TEKSAN İnovatif Medikal Ürünler İstanbul, Bursa ve İzmir'de
Toplam 5 mesajın 1-5 arasındakiler
Buraya tıklayarak yazıları büyültebilirsiniz Buraya tıklayarak yazıları küçültebilirsiniz
    Üye
    Hakan gültekin Avatarı

Son Giriş
    24.02-2019
    Saat
    15:48
    Yaşadığı Yer
    İstanbul
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

Zaten Değerlendirdiniz! 0
    STAR, dünyanın en güvenli, en sağlıklı, en konforlu ve en dayanıklı tekerlekli sandalye minderi.
    Selamlar;

Aralık 2015 te küçük hücreli akciğer kanseri tanısı ile tedavim başladı.Radyoterapi ve uzun süreli kemoterapi aldım.Bir senedir kemoterapi almıyorum.16 Ocak 2018 tarihli %88 bir yıl süreli engelli raporu aldım.Bu raporların süreli ve sürekli olduğunu yeni öğrendim.Bir sene sonunda hastalığım stabil devam ederse engelli raporunu yüzde kaç alabilirim? Konu hakkında bilgisi olan varsa yardımcı olabilirmi teşekkürler.

Üye
    MRM Avatarı

Son Giriş
    Dün
    Saat
    23:24
    Yaşadığı Yer
    istanbul
    Alınan Beğeniler
    91
    Verilen Beğeniler
    50

@Hakan gültekin
    iyiye veya kötüye giden herhangi bir değişiklik olmazsa yine aynı oranı alırsınız.

Üye
    Hakan gültekin Avatarı

Son Giriş
    24.02-2019
    Saat
    Yaşadığı Yer
    İstanbul
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

Selamlar

Küçük hücreli akciğer kanseri hastasıyım 3 aylık takiplerim devam ediyor ocak 2018 den 1 yıllık %88 engelli raporum var bu raporun yenisini çıkarmak için ilgili hastanenin göğüs ve onkoloji bölümlerinden kurul randevusu aldım onkoloji 80 puan verdi göğüs solunum testi için gelirken kesinlikle nefes açıcı ilaçlarımı almadan gelmemi söylediler yoksa değerlerin yüksek ve hatalı olacağını belirtti yapılan solunum testi 2 kere düşük çıktı teknisyen bu sonucu kurulun kabul etmeyeceğini söyledi nefes açıcı ilaç verdi tekrardan yapılan testte değerler yüksek çıktı göğüs bölümü değerlerin yüksek çıkması sebebiyle puan verilemeyeceğini söyleyince solunum testi ile ilgili doktorla tartıştık sizlere 2 sorum var

1. Sorum : başvurumu iptal edip başka hastaneye başvuru yapabilirmiyim (kurul sekreterine evrağımı onaylatıp kurula çıkma tarihi almadım)

2.sorum : onkolojinin verdiği 80 puan kurulda %80 mi demek oluyor yoksa kurul 80 puana göre ayrıca değerlendirme yapıp ona göre mi oran belirliyor

Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim

Üye
    umut2135 Avatarı

Gerçek Adı
    umut
    Son Giriş
    08.03-2023
    Saat
    20:35
    Yaşadığı Yer
    izmir
    Alınan Beğeniler
    990
    Verilen Beğeniler
    252
    Blog Mesajları
    1

Zaten Değerlendirdiniz! 1
    @Hakan gültekin geçmiş olsun
    Evet evraklarınızı sağlık kuruluna vermediyseniz
    Başka bir hastaneye çıka bilirsiniz
    Ancak %80 ile 88 arası hiç bir fark yok
    Her ikiside 1 dereceye girer
    Siz ne amaçla kullanacaktınız raporu?
    Bu arada sft testi yapılırken ilaç kullanmasaydınız testleriniz düşük zaten çıkacak teknisyenlerin iş güzarlığı dr oran almamanız için uyguluyorlar bu statejiyi
    Düşük cıktığında rahatsızlığınızı belirtin bir dahakine onlarda ısrar etmezler.

Üye
    Hakan gültekin Avatarı

Son Giriş
    24.02-2019
    Saat
    Yaşadığı Yer
    İstanbul
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

Panthera: hafif, agresif ve zarif aktif tekerlekli sandalye...
    İlginize teşekkürler
    Benim bu raporu almam
    Geçen yıl 3,5 ay sürdü Raporun bitim tarihi 16 Ocak 2019 bu yüzden 4 ay önceden başvurdum
    Yalnız yanılmıyorsam teknik bir hata yapmışım
    Şöyleki,Ekim ayı itibariyle emekliliğini başlatacağım(yaşa takılanlardanım) fakat benimki gibi raporu süreli olan emeklilikte rapor bitimine kısa bir zaman kala SGK sevkiyle hastaneye başvurmak gerekiyormuş .SGK benim yaptığım gibi kendi başına yapılan başvuru kabul olmuyormuş. Bahsettiğim teknik hata bu.bu konu hakkında tam emin değilim.Sgk ya gidicem ama siz aydınlatırsanızda çok sevinirim.
    Tekrardan çok teşekkürler.herkeze sevgiler saygılar