TEKSAN İnovatif Medikal Ürünler İstanbul, Bursa ve İzmir'de
Sayfa 3 / 5 İlkİlk 12345 SonSon
Toplam 74 mesajın 31-45 arasındakiler
Buraya tıklayarak yazıları büyültebilirsiniz Buraya tıklayarak yazıları küçültebilirsiniz
    Üye
    marto1 Avatarı

Gerçek Adı
    Murat
    Son Giriş
    27.05-2023
    Saat
    11:06
    Yaşadığı Yer
    İSTANBUL
    Alınan Beğeniler
    218
    Verilen Beğeniler
    510

Zaten Değerlendirdiniz! 0
    STAR, dünyanın en güvenli, en sağlıklı, en konforlu ve en dayanıklı tekerlekli sandalye minderi.
    @mmeliye63

çok rahat %40 ve üzeri alırsın raporu

elindeki askeri raporla devlet hastanesine başvur benim zamanımda işkur aracılığı ile hastaneye sevk ediliyordu istersen işkura git seni sevk etsinler engelliyim iş bulamıyorum dersin seni yönlendirirler

Üye
    merve canbolat Avatarı

Son Giriş
    15.09-2020
    Saat
    23:28
    Yaşadığı Yer
    Ankara
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

Arkadaşlar merhaba benim de sağ kolumda doğumsal brakial pleksus zedelenmesi mevcut. Bu yıl lisans sağlık bölümü 3. sınıf öğrencisiyim. Seneye kpss gireceğim ,ekpss de şansımı denemek istedim. Engelli raporu nasıl alınır bu ekpssden atanma şansı nedir detaylı bilgi bulamadım süreç nasıl ilerliyor aydınlatırsanız sevinirim.

Üye
    Mehmet18 Avatarı

Gerçek Adı
    Mehmet
    Son Giriş
    11.11-2021
    Saat
    21:33
    Yaşadığı Yer
    istanbul
    Alınan Beğeniler
    2
    Verilen Beğeniler
    3

Merhaba arkadaşlar benimde sol kolumda doğuştan brakial pleksus zedelenmesi var 2 gün önce engelli raporu için bakırköy sadi konut devlet hastanesıne gıttım emg felan cekıldım heyete girdim kolum tam açılmıyor düz durmuyor bılegım donmuyor geriye gitmiyor omzum dusuk gucsuz kolum dıger koluma göre ince ve zayıf vs vs. fakat bu kadar kısıtlama olmasına rağmen rağmen %30 verdiler napmam lazım yardımcı olurmusunuz haksızlıga ugradıgımı düşünüyorum 23 yaşındayım ilk kez rapor almak için başvurdum

Üye
    dogukan67 Avatarı

Son Giriş
    23.11-2019
    Saat
    12:40
    Yaşadığı Yer
    Bartın
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

Merhaba arkadaşlar. Yaşım 22 benimde sol kolumda doğuştan brakiyal peliksus hasarı mevcut ayrıca yine doğuştan gelen sol kolda 7 cmlik bir kısalık mevcuttu. 2013 yılında ankara hacettepe hastanesinde ameliyat olup koluma platin takıp uzattılar. Bu platin kolumda 150 gün civarı durdu. Asıl sorun köprücük kemiğinde bu sorun sayesinde kolumu havaya kaldıramıyom kolum çok güçcüz ve omzum düşük. Yürürken sol kolum düşük yürüyormusum bunu çevremdekiler söylüyolar. Doktorum bu soruna yani köprücük kemiğine müdahele edilemeceyini edilse bile yüz güldürücü bir sonuç alamayacağımı söyledi. Heyete girdim ve yine kolumda bu sefer 1cm daha kısalık oldugunu düşmüşler %20 gibi gülünç bi sonuç aldım. Bu beni tatmin etmedi %40 almak istiyordum ekpss için ne yapmalıyım önerisi olan tecrübesi olan yazabilirm mi

@marto1 abi buralarda mısınız? Burada bu konu hakkında en tecrübeli olarak seni gördüm. Tecrübelerinden yararlanmak istyorum abi.

