TEKSAN İnovatif Medikal Ürünler İstanbul, Bursa ve İzmir'de
Toplam 10 mesajın 1-10 arasındakiler
Buraya tıklayarak yazıları büyültebilirsiniz Buraya tıklayarak yazıları küçültebilirsiniz
    Yasaklı Üye
    ögretmen- Avatarı

Son Giriş
    21.05-2013
    Saat
    12:39
    Yaşadığı Yer
    gaziantep
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

Zaten Değerlendirdiniz! 0
    STAR, dünyanın en güvenli, en sağlıklı, en konforlu ve en dayanıklı tekerlekli sandalye minderi.
    acil yardım! sevgili arkadaşlar benim dayım 15 yıl sigorta süresi ve pirim gün sayısı 3600, ünüversite hastenesinde alınmış % 63 raporu var.
    tüm şartları tutmasına ragmen ankara SGK dan epikriz raporu isrediler hemde 3 defa dosya ankaraya gidip geldi.
    ünüversitedeki hastane ye gidiyoruz onlarda epikriz raporu vermiyoorlar. epikriz raporu hastanede yatan tedavi gören hastalara verilir diye vermiyorlar.
    dayımın hastalıgı tavuk karası (RETINITIS PIGMENTOSA) göz rahatsızlıgı yani.
    bu ekipriz raporunu nasıl dolturturuz . dr diyor siz tedavi olmadıgınız için epikriz raporu olmaz diyor. acil yardım edin dayım çalışmıyor geliri yok 3 tane çocuk var

Üye
    allakasi Avatarı

Gerçek Adı
    ugur
    Son Giriş
    03.05-2023
    Saat
    20:01
    Yaşadığı Yer
    istanbul
    Alınan Beğeniler
    5
    Verilen Beğeniler
    0

bence uzman bir doktora gidin hastalıgı hakkında muayene edip epi kriz yazsın zor bişey degil ama bazı doktorlar kıl oluyor benim ilac yazdırdıgım rapora 3 doktorun imzası gerekiyordu dahili ye doktoru hastanedeki izne cıktı başka dahiliye ciye imzalatamadım imzalatana kadar göbegim catladı insaflı bir doktor arayın bence hepsi birde il

Üye
    skocak2006 Avatarı

Gerçek Adı
    şahin
    Son Giriş
    12.06-2022
    Saat
    18:18
    Alınan Beğeniler
    3
    Verilen Beğeniler
    0

epikriz raporu operasyon geçiren hastaya operasyan yapan doktor tarafından yaptıgı operasyonu ayrıntılı olarak vermek zorundadır operasyon geçirmedi ise neyin epikrizini verecek
    iyi niyetli doktorda bulsanız veremez

bendede renk körlügü var tavuk karası halk dilinde bana onun için rapor vermediler
    bu konuyu bilen arkadaşlar yazarsa ögreniriz

Üye
    ali ceyhan Avatarı

Gerçek Adı
    ali ceyhan
    Son Giriş
    25.08-2016
    Saat
    13:26
    Yaşadığı Yer
    istanbul
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0
    Blog Mesajları
    1

mustafa_toprak;

EPİKRİZ raporu ameliyat olan kişilerde ameliyat raporudur d.r bunu ameliyat sonrası yazar böyle bir hastalıga EPİKRİZ raporunu neden isterler anlamış diilim.

Genel Yayın Yönetmeni
    OturanBoğa Avatarı

Gerçek Adı
    Bülent
    Son Giriş
    Bugün
    Saat
    18:06
    Yaşadığı Yer
    İstanbul
    Alınan Beğeniler
    3.949
    Verilen Beğeniler
    4.220

Epikriz raporu ile hiç bir ilgisi yok ki. Bence itiraz edin bu talebe. Böyle bir yazıyı hiç bir hastane vermez...
    - Arkadaşlar, lütfen sorularınızı özel mesajla iletmek yerine ilgili foruma yazarak cevap arayın. Böylece hem soru-cevaplardan herkes yararlanır hem de en doğru cevaba en hızlı şekilde erişmiş olursunuz.
    - Lütfen sorunuza cevap aldıktan, bir sorununuza çözüm bulduktan sonra dönüp gitmeyin. Siz de başkalarına yararlı olmak için bilgilerinizi, tecrübelerinizi, duygularınızı paylaşabilirsiniz. Unutmayın, siz nasıl yana yakıla cevap arıyorduysanız, başkaları da içine düştüğü açmazdan çıkmak için aynı hararetle sorularına cevap arıyor...

