Sağlık raporundan kasıt olarak sadece sağlık kurulu çıkışlı 3 hekim onaylı ve başhekim onaylı bir DURUM BİLDİRİR RAPORU alabilirsin
Sağlık raporundan kasıt olarak sadece sağlık kurulu çıkışlı 3 hekim onaylı ve başhekim onaylı bir DURUM BİLDİRİR RAPORU alabilirsin
Hocam norma rapor heyet raporu değil 100 tl sanırım özel hastanelerdende alınabiliyor adı nedir bilmiyorum
@grkn 89
Tamm o heyet raporu değilki durum bildirir raporu sadece bulunan hastalığının bölümündeki 3 doktor imzalar yani sadece 3 tane göğüs doktoru imzalar başhekimde onaylar heyete girmiyorsun yani
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Anladım sanırım Aynı şeyden bahsediyoruz kan tahlili işitme testi ve akciğerlere bakılıyor Bir de ortopedi doktoru görecek bu raporun adı durum raporu Biz bunu çıkartabiliyoruz böyle bir hakkımız var yani kimi doktorlar sadece engelli raporuyla sınırlıyor anladığım kadarıyla
Peki Şöyle bir soru sorabilir miyim normal KPSS'den atansak engelli hariç. Kurum sen engellisin çalışamazsın diyebilirler mi
Benimde bi sorum olucaktı.ben serebral palsi hastasıyım %56 rapor oranım sol tarafımda hafif felçlik durumu var fakat yürüyüp koşabiliyorum.market sektöründe reyoncuyum 9bucuk saat calışıyoruz ben haklarımı almak adına durum bildirir raporu almaya kalksam ayakta çalışamaz diye verirlermi(normalde ayaklarım ağrıyor ama çalışamıcak kadar değil)