TEKSAN İnovatif Medikal Ürünler İstanbul, Bursa ve İzmir'de
Toplam 4 mesajın 1-4 arasındakiler
Buraya tıklayarak yazıları büyültebilirsiniz Buraya tıklayarak yazıları küçültebilirsiniz
    Üye
    FeroM44 Avatarı

Son Giriş
    16.12-2018
    Saat
    21:13
    Yaşadığı Yer
    Malatua
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

Zaten Değerlendirdiniz! 0
    STAR, dünyanın en güvenli, en sağlıklı, en konforlu ve en dayanıklı tekerlekli sandalye minderi.
    Merhaba benim merak ettiğim bir durum var.

2 yıl önce beyin sapımda tümör vardı ameliyat oldum ve sağ tarafımda 7. ve 8. sinirlerim hasar gördü, bunun sonucunda sağ kulağımda tamamen işitme kaybı meydana geldi ve yüzümün sağ tarafında yüz felci meydana gelmeye başladı soğuk hava şartlarında tekrar ediyor sürekli

ayrıca sol dirseğimde uyuşma vardı ameliyat sonrası sağda da olmaya başladı.

Ben engelli raporu almak istiyorum da tahmini olarak % kaç oran alabilirim?
    Hastanede doktorlara sordum ama kimse bilgi vermedi illa sağlık kuruluna git dediler ama ben kurula girmeden tahmini % kaç alırım öğrenmek istiyorum. Sizce bu sorunlardan tahmini olarak kaç puan alabilirim, özür oran cetveline baktım anladığım kadarıyla kalıcı sinir hasarlarına fazla puan veriliyor ama pek de anlamadım

bana yardımcı olabilir misiniz lütfen.

Askıda Üyelik
    deathless Avatarı

Gerçek Adı
    Bülent
    Son Giriş
    Saat
    Yaşadığı Yer
    yalnızlar bulvarı
    Alınan Beğeniler
    505
    Verilen Beğeniler
    241

@FeroM44..öncelikle geçmiş olsun..bende 1.5 sene önce beyin sapı kanaması geçirdim,nöropati de dahil yüzde 70 aldım hastane den(ankara yüzde 57 e düşürdü bu arada)..beyin sapı hassas bölge diye bana müdahalede bulunmadılar,sadece 20 gün hastane de müşaade altında tutuldum,bendeki etkileri şu an:yüzümün sağ tarafı uyuşuk sol tarafıda hafif hissis sol kolumda noröpatim var yanma batma elektrik çarpması şeklinde...

Üye
    FeroM44 Avatarı

Son Giriş
    16.12-2018
    Saat
    21:13
    Yaşadığı Yer
    Malatua
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

Teşekkür ederim kardeşim sana da geçmiş olsun, açıkçası bende %40 ve üzeri alabilir miyim diye şüphe ediyorum. Bir doktor diyor sadece kulaktan alırsın, diyorum sinirlerim hasarlı ancak kbb bize danışır diyorlar hiç yardımcı olup bilgi veren de yok.

Askıda Üyelik
    deathless Avatarı

Gerçek Adı
    Bülent
    Son Giriş
    Saat
    Yaşadığı Yer
    yalnızlar bulvarı
    Alınan Beğeniler
    505
    Verilen Beğeniler
    241

Panthera: hafif, agresif ve zarif aktif tekerlekli sandalye...
    valla hocam hastalık aynı hastalık ama hastahane ve doktor heyet fark ediyor bazı yerlerde maalesef..umarım istediğin sonucu alırsın en kısa zamanda geçmiş olsun kolay gelsin..