TEKSAN İnovatif Medikal Ürünler İstanbul, Bursa ve İzmir'de
Toplam 6 mesajın 1-6 arasındakiler
Buraya tıklayarak yazıları büyültebilirsiniz Buraya tıklayarak yazıları küçültebilirsiniz
    Üye
    OKBOZ Avatarı

Son Giriş
    29.01-2021
    Saat
    13:33
    Yaşadığı Yer
    İstanbul
    Alınan Beğeniler
    1
    Verilen Beğeniler
    3

Zaten Değerlendirdiniz! 0
    STAR, dünyanın en güvenli, en sağlıklı, en konforlu ve en dayanıklı tekerlekli sandalye minderi.
    Tedavi ile işlevselliği düzelmeyen obsessif kompulsif bozukluk %70 sürekli rapor 2016 yılında aldım. Raporda 4857+Engelli Kimliği açıklaması var. Yaşım 39 vergi indirimi raporu ne olur. Sürekli mi? Yüzde kaç? Süreli olursa her sene yeniden başvurumu yapmam gerekir? Şimdiden teşekkürler. @OturanBoğa
    Konu OKBOZ tarafından değiştirilmiştir (24.07-2017 Saat 23:00 ).

Üye
    ozgurmeric74 Avatarı

Gerçek Adı
    ÖZGÜR
    Son Giriş
    08.09-2018
    Saat
    12:41
    Yaşadığı Yer
    istanbul
    Alınan Beğeniler
    618
    Verilen Beğeniler
    139

@OKBOZ

raporunuz yeni tarihli ve sürekli. vergi dairesine başvuru yapıp vergi indirimi alabilirsiniz.vergi indirimi alırsanız ve sürekli onaylanırsa bu ömür boyu geçerlidir.tekrar rapor almanıza gerek olmaz. zaten elinizdeki raporla tüm engelli haklarından faydalanabilirsiniz.raporunuz ömür boyu geçerlidir. ancak prim gün ve yıl şartlarınız uygunsa erken emekli olabilirsiniz. bunun içinde vergi indirimi şart.
    geçmiş olsun.

vergi indirimi süreli onaylanırsa örneğin 1-2 yıl. süre bitiminde sadece vergi indirimi için rapor yenileme şartınız olur. diğer haklar aynen geçerlidir. raporunuzun sürekli onaylanacağı kanaatindeyim.

Üye
    OKBOZ Avatarı

Son Giriş
    29.01-2021
    Saat
    Yaşadığı Yer
    İstanbul
    Alınan Beğeniler
    1
    Verilen Beğeniler
    3

@ozgurmeric74

Çok teşekkür ederim Allah razı olsun vergi indirimi başvurusu yaptım süreli yada süresiz olursa tedavi süreçlerini de takip ederler mi vergi indirimi için? Bu ilaçlardan bıktım. Bir yararı yok yıllardır içiyorum ancak yan etki bana zararları çok oluyor.
    Emekliliğime 4,5 yıl var emeklilik esnasında tedavi sürecini de mi bakıyorlar?
    Bir diğer sorumda Engelli raporu süreli ancak tedavimi takip edip bu oranı azaltabilirler mi yada raporu iptal edebilirler mi?

Üye
    ozgurmeric74 Avatarı

Gerçek Adı
    ÖZGÜR
    Son Giriş
    08.09-2018
    Saat
    12:41
    Yaşadığı Yer
    istanbul
    Alınan Beğeniler
    618
    Verilen Beğeniler
    139

Zaten Değerlendirdiniz! 1
    vergi indiriminiz raporunuzdaki gibi sürekli onaylanırsa ki onaylanacağı kanaatindeyim. bu ömür boyu geçerlidir.
    4,5 sene sonra emeklilik hakkı kazandığınızda bu vergi indirimi ile kolayca emekli olursunuz. raporunuzda vergi indiriminizde ömür boyu geçerlidir. tekrar rapor veya v.indirimi istemezler.

Üye
    OKBOZ Avatarı

Son Giriş
    29.01-2021
    Saat
    Yaşadığı Yer
    İstanbul
    Alınan Beğeniler
    1
    Verilen Beğeniler
    3

@OKBOZ

Teşekkür ederim ilginiz için.

Üye
    25 Dadaş Avatarı

Son Giriş
    12.02-2020
    Saat
    14:14
    Yaşadığı Yer
    erzurum
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

Panthera: hafif, agresif ve zarif aktif tekerlekli sandalye...
    Arkadaşlar 60 ve üstü yaşlarda rapora yüzde 10 artı ilave ediliyor bilin istedim