Gordu ama degerlendirmemis yani yalan söylenecek bir durum değil bence kişinin ozurunden yakınması) diye düşünüyorum
@Suret
Hiçbir doktor sizin engellilik durumunuzu görmeden, yaa arkadaş sen şöyle engellisin alsana %30-50 demez diyemez.
Gordu ama degerlendirmemis yani yalan söylenecek bir durum değil bence kişinin ozurunden yakınması) diye düşünüyorum
Hayır efendim neyi gördü eminim film rontgen kasgücü vs çektirmemiştir verilen oran tamamen yoruma dayalı farazi.Bence sizi herangi bir apratsız görünce tablo3.4 göre daha düşük oran vermeye içi elvermedi.
Eksik olarak değerlendirilen kısımlar için ne yapmamız lazım @MESTAN bey
Film röntgen filan çekmedi tabi sadece bacagimi inceledi bi baktı dizimi kırdı düzeltti falan sonra da heyette de asla cagurmadilsr saten
Ayağınızdaki güç kaybını -eklem kısıtlılığını rontgenn ,film vss bişekilde belgeleyin..Yardımcı cihaz aparat ,ortez,baston vs kullanıyosanız!!!!! onunla gidin rapor almaya,engelli olduğunuzu ispat edin !!! bu kadar..
Tesekkur ederim @MESTAN bey
Çıkan dizi kontrol etmek için uzun bacak breysi mı kullanılmalıdır?
Oran normal belde sorun varmı azda olsa
Belde nasıl bı sorun, uzun süre ayakta kalınca ya da yürüyünce ağrı oluyor baya, bu şekilde bi sorun var başka bilmiyorum. Oran neye göre normal anlaamdim hocam yazı dilinden kaynaklandı sanırsam?