TEKSAN İnovatif Medikal Ürünler İstanbul, Antalya, Bursa ve Antalya'da
Sayfa 3 / 3 İlkİlk 123
Toplam 40 mesajın 31-40 arasındakiler
Buraya tıklayarak yazıları büyültebilirsiniz Buraya tıklayarak yazıları küçültebilirsiniz
  1. #31
    Üye
    yavuzsavran Avatarı

    Üyelik Tarihi
    22.10-2018
    Son Giriş
    21.12-2018
    Saat
    14:13
    Yaşadığı Yer
    Maniaa
    Mesaj
    15
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

    Zaten Değerlendirdiniz! 0
    STAR, dünyanın en güvenli, en sağlıklı, en konforlu ve en dayanıklı tekerlekli sandalye minderi.
    Sen tatlıya yüklendin o zaman bana dediler kortizon kullanırken tatlıyı abartma diye. Benim şuan glukoz 73 geliyor referansın bi tık altında buda kötü mü bilmiyorum ama bu böbrek sıkıntılı bi organ dikkat etmek gerek tatlıyı tuzluyu abartmadan devam etmek gerekiyor. Ben daha şimdiden bıktım hastaneden. Bana ilk Ankara Ataturk Eğitim Araştırma da dediler bu hastalığı bıopsi ve yapcaz deyince Ankara Numune, Ankara Onkoloji,İzmir Ege Üniv. Hastanesi, Manisa Celal Bayar Hastanesi ve tanıdık doktorlara gittim hepsi aynı şeyleri söyleyince tedaviyi kabul ettim ilaçları reçete ettiklerinde kullanmadan yine bi iki profesöre gidiyorum yoksa dediğin gibi doktorlar üstünde herşeyi deniyor. Buradan haberleşiriz durumları

  2. #32
    Üye
    MeTePe Avatarı

    Gerçek Adı
    Hastalık Sormayın
    Üyelik Tarihi
    24.02-2010
    Son Giriş
    Saat
    Yaşadığı Yer
    Ankara
    Mesaj
    8.534
    Alınan Beğeniler
    2.208
    Verilen Beğeniler
    806
    Blog Mesajları
    1

    Zaten Değerlendirdiniz! 0
    Alıntı Alıntı Yapılan Kişi: mehmetcan123 Mesajı Gör
    Hocam efor sarfettiren islerde calisamaz yazisi var bu nedir ekpss memur olmama engel olur mu bilginiz varmi acaba
    Memur olmanıza engel değil ama efor sarfettiren işler bedensel işler demektir. Yani inşaat işçiliği, temizlik personeli, hamal, depo görevlisi vs. gibi güç harcanarak yapılan işler. Onun dışında fiziksel olmayan her türlü işi yapabilirsiniz.

  3. #33
    Üye
    mehmetcan123 Avatarı

    Gerçek Adı
    Mehmet Can
    Üyelik Tarihi
    16.09-2013
    Son Giriş
    21.06-2019
    Saat
    16:34
    Yaşadığı Yer
    Konya
    Mesaj
    22
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

    Zaten Değerlendirdiniz! 0
    Aynen haberleşelim @MeTePe hocam tesekkurler

  4. #34
    Üye
    yavuzsavran Avatarı

    Üyelik Tarihi
    22.10-2018
    Son Giriş
    21.12-2018
    Saat
    14:13
    Yaşadığı Yer
    Maniaa
    Mesaj
    15
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

    Zaten Değerlendirdiniz! 0
    @mehmetcan123 kullandın mı İngiliz sodasını işe yarıyor mu? Benim protein kaçağı düşüyor fakat kreatinin yükseliyor bu işin sonu ne olacak böyle. İyiye gidiyor bazı şikayetler ortadan kalktı ama çok yavaş düzeliyor

  5. #35
    Üye
    mehmetcan123 Avatarı

    Gerçek Adı
    Mehmet Can
    Üyelik Tarihi
    16.09-2013
    Son Giriş
    21.06-2019
    Saat
    16:34
    Yaşadığı Yer
    Konya
    Mesaj
    22
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

    Zaten Değerlendirdiniz! 0
    Benimde kacak 5600 den 3700 4 bin küsüre düşmüş kreatinin ayni 1.40 1.43 falanda benimde üre yükselmiş 20 değer napcam bende bilmiyorum kacak dustu ama ilactan midir sodadan midir bilmiyorum sana da kullan veya kullanma diyemem ki o sorumlulugu alamam yanliş bilgilendirmiyim seni . Degerler nasil senin kacak ure kreatinin yazar misin

  6. #36
    Üye
    yavuzsavran Avatarı

    Üyelik Tarihi
    22.10-2018
    Son Giriş
    21.12-2018
    Saat
    14:13
    Yaşadığı Yer
    Maniaa
    Mesaj
    15
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

    Zaten Değerlendirdiniz! 0
    Benim kreatin en son 1.59 geldi. Kaçak 870mg. İnternette baktim bende karbonat iyi geliyormuş böbreklere risk aldım karbonatlı su içiyorum bi bardak günlük bide nar ekşisi içiyorum bi kaşık. Nar ekşisi kreatini düşürürmüş Ereğli de dahiliye uzmani söylemişti buara deniyorum haftaya kontrol var. Düşürürsem rapor alcam doktordan sonrada emniyete gidip görev isticem

    @mehmetcan123 sen tansiyon için hap kullanıyor musun? Eger kullanıyorsan o hap EGFR yi düşürüp kreatinin değerini yükseltiyor. İlacı bırakınca kreatin düşer bana da doktorum söyledi

  7. #37
    Üye
    mehmetcan123 Avatarı

    Gerçek Adı
    Mehmet Can
    Üyelik Tarihi
    16.09-2013
    Son Giriş
    21.06-2019
    Saat
    16:34
    Yaşadığı Yer
    Konya
    Mesaj
    22
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

    Zaten Değerlendirdiniz! 0
    Bugun tekrar gitttim kacak 5700 den 3000 e kadar dusmus ama ürem 20 deger yukselmis 20 gunde deltacortil ureyi yukseltir dedi 1 hafta sonra tekrar cagirdi yine düşerse devam etcem ilaclara dusmesse kesecekler buyuk ihtimal cunku bu ilavlar agir 7 senedir kullaniyorsun dedi kesebilirler . Nar eksisini bende deneyeyim . Üre için internette kür var biberiye iyi geliyormuş klorsuz suyla kaynamista olur. risk alip onu deneyecegim. Karbonatlı suyu tavsiyem suyu kaynat öyle karbonat at iç daha faydali olir ben ingiliz karbonatini oyle yapiyordum bulabilirsen klorsuz su bul öyle bulamassan suyu kaynat sonra icine atip ic. Bakalim haftaya ne olacak hakkimizda hayirlisi olsun tansiyon ilaci aliyorum 2 tane enapril ve norvash. Benim tansiyon yuksekliginden goze falanda vurdu sanirim 1 senede 1.25 den 2.25 2.50 falan oldu derecesi . Tansiyon yukselince üre kreatininde artiyor dikkat etmek lazim

  8. #38
    Üye
    Erzurum5 Avatarı

    Üyelik Tarihi
    07.03-2019
    Son Giriş
    12.03-2019
    Saat
    19:11
    Yaşadığı Yer
    İstanbul
    Mesaj
    1
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

    Zaten Değerlendirdiniz! 0
    Merhaba 10 yıldır devam eden Alport Sendrom Rahatsızlığım Var defalarca böbrekten parça alındı idrarda protein Kaçağı Var ufak bir soğuk alginlinda veya rahatsız olduğumda idrarım kan rengi oluyor baş ağrısı halsizlik vs oluyor rapor alabilirmiyim Alırsamda Yüzde kaç alırım hastalığımın tedavisi yokmuş doktor öyle dedi devamlı takip ediliyorum 4 ayda bir vs

