Nakil olduğunuz için %70 alırsınız .
Nakil olduğunuz için %70 alırsınız .
ama suan %40 var gunu 2012 de bıtıyor gunu bıtmemıs dıye sıkıntı yapmazlardımı bana
ve %70 e cıktıgı dogrumu nakıllılerın resmı gazetede yayınlandıgı soylenıyor ama tam bılmıytorum
-Sizin şu anda oranınız %70 ki !!!
ben 2008 de almıstım ozman %40 dı
sorun olurmu yenılemeye gıtsem bu hafta
pekı benım emeklılık sartım nedır 2005 sıgorta gırısım var 1050 prımım var bılgılendırırmısınız
16 aralık 2010 tarihinde çıkan yeni yönetmeliğe göre nakil sonrası hastalara %40 değil %70 oranında rapor veriliyor
Emeklilik içinse
http://www.engelliler.biz/forum/emek...ali-tezel.html
http://www.engelliler.biz/forum/emek...-nelerdir.html
İnceleyiniz
slm banada bı konuda yardımcı olurmusunuz ben bobreknaklı olmustum su an %40 raporum var yenı yonetmenlıkte bobreknaklı hastalaı %70 e cıkmıs raporları ama benım raporun 2012 de tarıhı bıtıyo ben tarıhı bıtmeden basvursam%70 verırlermı yoksa rapor tarıhının bıtmesımı lazım
Hemen gidip yeni rapor alabilirsiniz. Hiç bir sorun olmaz...
- Arkadaşlar, lütfen sorularınızı özel mesajla iletmek yerine ilgili foruma yazarak cevap arayın. Böylece hem soru-cevaplardan herkes yararlanır hem de en doğru cevaba en hızlı şekilde erişmiş olursunuz.
- Lütfen sorunuza cevap aldıktan, bir sorununuza çözüm bulduktan sonra dönüp gitmeyin. Siz de başkalarına yararlı olmak için bilgilerinizi, tecrübelerinizi, duygularınızı paylaşabilirsiniz. Unutmayın, siz nasıl yana yakıla cevap arıyorduysanız, başkaları da içine düştüğü açmazdan çıkmak için aynı hararetle sorularına cevap arıyor...
bugun gıttım ama ıtıraz dılekcesı ıstedıler bende tereddut ettım vermedım cunku ben hakımı alıcam raporuma ıtıra ettın dıye busefer dusurmesınler yenı yonetmenlıkten haberlerı yok galıba ben sadece raporum yukselmıs kanunen onu alıcam onlarda ıtıraz dılekcesı ıstıyor nasıl bı yol gıdıcem anlamadım lutfen yardımcı olun
Düşürmezler... Size %70 oranında rapor verilecek. Merak etmeyin. İtiraz dilekçesi yazın ve verin... Dilekçede, "16.12.2010 tarihli Resmi Gazete'de yayınlanan yeni yönetmelik ve ekindeki cetvelde Renal Transplant için %70 oranında rapor oranı öngörülüyor. xxx tarihinde böbrek nakli olmuştum. Bu yeni yönetmelik gereğince sakatlık oranımı gösteren sağlık kurulu raporunun tarafıma verilmesini..." demeniz yeterli.
- Arkadaşlar, lütfen sorularınızı özel mesajla iletmek yerine ilgili foruma yazarak cevap arayın. Böylece hem soru-cevaplardan herkes yararlanır hem de en doğru cevaba en hızlı şekilde erişmiş olursunuz.
- Lütfen sorunuza cevap aldıktan, bir sorununuza çözüm bulduktan sonra dönüp gitmeyin. Siz de başkalarına yararlı olmak için bilgilerinizi, tecrübelerinizi, duygularınızı paylaşabilirsiniz. Unutmayın, siz nasıl yana yakıla cevap arıyorduysanız, başkaları da içine düştüğü açmazdan çıkmak için aynı hararetle sorularına cevap arıyor...
pekı %70 rapor alınca emeklı sartlarım neolur malulen emeklı nekadar prım nekadar calısma ısgunu ıstenır