Üye
    gocmen99 Avatarı

Gerçek Adı
    SLOBADAN
    Son Giriş
    12.01-2017
    Saat
    16:06
    Yaşadığı Yer
    İSTANBUL
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

arkadaşlar epikriz ameliyat olan kişilere verilir diye bişey yazmışsınız ne alak ya epikriz hastaneden nedenli olursa olsun yatmış veya tedavi görmüş hastalara verilir bu ardakadaşın bece yapacağı şey herhangi bir hasteneye gitmek doktora muhayene olmak birkaç gün hastalığı nedeni ile yatabilrise yatmak yatamazsa doktorun insafı ile belki epikriz hazırlanır ana şunu unutmayın sonuçta hastanede tedavig ören ve hastanede yatmış hastalara verildiği için tavuk karası tedavisi hastanede yatarak tedavi olmuyorsa doktorun yapabileceği bişey yok ancak şuda olabilir başka neden le hastaneye başvurur yine göz problemi ile doktorlar tedaviye başlar gözden sonra tavuk karası olduğu kararlaştırılır buda bir epikriz hazırlanması demektir bol şans

Üye
    skocak2006 Avatarı

Gerçek Adı
    şahin
    Son Giriş
    12.06-2022
    Saat
    18:18
    Alınan Beğeniler
    3
    Verilen Beğeniler
    0

ben ne dedim operasyon geçirenlere verilir dedim bu yatarak tedavide olur ameliyatda olur ama muayene olupda ver bana apikriz yok ole bişey

arkadaşlar merak ettim renk körü olup raporu olan varmı ayrıca vergi indirimi alan varmı

Üye
    hayrettin-nami1 Avatarı

Gerçek Adı
    hayrettin
    Son Giriş
    13.02-2017
    Saat
    19:07
    Alınan Beğeniler
    2
    Verilen Beğeniler
    0
    Blog Mesajları
    4

mustafa toprak acil demişsin ama yeni gördüm. acile yapacağın bir e- devlet şifresi alacaksın postaneden başbakanlık yani BİM yazan yere gir.oraya şu ,şu hastane benim epikriz raporumu vermiyor.emekli olacağım raporlarıma ulaşamıyorum.lütfen yardım edin.diye yazı yazın .onlar gerekeni yaparlar.5 güne kalmaz gelin epikriz raporunuzu verelim.diyecekler.başka bir yola baş vurma.çünkü ben raporlarıma böyle ulaştım. Allah yardımcımız olsun.selamlar .haber yaz gelişmelerle.

Üye
    gokhan Ç. Avatarı

Son Giriş
    09.03-2014
    Saat
    19:06
    Yaşadığı Yer
    istanbul
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

Öncelikle uzun bir süreç Allah Sabır versin. Babamın %70 e yakın gozlerinden rapor verdiler. Uzun bir süreçten sonra en son epikriz raporu istediler. Bize ise hastaneden epikriz raporu vermediler. Çünkü bu raporu sadece ameliyat olan hastalara veriyolarmış .Biz ise son çare olarak raporu veren doktordan ısrar üzerine hastalığı açıklayıcı bir yazı ve imza mühürlü halini istenilen kuruma gönderdik. Yani sizlere epikriz vermiyolarsa raporu yazan doktordan açıklayıcı bir yazı rica edin işinize yarayabilir. İnşaalah yardımcı olabilmişimdir. Hepinize kolay gelsin.

Üye
    Birol Koç Avatarı

Gerçek Adı
    birol
    Son Giriş
    12.05-2016
    Saat
    01:03
    Yaşadığı Yer
    Istanbul
    Alınan Beğeniler
    1
    Verilen Beğeniler
    0

Panthera: hafif, agresif ve zarif aktif tekerlekli sandalye...
    Ben hastaneden istedim eski muyanelerime bakarak epikiriz raporu verdi bende o epikirizle rapor aldım başka hastaneden ben ameliyatta olmadım sadece rutin kontrol oda bir kaç kez