@Hande Demir adınızı sakata çıkardığınıza değmez. şu avantajı olur. çalıştığınız kurumda ağır işte çalışamaz raporu almaya faydası olur sadece
@Hande Demir adınızı sakata çıkardığınıza değmez. şu avantajı olur. çalıştığınız kurumda ağır işte çalışamaz raporu almaya faydası olur sadece
Bazı forumlarda %10 %20 arası verildiğine dair yazılar okudum merak ettim açıkcası bunca yıldır çekiyorum acısını her işimde etkiliyor beni bazı geceler dayanılmaz oluyor ağrıları çalıştığım iş de bunu tetikliyor açıkcası. Net bir durum var mı verilip verilmediğine dair?
Doktor dan, doktora değişiyor. Emg çıkmış sa
Net bir oranı yok mu bunun peki?
@Hande Demir
Hastalığın yaptığı hasara göre oran verilir. size teşhis konulmus nöroloji ye gidip EMG çektirmissinizdir rapor için başvurun.
@Hande Demir
Ben ortopedi ye gitmiştim EMG çektirdiler ancak oranı nöroloji verdi % 5 olarak
Ben direk nörolojiye randevu aldım yeterli olur mu peki @Baydar 45
@Hande Demir
Sağlık kuruluna alcan elindeki raporada itiraz etcen
Yada hastalık ekletcen
Merhaba yaklaşık 2 yıldır sağ elimde uyuşukluk var.phallen testi pozitif emg yapıldı. Sinir sıkışması yok. Tedavi olan var mı. Giderek daha kötüye gidiyor. Bazı günler omzuma kadar ağırlık hissi oluyor.
Arkadaşlar merhaba,
- Şeker Hastalığı ( TIP-1 )
- Romatoid Artrit ( İltihaplı Romatizma )
- Ellerde Sinir Sıkışması ( Karpaz Tünel Sendromu )
- Hipotiroid
- Kolestrol
- Astigmat
Hastalıklarına sahibim % kaç engel oranı alabilirim acaba? Ek olarak çalışıyorum ve yaklaşık 1700 prim günüm var. Emekli olmak istiyorum bu hastalıklarla çalışmak oldukça yoruyor artık yaşım 46 sizlerin bilgi ve görüşlerinizi öğrenmek istedim. Şimdiden yardımcı olan arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum.