TEKSAN İnovatif Medikal Ürünler İstanbul, Bursa ve İzmir'de
Toplam 3 mesajın 1-3 arasındakiler
Buraya tıklayarak yazıları büyültebilirsiniz Buraya tıklayarak yazıları küçültebilirsiniz
    Üye
    ukalakorsan Avatarı

Gerçek Adı
    onur aksakal
    Son Giriş
    04.11-2019
    Saat
    14:11
    Yaşadığı Yer
    istanbul
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

Zaten Değerlendirdiniz! 0
    STAR, dünyanın en güvenli, en sağlıklı, en konforlu ve en dayanıklı tekerlekli sandalye minderi.
    merhaba ben 2017 aralıkta beyin sapındaki tümörden dolayı ameliyat oldum.tümörün hepsinin çıkarılması sakıncalı bulunduğu için yarısından fazlası bırakıldı.aynı zamanda sinir basısından dolayı çift görme vardı ve o aynı şekilde devam ediyor.tümör patolojisi grade 2 mix astrositom malign bir tümör çıktı.30 gün radyoterapi 1 yıl da oral kemoterapi aldım.halende 3 ayda bir mr kontrollere gidiyorum.
    bu şartlar altında rapor alabilirmiyim alırsam yüzde kaç olur. ve erken emeklilik gibi bir şansım olur mu acaba 2008 sigorta girişim var 7 senelik memurum.

Üye
    trnc3 Avatarı

Gerçek Adı
    emrah
    Son Giriş
    26.02-2020
    Saat
    11:24
    Yaşadığı Yer
    tekirdağ
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

Alabilirsin Annem beyin tümörü, bel fıtığı ve troid kanseri üçlemesinden %75 hastane verdi ancak daha sonra artık neresi onaylıyorsa %58 e düşürüldü

Üye
    erhannn Avatarı

Gerçek Adı
    erhan öney
    Son Giriş
    13.03-2020
    Saat
    14:18
    Yaşadığı Yer
    istanbul
    Alınan Beğeniler
    6
    Verilen Beğeniler
    23

Panthera: hafif, agresif ve zarif aktif tekerlekli sandalye...
    Arkadasım Bende Beyincik üzerinden timör alındı ameliyat oldum tümörün hepsini alındı ve takrarlama olmadığı icin yüzde 42 rapor aldım ama benden büyük bir arkadasım ameliyat olması tehlikeli göründüğü icin ameliuyat olamadı ve 99 rapor verdiler.. rapor verirler ama yuzde kac verirler bilemiyorum raporu alman zaten zor bir sürec sonra skk calısıyorsan vergi indirimi başvuru yapacaksın odauzun bir sürec aksatma biran önce rapor icin heyet başvurunu yap