  9. #39
    Üye
    ibrahim118 Avatarı

    Gerçek Adı
    mehmet demir
    Üyelik Tarihi
    18.11-2015
    Son Giriş
    07.07-2019
    Saat
    21:58
    Yaşadığı Yer
    Aksaray
    Mesaj
    25
    Alınan Beğeniler
    1
    Verilen Beğeniler
    0

    Zaten Değerlendirdiniz! 0
    Mehmet Can kardeşim Konya'daki hangi hastaneden aldın raporu bende dokuz yıldır nefrotik sendrom hastasıyım meram tıp hastanesine gidiyorum ilk sene % 40 rapor aldım iki yıl süreli bir daha rapor alamadım başvuruda yapmadım protein kaçağı devam ediyor

  10. #40
    Üye
    deathless Avatarı

    Gerçek Adı
    Bülent
    Üyelik Tarihi
    31.07-2018
    Son Giriş
    Dün
    Saat
    22:20
    Yaşadığı Yer
    Antalya
    Mesaj
    1.023
    Alınan Beğeniler
    298
    Verilen Beğeniler
    158

    Zaten Değerlendirdiniz! 0
    Panthera: hafif, agresif ve zarif aktif tekerlekli sandalye...
    arkadaşlar anlayan varsa son 2 kan değerlerim protein kaçağı vardı bende de ve tip 2...protein kaçağı hangi harf değer ile gözüküyor??

    6.2.2019 TSH 2.42 uIU/mL 0,35 - 5,50
    6.2.2019 Magnezyum 1.72 mg/dl 1,6 - 2,6
    6.2.2019 Laktik Dehidrogenaz (LDH) 136 U/L 125 - 220
    6.2.2019 LDL kolesterol 109.0000 mg/dl 100 - 159
    6.2.2019 Kolesterol 179 mg/dl 0 - 200
    6.2.2019 HDL kolesterol 37 mg/dl 40 - 60
    6.2.2019 Trigliserid 165 mg/dl 0 - 150
    6.2.2019 CRP, nefelometrik < 0.1 mg/L 0 - 5
    6.2.2019 Fosfor (P) 3.5 mg/dl 2,3 - 4,7
    6.2.2019 Sodyum (Na) (Serum ve vücut
    sıvılarında, herbiri)
    139 mmol/L 136 - 145
    6.2.2019 Potasyum 4.5 mmol/L 3,5 - 5,1
    6.2.2019 Klor (Cl) 99 mmol/L 98 - 107
    6.2.2019 Kalsiyum (Ca) 10.0 mg/dl 8,4 - 10,2
    6.2.2019 Gamma glutamil transferaz
    (GGT)
    19 IU/L 12 - 64
    6.2.2019 Alkalen fosfataz 71 IU/L 40 - 150
    6.2.2019 Aspartat transaminaz (AST) 31 U/L 5 - 34
    6.2.2019 Alanin aminotransferaz (ALT) 43 U/L 0 - 55
    6.2.2019 Protein (Serum ve vucut
    sıvıları, herbiri)
    7.8 g/dL 6,4 - 8,3
    6.2.2019 Albümin 4.4 g/dL 3,5 - 5,2
    6.2.2019 Ürik asit 7.1 mg/dl 3,5 - 7,2
    6.2.2019 Kreatinin 0.78 mg/dl 0,72 - 1,25
    6.2.2019 Kan üre azotu (BUN) 21 mg/dl 19,2 - 44,4
    6.2.2019 Glukoz 102 mg

