TEKSAN İnovatif Medikal Ürünler İstanbul, Bursa ve İzmir'de
Toplam 3 mesajın 1-3 arasındakiler
Buraya tıklayarak yazıları büyültebilirsiniz Buraya tıklayarak yazıları küçültebilirsiniz
    Üye
    Lmctl Avatarı

Son Giriş
    11.08-2018
    Saat
    23:57
    Yaşadığı Yer
    Bursa
    Alınan Beğeniler
    2
    Verilen Beğeniler
    2

Zaten Değerlendirdiniz! 0
    STAR, dünyanın en güvenli, en sağlıklı, en konforlu ve en dayanıklı tekerlekli sandalye minderi.
    Arkadaşlar merhaba 2010 yılından beri tekrarlayan depresyon ile mücadele etmekteyim son 2 yıldır bipolar mizaç bozukluğu F31 teşhisiyle raporum var. Engelli raporu için baş vurmak istiyorum. Rapor oranı nedir bununla ilgili bilgisi olan arkadaşlar bilgi verirse sevinirim

Üye
    Factotum Avatarı

Son Giriş
    05.09-2018
    Saat
    17:27
    Yaşadığı Yer
    Kocaeli
    Alınan Beğeniler
    9
    Verilen Beğeniler
    0

Teşhisin ne zamandan beri bipolar ve kaç aydır bu teşhis ile tedavi oluyorsun?

Buradan okuduklarıma dayanarak söylüyorum; altı aydır tedavi oluyor isen rapor için başvurabilirsin. Rapor oranı da yine buradan okuduğum /söylenenlere göre yüzde 40 tan başlıyor ama sürekli vermiyorlar çoğu zaman. Süreli rapor oluyormuş.

Konuya daha vakıf arkadaşlar güncel ve kesin bilgileri yazsa daha iyi olacak.

Üye
    Lmctl Avatarı

Son Giriş
    11.08-2018
    Saat
    23:57
    Yaşadığı Yer
    Bursa
    Alınan Beğeniler
    2
    Verilen Beğeniler
    2

Panthera: hafif, agresif ve zarif aktif tekerlekli sandalye...
    Teşhisim 2010 yılı itibariyle yenileyici depresyon, unipolar depresyon sürekli bu teşhisleri aldım 2016da bipolar tedavim başladı 2017 ve 2018 e ait bipolar mizaç bozukluğu F31 teşhisiyle raporluyum
    Konu Lmctl tarafından değiştirilmiştir (24.06-2018 Saat 22:54 ).