VETBAT ankarada şuan benim raporum %54 den daha da düşermi
VETBAT ankarada şuan benim raporum %54 den daha da düşermi
@Cevatalp birden çok hastalıktan aldığınız oranlr balthazard formülü ile hesaplanır. Ona göre oran verilir. Hastalıklarınıza kaç puan verileceğini yönetmelikten bulursunuz, sonra verilen raporla karşılaştırınız, gerçekten o kadar puan verilmişse Ankara pek düşürmüyor. Hastalık adı yanlışsa, tetkikler eksikse falan düşürüyor daha çok. Siz oranlarınızı balthazard ile hesaplayın, hastanenin verdiği büyük ihtimal doğrudur.
@Cevatalp
Düşürme genel anlamda eskidendi, eğer hastalığınız teşhisi tam yazıldıysa ek bir röntgen tahlil vs gerekmiyorsa onaylarlar, yoksa belge talep ederler. Düşeceğini zannetmiyorum.
@vetbat çok teşekkür ederim.
iyi günler benim kayınbabamın gözleri 1998 yılında kaza sonucu tamamen görmez olmuş. Fakat yapılan bir kaç ameliyat ile sağ gözüne kornea nakli yapılmış. 2003 yılında adli tıptan aldığı raporda bir göz tamamen görmüyor diğer göze ise %30 görüyor yazılmış? 3 yıldır kronik hepatit b hastası rapor ile ilaç kullanıyor. Ayrıca kaynanamın uzun uğraşları sonucu psikiyatri ilacı kullanmaya başladı. Ötv indirimi için rapor almaya kalksak bu haliyle yüzde kaç rapor alır acaba?
Benim trafik kazası sonucu sol göz hemen hemen tamamen gitti yüzdede deforme mevcut sağ gözdede sıkıntılar var 1996 %44 aldım ve 2013 %41 oran ile vergi indsiirmden emekli olmuştum ssk 2020 de kontrole çağırdı ve %33 e düşürdü mahkemeye verdik süreç devam ediyor.
@Kuru
çok geçmiş olsun .benimde başıma geldi kronik rahatsızlığın yok ise sadece göz olunca oran düşük oluyor en çok verdikleri göze oran %36 bilgin olsun mahkeme seni yine adlı tıp yollayacak orda raporunu süresiz almaya bak hersene kontrol muayenesine gitmezsin mahkeme kararıyla aldigin rapor olucak cünkü
@Cevatalp aynen kardeş müfettişlerle görüştüm bakalım mahkeme öncesi düzeltebilirlerde ya nasip benim aldığım tarihte oran-kılavuz o şekildeydi sağ gözdede ufakta olsa sorun var hatta fıtığı ekletmedim bile mahkeme adli tıpa göndersin sorun değil, 2013 kılavuzuna göre değerlendirsinlerde, ayrıca oran adli tıpta yine düşse bile davamıza devam edeceğiz,senin tekrar bağlan dımı?
Sağ -1.0/-0.25
Sol 00/0.5 görme derecesine kaç puan verilir bilgi verebilirmisin
Arkadaşlar
Sağ -1.0/-0.25
Sol 00/0.-5
Göz derecesi kaç puan getirir bilgisi olan yazabilirim bu oran eskisi yeni ilerlemiş olabilir doktora gidecem
Sag göz 0 sol 0.2 üveit ve behcet hastalıgından yüzde 54 sürekli rapor aldım