TEKSAN İnovatif Medikal Ürünler İstanbul, Bursa ve İzmir'de
Toplam 4 mesajın 1-4 arasındakiler
Buraya tıklayarak yazıları büyültebilirsiniz Buraya tıklayarak yazıları küçültebilirsiniz
    Üye
    holyparadise Avatarı

Son Giriş
    18.08-2017
    Saat
    03:06
    Yaşadığı Yer
    İstanbul
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

Zaten Değerlendirdiniz! 0
    STAR, dünyanın en güvenli, en sağlıklı, en konforlu ve en dayanıklı tekerlekli sandalye minderi.
    İyi akşamlar arkadaşlar. 2013 den buyana sol kulağımda tinnitus hastalığı var. Hiç geçmeyen bir çınlama. 11 gün hastanede yattım çözüm bulunmadı.

2015 de iki gözümde de keratokonus teşhisi kondu. 2015de sol gözümden 2016 da sağ gözümden ameliyat oldum. Sol gözüm gözlükle baktığımda da bulanık görüyor(tv deki yazıları okuyamıyorum mesela) sağ gözüm yine bir nebze gözlükle görüyo, güneşte falan gözlüksüz ağrı çekiyorum ve ayrıca chron hastalığım var 2 yıldır.

Kolonkobi sonucu bağırsağımda yara olduğu sindirim problemi yaşadığımdan anlaşıldı. Sürekli kusma şiddetli karın ağrıları sonucu yaptırdım kolonkobiyi. Sürekli kullandığım pentasa ilacım var günde 8 hap içmek zorundayım.

Tinnitusun yarattığı uykuya dalma problemleri ve sürekli yaşadığım bu hastalıklar psikolojik olarakta etkilemiş bulunmakta. Buraya yazmadığım endoskobi mide ağrıları alkalen reflü gastriti falan teşhisleride konuldu zamanında. Sizce başvursam hastaneye engelli raporu alabilir miyim?

Alırsam tahmini yüzde kaç olur? Ve bana yüksek ihtimal askerlikten muaf olacağımı söylüyor çevrem. Sizce de muaf olur muyum rapor alamasam da?

Üye
    holyparadise Avatarı

Son Giriş
    18.08-2017
    Saat
    Yaşadığı Yer
    İstanbul
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

Arkadaşlar bugün gittim başvuru yapcam dedim pazartesi çarşamba cuma yapıyoruz yarın 8.30 da gel dedi ama en erken marta gün veriyoruz dedi ne demek istediğini anla alamadım. Yarın gittiğimde doktora sıkıntılarımı anlatacak mıyım yoksa martta mı anlatıcam yarın sadece başvurumu olacak. Bilen var mı

Genel Yayın Yönetmeni
    OturanBoğa Avatarı

Gerçek Adı
    Bülent
    Son Giriş
    Dün
    Saat
    23:03
    Yaşadığı Yer
    İstanbul
    Alınan Beğeniler
    3.952
    Verilen Beğeniler
    4.222

@holyparadise

sakatlık oranı cetveli'Ne göre ne oran verilir bilemiyorum. Çok detaylı bir değerlendirme çünkü. Ama temel kural şudur: oranlar tek tek bulunur ve sonra bunlar balthazard formülü ile toplanıp toplam sakatlık oranı bulunur.

Hastaneye gittiğinde doktorları tek tek gezeceğin şekilde bir evrak verilir sana. Orada belirtilen doktorlara tek tek muayene olursun (her rahatsızlığını detaylıca anlatırsın ilgili doktora), sonra hepsi tamam olduğunda heyet gününü beklersin.

Ama Mart neymiş yahu! Bence başka hastaneye git...

Üye
    holyparadise Avatarı

Son Giriş
    18.08-2017
    Saat
    Yaşadığı Yer
    İstanbul
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

Panthera: hafif, agresif ve zarif aktif tekerlekli sandalye...
    Çok teşekkürler. Ben de başka hastaneye gitmeyi düşünüyorum araştırıyorum şimdi