder
@raaamis
Üroloji'nin verdiği 40 puan güncel puan mı?onu da ekleyelim mi?
Ya da aldığınız puanların hepsini yazın hesaplayalım.
Evet pazartesi günü gezdik doktorları %40 yazıyodu ürolojinin verdiği kağıtta
Nöroloji bacaklar için %80 kollar için %20 yazıyo
Göz ne verdi bilmiyorum yazmıyo onunkin de eski raporlarımda göz %5
Perşembe günüde heyete gireceğim
@OğuzHan112 Evet pazartesi günü gezdik doktorları %40 yazıyodu ürolojinin verdiği kağıtta
Nöroloji bacaklar için %80 kollar için %20 yazıyo
Göz ne verdi bilmiyorum yazmıyo onunkin de eski raporlarımda göz %5
Perşembe günüde heyete gireceğim
@OğuzHan112 Nöroloji %80 + %20
Üroloji %40
Böyle
80+40+20+5=%91 olarak çıkar
@raaamis
5 puan varsayalım verilmemiş onu düşelim %90 olarak çıkar
Baltazar hesaplama yöntemine göre küsuratlar nasıl hesaplanıyor. Bazı küsüratlar örneğin 1.6 gelirken bazıları 1.2geliyor. 1.6 yukarı doğru yuvarlanıp 2 olur. Onu biliyoruz. Fakat sonraki toplamda 1.6 mı oluyor 2 mi oluyor. Yani sonraki hastalığı eklerken diyorum .
merhabalar hemotolojıden 60+40 aldım nefrolojiden 50 dahileyeden 10 rapor puanı kaç gelir 🤗 @OğuzHan112 @OturanBoğa
@Can08
Raporunuz %89 olarak onaylanır.
Ötv için 90 gerekıyor sanırım @OğuzHan112 1 puan ilemi kaçırıyorum. Kendi hastalığım%100 yapıyor
Nefroloji 50
Dahiliye 10 🥲
Şansızlık
Puanlar ayrı ayrı verildiği için ayrı ayrı hesaplanıyor, direkt 100 verilmiş olsaydı 100 olarak hesaplanırdı.
Sizin verdiğiniz puanlara göre şu şekilde çıkar.
60+50+40+10=%89,2 eder.
@Can08
Özelden sorduğunuz soruya buradan cevap yazalım,
Evet 10 puan daha almış olsanız %90,28 eder.
@Can08
çok teşşekkür ederim oğuzhan bey 🤗
Merhaba, kardiyolojiden farklı hastalıklardan 50+10+10 rapor alacağım. Hesaplama 59,5 çıkıyor. Engelli derecesinde çok kritik. Kural gereği 59 a mi yoksa 60 a mi yuvarlaniyor? Yoksa tamamen kurulun isteğine mi bagli? Teşekkürler
@Cny83
Hayır kurulum isteğine göre değil,ancak heyet başkanı ufak tefek insiyatif kullanabilir,60 olarak yuvarlayabilir,
Geneli şu keilde 59,6 olsaydı 60 olarak onaylanırdı,