@mirhat
bir kere yazman yeterli anlayabiliyoruz seni
zaten bende a haber de falan duymadan inanmıyorum böyle şeylere.
@mirhat
bir kere yazman yeterli anlayabiliyoruz seni
zaten bende a haber de falan duymadan inanmıyorum böyle şeylere.
Bende dinledim engelli emeklilerden raporu süresiz olanlar 3 ay içinde rapor yenilenecek diyor yenilemeyen emekli maaşların geriye dönük faizi ile alıncak diyor nekadar doğruysa artık
Videoyu izledim burda süresiz raporlarla ilgili bir bilgi yok korona ve heyet randevusu alamayanlarla ilgili video
Haber dogru bilginin degerlendirilmesi yanlış
Arkadaşlar panik gerek yok kulaktan dolma haberlere inanmayın burada anlatırmak iştenen örnegin engelii raporları malulen veya sürekli iş görememezlik veya bakıcı maaşları veya engelli maaşlarında veriren raporlarda kontrol veririyor işte bu kontrol süresi corana günlerine denk gelip tekrar dan heyete giremeyenlerin raporları uzatılmıştı idi simdi bunlar için yapılan haber lakin fox tv laf cambazlığı yapıp biraz gündem olsun diye sürekli raporlarda yenilecek demiş zaten çok eski raporlar yenileniyor bunu hepimiz biliyoruz benim rapor sürekli olmasına rağmen mahkeme tarafından defalarca tekrar dan sevk alıp heyete girdim engelli ehliyeti almak içşn tekrardan tekrardan heyete girdik raporlarımız sürekli olmasına rağmen panik yapmaya gerek yok zaten sürekli raporlar 10 yıl geçtiğinde işter iştemez yenileniyor
Ali Güler isimli bir engelli Emeklisine (3 ay önce emekli olmuş) SSK yazı göndermiş. Raporu süresiz imiş. SSK raporun yenilenmesinin istemiş. Şimdi burdan bütün engellilerle istiyor diye zorlama yorum çıkarmış Fox haber. Sadece o kişi için istenmiş, adamda haber kanalına başvurup isyan ediyor (haklı olarak) olay budur. E zaman zaman bazı kişilerden istendiğini okumuştum ilk defa olmuyor ki. Şimdi bütün herkesten isteniyor diye zorlama yorum yapmak nedir arkadaş ya..
GM 6 d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Malulen emekli olmuş birisinin kontrol muaanesi corana gününe denk geldiği ve muanne olamadığı için rapor süresi Haziran kadar uzatılmış idi haber de bu anlatırmaya çalısıyor eger kontrol süresinde muayene olmaz ve raporu yenileme yapmaz ise maaşı kesilir elbet lakin kontrol muaanesi yok malulen emekli olmuş birisinin panik yapmasına gerek yok zaten SGK iştedigi zaman bir terslik gördügünde kişinin raporuna bakmadan tekrardan sevk edip kontrol muaanesi yapabilir böyle bir yetkisi var
@BİR BANKACI
Demek k SGK bu kişinin emekliğindw usulsüz görmüş ki bu yola başvurmuş kişide kendi emekliliği gitmesün diye haber kanalına başvurmuştur SGK mu eger usulsüz olduğunu gördüğü her birey için yeni rapor talep edebilir elbet panige gerek yok
@cumaliman
konuşan bakan öle demiyor ama süresiz olankarda rapor yenilecek diyor burda malulen demiyorki cotonadan dolayı süresi uzatılan rapor demiyor yenilemeyemin maaşını geriye dönük faiziyle alınır diyor
Benim memurluguma zararı olmasında varsın senin hastalığın geçmiş sana rapor yok desinler
Arkadaşlar haber MALESEF DOĞRU. Bende emekliydim. Sgk kontrol için yazı gönderdi. Raporum sürekliydi. Heyete girdim % 36 aldım. Eski Raporum % 52. Yeni verilen oran % 36. Epilepsi ve sekondor hipertansiyon. Eskiden 3 ve 4 defa epilepsi nöbet geciriyodum. % 40 verildi. Yeni raporda doktor yazdı Ayda 6 / 7 defa nöbet geciriyor. ve oran % 20. Ve işin kötü tarafı. Emeklliğim durduruldu. Ve Sğk 5 yıldır verdiği maaşı faiziyle birlikte ödeciksin diye evime ihtar gönderdi.
cumaliman anlicagın haber doğru.
@Alev22 mahkemeye başvurdunuz mu ?
orhanbeyy Mahkemeye verdim Ayrıca Hastanenin sağlık kurulu başkanıyla konuştum. Devlet şuan TÜM ENGELLİLERE bu şekilde yazı gönderiyor. Çünkü sgk zaten engelli oranlarının düştügünü zaten biliyor. Buda sğk işine yarıyor. Ya arkadaşlar En güzel örnek 2 gözü görmeyen 1 engelliye Daha önceden % 100 veriliyordu. Şuan Peki kaç veriliyor biliyorömusunuz. Farkındamısınız