TEKSAN İnovatif Medikal Ürünler İstanbul, Bursa ve İzmir'de
Toplam 3 mesajın 1-3 arasındakiler
Buraya tıklayarak yazıları büyültebilirsiniz Buraya tıklayarak yazıları küçültebilirsiniz
    Üye
    Egosum397 Avatarı

Son Giriş
    20.02-2020
    Saat
    22:47
    Yaşadığı Yer
    Manisa
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

Zaten Değerlendirdiniz! 0
    STAR, dünyanın en güvenli, en sağlıklı, en konforlu ve en dayanıklı tekerlekli sandalye minderi.
    Arkadaşlar psikiyatri raporu ankarada puan kırılıyormu kırılmaması lazım çünkü ciddi bir hastalık bu ayrıca merak ettim birşey daha kendini ifade edebilen normal ama ruh sağlığı bozuk kişiye doktor nasıl inanıyor ilaçlarlamı testmi neye göre oran veriliyor

Üye
    umut2135 Avatarı

Gerçek Adı
    umut
    Son Giriş
    08.03-2023
    Saat
    20:35
    Yaşadığı Yer
    izmir
    Alınan Beğeniler
    990
    Verilen Beğeniler
    252
    Blog Mesajları
    1

@Egosum397 size daha önce konulmuş bir teşhis ve hastanede yarışını yok ise kullandığınız sürekli bir ilacınız yoksa oran vermez

Doktor bir süre kontrol altında tutar duruma göre oran verir psikiyatrist 1 kaç rahatsızlık dışında verilen oranlar geçicidir

Üye
    Egosum397 Avatarı

Son Giriş
    20.02-2020
    Saat
    22:47
    Yaşadığı Yer
    Manisa
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

Panthera: hafif, agresif ve zarif aktif tekerlekli sandalye...
    Umut kardeşim ilk rapor ssk yüzde sıfır verdi rahatsızlım var dedim haksızlık sinir oldum hastanede yattım atipik psikoz teşhisi konmustu sonra devlet hastanesi 45 depresyon sonra hakem hastane kararsız kaldı özür oranına karar verilebilmesi için 6ayda bir tedavisi uygundur dediler lakin bu hakem hastane raporun gecerliliği bitti süresi şimdi ne yapacağız il sağlık müdürlüğüne gittim psikiyatri uzmanına git 6 ay kontrol ol sonra gir tekrar dediler heyete