TEKSAN İnovatif Medikal Ürünler İstanbul, Bursa ve İzmir'de
Toplam 5 mesajın 1-5 arasındakiler
Buraya tıklayarak yazıları büyültebilirsiniz Buraya tıklayarak yazıları küçültebilirsiniz
    Üye
    sinantt Avatarı

Gerçek Adı
    Sinan
    Son Giriş
    26.01-2020
    Saat
    23:19
    Yaşadığı Yer
    İstanbul
    Alınan Beğeniler
    1
    Verilen Beğeniler
    1

Zaten Değerlendirdiniz! 0
    STAR, dünyanın en güvenli, en sağlıklı, en konforlu ve en dayanıklı tekerlekli sandalye minderi.
    Merhaba,

2009 yılında Testis Tümörü sebebiyle sol testisim alındı ve 6 ay kadar kemoterapi tedavisi aldım. Pet kontrolünden sonra vücutta sıçrama olmadığına kanaat getirdiler ve süreci sonlandırdılar. Ancak çeşitli nedenlerden dolayı bugüne kadar kontrole gitmedim.

Ayrıca çocukluktan gelen ve en son işyerinde yapılan sağlık taramasında kalp büyümesi tespit edilmiş ve kardiyoloji tetkiklerine göre orta seviye takip gerektiren mitral kalp kapakcığı yetmezliği görülmüştür ve hipertansiyon bulunarak ilaç kullanımına başladım.

Yine kulakta hafif orta seviye işitme kaybı tespit edildi, daha önce kulağa tüp taktırmıştım ancak henüz kbb doktor kontrolünden geçemedim ve bu sebeple çalıştığım departman değişti. Özel bir sigorta şirketinde Çağrı Merkezi işi yapıyoruö yaklaşık 4 yıldır. Öncesinde 2 sene Çağrı Merkezinde çalıştım.

Testis Kanseri, Hipertansiyon, Kalp Kapakçık Yetmezliği ve hafif işitme kaybı ile ilgili olarak %40 engelli raporu alabilirmiyim? Erken emeklilik şansım var mı? Açıkçası bugüne kadar bu süreçleri bile bilmiyordum, bu sayfa ile öğrendim. Ayrıca bu saydığım sebeplerden Askerlik yapamadım, askerlikten muaf raporum mevcut.

Bu konuda bilgi verebilirmisiniz? Bana önerileriniz olursa sevinirim.

Teşekkürler

Üye
    ASGOKCE Avatarı

Gerçek Adı
    Ahmet Gökçeyurt
    Son Giriş
    08.09-2022
    Saat
    00:18
    Yaşadığı Yer
    İstanbul
    Alınan Beğeniler
    4
    Verilen Beğeniler
    3

Zaten Değerlendirdiniz! 2
    Saydığın bulgular ile % 40 alırsın kardeşim. Bulunduğun bölgedeki bir Eğitim Araştırma Hastanesinin Sağlık Kuruluna 182 den randevu alacaksın. E devletten de alınabilir. Engelli Raporu için dediğinde ücret alınmaz.Hastanenin yoğunluk durumuna ve sendeki arızaların çokluğuna göre 1 günde de biter muayenen 2 günde de biter. Erkenden gidip sıra numarası alırsan saat 12 ye kadar bitirirsin işlemlerini. Sende ilave 2 branş daha olur. Kalp Damar ve Onkoloji. Normalde 8 branşta muayene olunur sen 10 branşa muayene olacaksın. Geçmiş olsun.

Üye
    sinantt Avatarı

Gerçek Adı
    Sinan
    Son Giriş
    26.01-2020
    Saat
    Yaşadığı Yer
    İstanbul
    Alınan Beğeniler
    1
    Verilen Beğeniler
    1

@ASGOKCE

Merhaba kardeşim,

Teşekkür ederim verdiğin değerli bilgiler için.

En kısa zamanda randevu alarak takipleri yapacağım ve sonucu buradan paylaşacağım.

Peki bu rapor bizi malulen emekli yapabiliyor mu, vergi avantajından faydalanıyormuyuz?

Saygılar

Üye
    sinantt Avatarı

Gerçek Adı
    Sinan
    Son Giriş
    26.01-2020
    Saat
    Yaşadığı Yer
    İstanbul
    Alınan Beğeniler
    1
    Verilen Beğeniler
    1

Zaten Değerlendirdiniz! 1
    Merhabalar. Biraz geç de olsa kuruldan geçtim. %10 işitme %30 orta mitral yetmezlik %10 hipertansiyon %40 testis kanseri aldım doktorlardan. Kuruldan çıkabilecek oran ne olur sizce? Teşekkürler

Üye
    Kozmik Avatarı

Son Giriş
    Saat
    Yaşadığı Yer
    Eskişehir
    Alınan Beğeniler
    11
    Verilen Beğeniler
    0

Panthera: hafif, agresif ve zarif aktif tekerlekli sandalye...
    @sinantt

geçmiş olsun.Tek Testis yokluğu için yüzde 10 ve kısırlık varsa ilave yüzde 10 daha vermeleri gerekiyordu.Onkoloji 5 yıl sonrası yüzde 40 şeklinde.