TEKSAN İnovatif Medikal Ürünler İstanbul, Bursa ve İzmir'de
Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
Toplam 21 mesajın 16-21 arasındakiler
Buraya tıklayarak yazıları büyültebilirsiniz Buraya tıklayarak yazıları küçültebilirsiniz
    Üye
    suzerk Avatarı

Son Giriş
    02.02-2023
    Saat
    12:49
    Yaşadığı Yer
    izmir
    Alınan Beğeniler
    15
    Verilen Beğeniler
    16

Zaten Değerlendirdiniz! 0
    STAR, dünyanın en güvenli, en sağlıklı, en konforlu ve en dayanıklı tekerlekli sandalye minderi.
    @L.kartal

üstad selamlar,

Çok ilginç bir durumla karşı karşıyayım,dediğiniz gibi yasal süreç başlatmakda aklımdan geçmedi değil,avukat ile görüştüm poliçeyi görmem lazım dedi..sonra insan kaynaklarından istedim onlarda poliçenin umumi olduğunu içinde kişisel bilgiler olduğu için paylaşılamadığını fakat ilgili politakaya intranet(şirket içi iletişim) aracılığıyla ulaşıabileceğimi söylediler...ayrıca insan kaynaklarından aldığım bilgiyle daha önce onkolojik rahatsızlık yaşayan ve şuan emekli olan ve benim de tanıdığım bir abimizinde SÜRELİ rapor nedeniyle alamadığını daha sonra SÜREKLİYE çevirip aldığını söyledi...bende o abimizle görüştüm oda onadı..yani SÜREKLİ olmazsa vermiyorlar tam ve daimi maluliyet ibaresi var dedi...birde diyelimki hukuki süreci başlattım türkiye de hukuk sisteminin nasıl yürüdüğü malumunuz..belki en az 1 yıl sürecek dava....

Bir diğer konuda eğer sırf onkolojiden başvurup 60 alabileceğimi söylemişsiniz ,fakat oradada remisyon dönemi ve sonrası puanlar değiştiği için SÜREKLİ verirlermi bilemiyorum???

Sigorta şirketi tazminat ödememek için uğraşıyor,uğraşacak...bende almak için

Ortada bir teminat var ve benim kadar hakeden başka biri varmıdır bilemiyorum? düşünsenize onkolojik bir rahatsızlık geçirmişsiniz organ kaybınız var,81 puan veriyorlar(bildiğiniz üzre bu sene sağlık kurullarında onkoloji puanları 2-3 katına çıkarıldı ki durumun vahameti buradanda anlaşılıyor) hastalık puanınız artabilir düşüncesiylede süreli veriyorlar fakat bana iyilik edecekleri yerde tekerime çomak sokuyorlar...karma karışık bir durum..

Üye
    L.kartal Avatarı

Son Giriş
    23.08-2022
    Saat
    14:48
    Yaşadığı Yer
    izmir
    Alınan Beğeniler
    14
    Verilen Beğeniler
    3

poliçeyi sigorta şirketinden edinmeyi deneyin bir de isterseniz.
    dediğiniz gibi sistem suistimaller nedeniyle en çok hak edenlere engel çıkartıyor maalesef. sigorta şirketleri zaten para vermemek için bin bir dereden su getiriyor. yeni yönetmelikte de bir sürü eksiklik var. bize mesela belki de her sene kontrol muayenesi isteyecekler. yönetmelik o konuda da net değil. anca uygulamada bir içtihat oluşursa bir süre sonra sürekli rapor vermeye başlayabilirler. sadece onkoloji olayı da dediğiniz gibi olası değil. benim aklıma hukuki süreç dışında bir şey gelmiyor maalesef.

Üye
    ibrahim arslan Avatarı

Gerçek Adı
    ibrahim arslan
    Son Giriş
    25.05-2023
    Saat
    00:08
    Alınan Beğeniler
    9
    Verilen Beğeniler
    2

poliçeye başkasından istemene gerek yok e devletten bula bilirsin detaylı olarak yada özelden tc doğum gün ay yıl cilt sayfa ve sira noyu yazarsan bütün poliçelerini mail adresine atarim rapoarada il sağlık müdürlüğünden talep edebilirsin şubat 2019 dan sonra yeni rapor yönetmenliği icat edilmiş bütün evraklarini sigorta şirketine gönderecen onlardan hangi hastanede rapora gireceğine dahil rapor talebi isteyeceksin dahada detaylı görüşmek sorununa çözüm istiyorsan tlf:05327495986 ara yada çağrı ver detaylı görüşelim

Üye
    suzerk Avatarı

Son Giriş
    02.02-2023
    Saat
    Yaşadığı Yer
    izmir
    Alınan Beğeniler
    15
    Verilen Beğeniler
    16

arkadaşlar bugün izmir il sağlık müdürlüğüne giderek durumu anlattım..itiraz edebileceğimi yada 6 aydan önce olmamak kaydıyla yeni rapora başvuramayacağımı söyledi memur..itiraz durumunda aynı sonucunda cıkabileceğini söyled..bozyaka yada tepecikden birini seçmemi,eğer istediğim sonuç çıkarsa 3.bir hakem hastahaneye gerek olmadığını söyledi..yani yönetmelik değişmiş.2. gittiğim hakem hastane benim istediğim raporu verirse eskiden olduğu gibi 3. bir hakem hastahane gereği yokmuş ...bozyaka ile tekrar sıfırdan uğraşıcam ..hayırlısı bakalım..

Üye
    suzerk Avatarı

Son Giriş
    02.02-2023
    Saat
    Yaşadığı Yer
    izmir
    Alınan Beğeniler
    15
    Verilen Beğeniler
    16

arkadaşlar haziran ayında İZMİR KATİP ÇELEBİ YEŞİLYURT DEVLET HASTANESİ nden almış olduğum 81 oranlı 1 yıllık süreli rapora il sağlık müdürlüğü vasıtasıyla itiraz ettim...BOZYAKA EĞİTİM ARAŞTIRMA HASTANESİNDEN hakem hastahane olarak kuruldan bu sefer 64 oranlı ve sürekli rapor aldım..ilk raporum maliyeyeye gönderilmişti...şimdi 2. rapor için ne yapmalıyım...ilk raporum süreli maliyeden sürekli olarak onaylanırsa 2.raporu göndermeme gerek varmı? emeklilik içinde 24 yıl 7800 günüm var...il sağlık müdürlüğü 2. raporda istediğinizi alırsanız 3.bir rapor istenmiyor dedi..kurallar bu şekilde değişmiş...ben istediğimi aldım..lakin raporun sürekli olmasıydı benim önceliğim...2.raporu il sağlık müdürlüğü vasıtasıyla gittiğim için il sağlık müdürlüğü bana daha tebliğ etmedi ben e devlet ten gördüm....nasıl bir yol izlemeliyim?

Üye
    suzerk Avatarı

Son Giriş
    02.02-2023
    Saat
    Yaşadığı Yer
    izmir
    Alınan Beğeniler
    15
    Verilen Beğeniler
    16

Panthera: hafif, agresif ve zarif aktif tekerlekli sandalye...
    merhaba

İzmir Yeşilyurt devlet Hastanesi'nden Haziran ayında aldığım 81 puan 1 yıl süreli raporum Ankara maliyeye gonderildi..fakat ben bu rapora il sağlık müdürlüğü kanalıyla bireysel olarak itiraz ettim...

Bozyaka sgk hakem hastanesi 64 puanla süresiz rapor verdi...

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12