TEKSAN İnovatif Medikal Ürünler İstanbul, Bursa ve İzmir'de
Toplam 6 mesajın 1-6 arasındakiler
Buraya tıklayarak yazıları büyültebilirsiniz Buraya tıklayarak yazıları küçültebilirsiniz
    Üye
    hasan umut aydın Avatarı

Gerçek Adı
    hasan umut aydın
    Son Giriş
    12.02-2019
    Saat
    10:57
    Yaşadığı Yer
    adana
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

Zaten Değerlendirdiniz! 0
    STAR, dünyanın en güvenli, en sağlıklı, en konforlu ve en dayanıklı tekerlekli sandalye minderi.
    iyi günler herkese annem 2004 yılında meme kanserinden ameliyat oldu ve sağ göğsünü aldırıdı,ve gecen sene kalın bagırsakta görülen kitleden dolayı kolondan ameliyat oldu ve bagısagının bır kısmı alındı ve yenıde akciğerde ve karaciğerde lezyonlar gorudlu ve tekrardan kemoterapı surecımız basladı
    doktorumuza sordum arac almak için rapor alabılırmıyız dıye ben onkolojı olarak yuzde 80 verırırım dedı dıger amelıyetların ıcınde genel cerraha cıkman lazım dedı ve annemın kulagındada duyma sıkıntısı var bırde 65 yas ustune ılave olarak yzude 10 ekleme olacagını duydum
    benım ögrenmek ıstedıgım yzude 90 yakalayabılırmıyız acaba konuya hakım olan bırısı varsa bılgı verırse sevınırım ?

Üye
    RAİSTLİN Avatarı

Gerçek Adı
    SÜLEYMAN CANSOY
    Son Giriş
    17.05-2023
    Saat
    17:52
    Yaşadığı Yer
    İSTANBUL
    Alınan Beğeniler
    30
    Verilen Beğeniler
    18

hasan bey
    65 yas ustune %10 ılave edıldıgı dogru olup ama toplama ıslemı balzac denılen bır yontemle yapılıyor
    boyle bır durumdada %80 +%10 =%82 yapar ne yazıkkı sızın ısınıze yaramaz %90 ı bulabılmek ıcın %50 daha baska bır rahatsızlıktan eklenmesı lazım %10 da var oldugunu dusunursek %45 yeterli olur ama diğer durumlarını arastırıp doktorlarla konusmanız lazım her sıstem kendı ıcersınde balzac ıle toplanıp gene sonucta totalde balzac ıle toplanarak net deger hesaplanıyor
    kolay gelsın

Üye
    hasan umut aydın Avatarı

Gerçek Adı
    hasan umut aydın
    Son Giriş
    12.02-2019
    Saat
    10:57
    Yaşadığı Yer
    adana
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

@RAİSTLİN
    peki ben birsey sormak istiyorum doktorumuz onkolog olarak yzude 80 verırım ben dedı acaba benım ogrnemek ıstedıgım ıkı amelıyat ıcındemı onkologa cıkmamız gerekıyor yoksa genel cerrah ıkı amelıyat ıcın bize ayrı oran verırmı yoksa bu amelıyatlar onkolojının ıcınemı gırıyor ?

Üye
    akar_ahmet Avatarı

Gerçek Adı
    Ahmet akar
    Son Giriş
    Bugün
    Saat
    21:21
    Yaşadığı Yer
    Eskişehir
    Alınan Beğeniler
    34
    Verilen Beğeniler
    23

Kesin alırsın istediğin oranı annende ne kadar rahatsızlık varsa bütün polikliniklere göstererek oran alın

Üye
    RAİSTLİN Avatarı

Gerçek Adı
    SÜLEYMAN CANSOY
    Son Giriş
    17.05-2023
    Saat
    17:52
    Yaşadığı Yer
    İSTANBUL
    Alınan Beğeniler
    30
    Verilen Beğeniler
    18

@hasan umut aydın
    bence teknik olarak rahatsızlıgın tanımını tam bılmedıgım ıcın bırsey soylemem yanlıs olur tum rahatsızlıkları ıle ılgılı doktorlarla konusarak en dogru yanıtı ogrenebılırsın
    ınsallah alırsın saygılarımla

Üye
    akar_ahmet Avatarı

Gerçek Adı
    Ahmet akar
    Son Giriş
    Bugün
    Saat
    21:21
    Yaşadığı Yer
    Eskişehir
    Alınan Beğeniler
    34
    Verilen Beğeniler
    23

Panthera: hafif, agresif ve zarif aktif tekerlekli sandalye...
    Genel cerrah ayrı ayrı oran verecek doktor sormazsa bir şekilde hangi rahatsızlıklar var ise anlatmaya çalışın kilo kaybı gibi