    6.2.2019 Glikolize hemoglobin (Hb A1C) 6.85 % 4,5 - 6,5
    6.2.2019 Tam Kan (Hemogram)
    - IG% 0.3 % 0 - 0,6
    - P-LCR 38.4 % 18,5 - 42,3
    - NRBC# 0.00 10^3/uL 0,0 - 0,11
    - IG# 0.02 10^3/uL 0 - 0,06
    - RDW-CV 12.9 % 11,5 - 14
    - RDW-SD 38.0 fL 37,8 - 46,1
    6.2.2019 Mikroalbumin 223 ug/mL 0 - 30
    6.2.2019 Protein (Serum ve vucut
    sıvıları, herbiri)
    40.1 mg/dl 1 - 14
    6.2.2019 Kreatinin 113.50 mg/dl 63 - 166
    22.1.2019 Glikolize hemoglobin (Hb A1C)
    - Hb A1C - Glikozile hemoglobin 7.9 % 4,0 - 6,2
    - %HbA1C (NGSP) %
    28.12.2018 Ferritin 408.9 ng/ml 22 - 322
    28.12.2018 Serbest T4 0.90 ng/dL 0,72 - 1,72
    28.12.2018 TSH 2.61 uIU/mL 0,35 - 5,50
    28.12.2018 Parathormon (PTH) 68.7 pg/mL 18,5 - 88,0
    28.12.2018 25-Hidroksi Vitamin D 14.61 ng/ml 30 - 100
    28.12.2018 Kreatinin 209.10 mg/dl
    28.12.2018 Protein (Serum ve vucut
    sıvıları, herbiri)
    126.74 mg/dl 0 - 10
    28.12.2018 Insülin 43.91 mU/L 3 - 25
    28.12.2018 Laktik Dehidrogenaz (LDH) 133 U/L 90 - 248
    28.12.2018 CRP, nefelometrik 4.2 mg/L 0 - 0,5
    28.12.2018 Sodyum (Na) (Serum ve vücut
    sıvılarında, herbiri)
    143 mmol/L 135 - 145
    28.12.2018 Potasyum 4.5 mmol/L 3,5 - 5,5
    28.12.2018 Klor (Cl) 98 ml/L 98 - 110
    28.12.2018 Kalsiyum (Ca) 10.0 mg/dl 8,8

    28.12.2018 Gamma glutamil transferaz
    (GGT)
    18 U/L 12 - 64
    28.12.2018 Alkalen fosfataz 72 U/L 40 - 150
    28.12.2018 Aspartat transaminaz (AST) 47 U/L 0 - 35
    28.12.2018 Alanin aminotransferaz (ALT) 59 U/L 0 - 55
    28.12.2018 Albümin 5.0 g/dL 3,5 - 5
    28.12.2018 Protein (Serum ve vucut
    sıvıları, herbiri)
    8.4 g/dL 5,7 - 8,3
    28.12.2018 LDL kolesterol 131.0000 mg/dl 70 - 130
    28.12.2018 Kolesterol 209 mg/dl 120 - 200
    28.12.2018 HDL kolesterol 38 mg/dl 40 - 60
    28.12.2018 Trigliserid 200 mg/dl 65 - 165
    28.12.2018 Ürik asit 6.8 mg/dl 2,0 - 7,2
    28.12.2018 Kreatinin 0.76 mg/dl 0,66 - 1,44
    28.12.2018 Kan üre azotu (BUN) 19 mg/dl 10 - 50
    28.12.2018 Glukoz 183 mg/dl 75 - 110
    28.12.2018 Idrar tetkiki (Strip ile)
    - Bakteri NEGATIF p/HPF Negatif
    - Yassi Epitel 0.75 p/HPF 0 - 3
    - Urobilinogen + Normal
    - Bilurubin NEGATIF Negatif
    - Ketone (+) Negatif
    - Hemoglobin NEGATIF Negatif
    - Protein ++ Negatif
    - Nitrit NEGATIF Negatif
    - Lökosit Esteraz Negatif Negatif
    - Idrar Glukoz NEGATIF Negatif
    - Spesific Gravity
    - pH 5 5,0 - 9,0
    - Kalsiyum Oksalat Monohidrat 4.05 p/HPF 0 - 3
    - Kalsiyum Oksalat Dihidrat Kr. 0.15 p/HPF 0 - 3




Sayfa 3 / 3 İlkİlk 123