Arkadaşlar işitmeden %32 aldım gözden sonuçlar
sağ:0.2
sol:+0.50 aks 160 ile tam
sağ temporalde periferik korneal dejenerasyon
vep istendi bu gün yaptırdım yarın alcam
toplam kaç olur %40 olurmu bilgisi olan arkadaşlar yorum atarsa
Arkadaşlar işitmeden %32 aldım gözden sonuçlar
sağ:0.2
sol:+0.50 aks 160 ile tam
sağ temporalde periferik korneal dejenerasyon
vep istendi bu gün yaptırdım yarın alcam
toplam kaç olur %40 olurmu bilgisi olan arkadaşlar yorum atarsa
İyi akşamlar doğuştan glokom hastasıyım bir göz hiç görme yok diğer gözüm ise %50 görmesi var görme alanında görme oranı diğer göz içinde düşük ve sürekli ilaç kullanıyorum sizce rapor oranın ne olur lütfen beni aydinlata bilir misiniz ✋
görmeyi enegelleyen dayanak bulamazsa doktor sağlam kabul eder emar temiz çıkarsa oran vermez
merhaba iş kazasından sag gözüme saglık kurulu %0 verdi ben de gittim amelyat oldugum ÖZEL hastaneye beni amelyat yapan doktordan muayene epikrizi alıp sgk ya itiraz ettim ve bu epirkizi dosyama koymalarini söyledim yüksek saglik kuruluna ankaraya yollicaklarmiş dosyayı doktorumun yazdıgı muayane epirkizi şöyle)BİR DE DOKTORUN YAZDIGI HASARIM TAM NEDİR BU İFADELERDEN ANLAMADIM GÖZÜMLE İLGİLİ.yapılan muayanede tashihli yani gözlükle görmesi SAĞ 0.4 ,SOL ,1.0 BİO SAG İRİS OVAL ST 9 HİZASINDA İRİSTE DOKU KAYBI PCİOL +ARKA KAPSÜL KESİF SOL NORMAL FUNDUS MUAYANESİNDE SAG MAKÜLADA ERM SOL ÖZELLİK YOK OCT M ANALİZİ İSTENDİ) yani gözlükle kaza geçiren gözüm 0.4 görüyorsa %0 vermeleri normalmi anlamadim itirazımın sonucu ne olur acaba yardım lütfen.
Görme kesinliği: sağ göz 0,3 sol göz 0,1 keratakonus hastasıyım %kaç rapor alırım
Geçen hafta birkaç hastane ile görüştüm, yeni düzenleme le gözünün biri tamamen görmeyen biri % 32 ila 35 arası bir oran verilmekte dedi. Rapor almak çok zorlaştı artık. Önceden tüm oranlar toplanıyordu, şimdi ise en yüksek oranın üstüne diğer oranların yüzdesi alınıyor.
Kornea ödem oluşan hastalara oran veriyorlar mı? Veriyorlarsa yüzde kaç ?
Merhaba arkadaşlar benim 3 yaşındaki oğlumun doğuştan tek gözü görmüyor protez yaptırdık diğer gözündede nistagmus yani titreme ve içe kayma astigmat ve hipermetrop var görme oranı daha belli değil acaba yüzde kaç rapor veirler cevaplarsanız sevinirim
benim gözlük derecem
sağ uzak -3.25 sferik -3.5 silendirik aks 10
sol uzak --7.0 sferik -2.5 silendirik aks 160 ne kadar engelli raporu verirler bilgilendirirseniz sevinirim.
Merhaba ;
Bir göz hiç görmüyor ışık yok, diğer göz ise 0,5 görüyor ne oran alır acaba?
Bir göz görmüyor, diğeri %50 gören birine 42 vermişlerdi. İlave sorunu var mı bilmiyorum.
Merhabalar. 2003 yılından önce Monoküler olarak % 42.2 oran almış olan varmı?
Bir göz tam, diğeri 0= %32 + Şaşılık %15 Toplam: %42.2