2014 yılında aldığım sağlık raporu e devlette gözükmüyor. Neden acaba nasil yapmalıyım
2014 yılında aldığım sağlık raporu e devlette gözükmüyor. Neden acaba nasil yapmalıyım
Hastane sisteme işlememistir, ara soyle aciliyetin var mı ?
@Bio
Teşekkür ederim bi aciliyet yok da yine de sisteme işlemesini soyliyeyim.
Raporunuz elinizde ise heyet evrak kayıdı arayın hangi hastahanede aldıysanız e nabizda görünmediğini iletin hallederler
@psikotik Acele etme 7-10 gün içinde e-devlete düşer.
@yilmazthm21
Cevap için teşekkür ederim. Yaklaşık 60 saat sonra e devlet e düştü
Selamın Aleyküm.Ben temmuzda sağlık kuruluna girmiştim.Çalıştığım bölümde değişiklik için.Doktor sıcakda tozda çalışamaz yazdı.Benim durum bildirir sağlık kurulu raporum için, üç aylık tedavi sonrası, kurul 3 ay sonra karar verilecek dedi.Astım vardı bende.3 ay sonunda yine aynı karar verildi, 2 kasımda girdim toplantıya.Görevli 3 gün içinde sisteme düşer dedi.Fakat 3 hafta oldu hala sistemde rapor yok.Telefonlarada bakmıyorlar.Çalışıyorum, başka şehirde hastane.Hastaneye gitmem gerekir mi, raporu almak için
@Bio
2012'de almıştım süresiz %90'lık bunu da işlerler mi ?
@Caner Giray
Sürekli olduğu için işlerler...
Engelli raporum e devletten görünmüyor.sonuç açıklanmasına rağmen niye görünmüyor bilen var mı? Sonucumu çok merak ediyorum.
oğlum için Bakırköy mazhar osman hastahanesinden aldığımız rapor 1 hafta sonra gözükmüştü sanırım hastahaneden hastahaneye değişiyor süre oradaki işleyişin hızıyla alakalı.
@tuba27
ocak 2020'den onceki raporlar e-devlette gorunmez. artik barkodlu e-rapora gecildi. hastaneye isletseniz de gorunmez, sadece enabiz'da gorunur.