Üye
    marto1 Avatarı

Gerçek Adı
    Murat
    Son Giriş
    27.05-2023
    Saat
    Yaşadığı Yer
    İSTANBUL
    Alınan Beğeniler
    218
    Verilen Beğeniler
    510

@dogukan67

merhaba buralardayım geçmiş olsun öncelikle.

belli dönemler de belli kişiler %40 ve üzeri rapor aldı hatta 6-7ayık bebeklere bile rapor aldı. ama şu sıralar sgk battığı için sanrıım bize özellikle sol kollulara %40 verilmiyor alan çok kişi var ben de dahil böyle dönem dönem düşük oranlar veriliyor yapacak bir şey yok itiraz edip belli dönmelrde tekrar rapor almaya çalış

alamayan arkadaşlarımızda var vakti zamanında benim de sgk raporumu düşürmüştü alamamıştım ama ben de ısrar ettim %45 tutturdum tabi bu hastaneyede bağlı benim zamanımda 2014 yılları

şuan yapacağınız tek itiraz edip %40 tutturmak bu süreçte sabırlı olmalısınız

Üye
    dogukan67 Avatarı

Son Giriş
    23.11-2019
    Saat
    12:40
    Yaşadığı Yer
    Bartın
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

Abi bi sorum daha olacak brakiyal peliksus hasarı dışında psikiyatrist ilaçlar kullanıyorum heyete girerken ruh sağlığında +puan getirebilir mi bu durum? @marto1

Üye
    marto1 Avatarı

Gerçek Adı
    Murat
    Son Giriş
    27.05-2023
    Saat
    Yaşadığı Yer
    İSTANBUL
    Alınan Beğeniler
    218
    Verilen Beğeniler
    510

gelir ama neye göre gelir onu bilemem geçici mi kalıcımı özelden yaz çok yakın şizofreni bir arkadaşım var hayrpaşa numuneden rapor aldık emekli oldu.

üst baş giyemiyor traş olamıyor bazı takıntıları var mesala her yemeği yiyemiyor boğazına kacıcak ölücek hissi oluyor diyor vsvs ama kendisi normal bir birey deli falan değil yani ben daha çok deliyim

velhasıl şuan brakial pleksusla %40 almak çok mümkün değil malesef o tren 2013 ile 2016 yılları arasında kaçtı ama dediğim gibi dönem dönem oluyor.

ilave başka rahatsızlık olursa %40 geçersin yeterki iyi bir hastane olsun örnek haydarpaşa numune,göztepe ssk hst,ümraniye devlet hst bunlar istanbul en iyi hstaneleri rapor konusunda

Üye
    mindar Avatarı

Son Giriş
    10.10-2022
    Saat
    23:26
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

sayın @aynrkdrcnr
    son durumunuz nedir emg de ampute izlenmiştir ve benzeri ifadeler yokmuydu.

Üye
    Kaya1234 Avatarı

Son Giriş
    17.08-2022
    Saat
    13:49
    Yaşadığı Yer
    MANİSA
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    2

Merhaba arkadaşlar. Ben 26 yaşındayım. Askerlikten muaf oldum. Hastanede bir doktordan bu rahatsızlığımın adını yeni öğrendim. Daha önce rapor almaya çalışmıştım fakat doktorların bilememesinden ya da benim tam anlatamadığımdan düşük bir oran verdiler. Şimdi tekrar kurula başvurmak istiyorum. Daha önce sağ kol olup üst trunkus engeli olanların engel oranı kaç çıkmıştı? Güncel oranlarda yüzde 40 ı geçen oldu mu?

