TEKSAN İnovatif Medikal Ürünler İstanbul, Bursa ve İzmir'de
Toplam 3 mesajın 1-3 arasındakiler
Buraya tıklayarak yazıları büyültebilirsiniz Buraya tıklayarak yazıları küçültebilirsiniz
    Üye
    basari Avatarı

Gerçek Adı
    başar
    Son Giriş
    Bugün
    Saat
    19:25
    Yaşadığı Yer
    Bursa
    Alınan Beğeniler
    48
    Verilen Beğeniler
    0

Zaten Değerlendirdiniz! 0
    STAR, dünyanın en güvenli, en sağlıklı, en konforlu ve en dayanıklı tekerlekli sandalye minderi.
    şimdi şöyle anlatayım benim 4 hastalığım var bunlar ruhsal rahatsızlık şeker hastalığı mantar hastalığı ve mide hastalığı olan gastrit benim 2002 yılından %40 ruhsal hastalığım ve gastrit hastalığı için tek raporum var fakat ruhsal hastalıkta vasi atanmıştı 2001 yılında o zaman vasim rahmetli babamdı bu vasilik olduğu için benim davalarım vs lerim var hep vasin gelsin gibi sözlerle muhataba alınamıyom şimdi ruhsal hastalık değilde diğer 3 hastalığım için tek rapor bunların birleşmesiyle %40 olarak çıkartabilirmiyim

Üye
    -DORLION- Avatarı

Gerçek Adı
    İbrahim
    Son Giriş
    01.06-2023
    Saat
    18:43
    Yaşadığı Yer
    FRANKFURT
    Alınan Beğeniler
    4.261
    Verilen Beğeniler
    4.742

Diabet yani şeker için dahiliye ile görüşmen gerekir . Tip tip sınıflaması var , diabetinin hangi tip olduğunu ve rapor oranını sorman gerekir . Mantar için deri hastalıklarında bulaşıcılık ve yaşamı etkileyen ağır tür olması gerekir . Sağlık kuruluna başvuru yapmadan önce ilgili hekimlerden görüş alman lazım .

Üye
    basari Avatarı

Gerçek Adı
    başar
    Son Giriş
    Bugün
    Saat
    19:25
    Yaşadığı Yer
    Bursa
    Alınan Beğeniler
    48
    Verilen Beğeniler
    0

Panthera: hafif, agresif ve zarif aktif tekerlekli sandalye...
    Açıklaman için sağol arkadaş oralarda sorucam ama burada bi fikir alayım dedim