Üye
    marto1 Avatarı

Gerçek Adı
    Murat
    Son Giriş
    27.05-2023
    Saat
    Yaşadığı Yer
    İSTANBUL
    Alınan Beğeniler
    218
    Verilen Beğeniler
    510

Zaten Değerlendirdiniz! 1
    @Kaya1234

Sağ kolda %40 alman lazımdı bu nasıl doktordur ya

bir çok arkadaşım sağ kol dan %60 ve %50 almıştı %40 altına düşmek mümkün değil yönetmelikte %40 tan başlar sağ kol sizi çok fena katakulliye almışlar

Üye
    aspan Avatarı

Gerçek Adı
    özcan
    Son Giriş
    06.06-2023
    Saat
    18:03
    Yaşadığı Yer
    bursa
    Alınan Beğeniler
    14
    Verilen Beğeniler
    9

Zaten Değerlendirdiniz! 1
    @Kaya1234
    emg çekimin sonucunda dr. değerlendireceği oranlar aşagıda çok ağır hasar varsa % 60 a kadar alabilirsin
    sağ üst trunks da ağır hasar varsa %49 alırsın
    orta trunkus da varsa % 34
    alt trunks da varsa % 36
    devletin brekial pleksus için verdiği en son güncel oran tablosu böyle benim üst trunks da ağır kronik hasar olduğu için % 49 aldımç

Üye
    pancu Avatarı

Son Giriş
    01.12-2021
    Saat
    20:55
    Yaşadığı Yer
    ankara
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

ben brakial pleksus'um. C5-C6-C7 sinir zedelenmesi var. Bu tablo yerine Tablo 4.2-a üst ekstremite bozukları- tek ekstremite bozukluğu özür oranı tablosunu kullanmış. Orada da doğru olmayan şekilde hafifi seçmiş. Bu sebeple yüzde 10 oldu. Brakial Pleksus için ayrı tablo yok mudur?

iki ayrı sorunum var. sol ayak bileğim dev hücreli tümör sebebiyle donduruldu. Artrodez ameliyatı için yüzde 8 oran verildi ortopediden. Sağ kol doğuştan brakial pleksus'um da var. O da yüzde 10 verildi. Otomatik vites araba kullanabiliyorum. Engelli oranın da yüzde 40'ı bulamadım ama ötv muafiyeti ile araba almak için başvuru yapacağım. Sizleri tekrar bilgilendiririm sonuçlanınca.

Üye
    ceng Avatarı

Son Giriş
    11.01-2023
    Saat
    07:52
    Yaşadığı Yer
    İstanbul
    Alınan Beğeniler
    4
    Verilen Beğeniler
    3

ekpss den atanırsan yerleşme şansın çok daha yüksek. Hastanelerin sağlık kurulundan randevu alman gerekiyor.

Üye
    Kaya1234 Avatarı

Son Giriş
    17.08-2022
    Saat
    Yaşadığı Yer
    MANİSA
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    2

ben bugün heyete girdim sonuç haftaya belli olacakmış düşük oran verilmesi halinde duruma itiraz edeceğim.

Üye
    Kaya1234 Avatarı

Son Giriş
    17.08-2022
    Saat
    Yaşadığı Yer
    MANİSA
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    2

Panthera: hafif, agresif ve zarif aktif tekerlekli sandalye...
    Bugün çıkan heyet raporumda aynı şekilde sağ üst trunkusta c5,c6 sinirleri emg raporumda zedelenme göstermesine rağmen ve günlük aktivitelerimi yerine getiremediğimi heyette dile getirmeme rağmen tablo 4.2a ya göre hafif orta engel sayılarak yüzde 25 gibi gülünç, saçma bir oran verildi. Ben de aynısını merak ediyorum. Bp için hangi tablo geçerli. İçerde konuşurken duydum sekreter 2.13 tabloya göre yazılmış dedi sonra içerde ne döndü de 4.2a ya göre oran verildi anlamıyorum. Raporda sadece nöroloji doktorunun oranı var. Fizik tedavi ve ortopedi herhangi bir engel oranı vermemiş.

Sayfa 3 / 5 İlkİlk 12345 SonSon