1 yıl süreli rapora bir yıl dolmadan tekrar başvuru yapma süresi ne kadardır.
1 yıl süreli rapora bir yıl dolmadan tekrar başvuru yapma süresi ne kadardır.
@fenerbahçe44 6 ay öncesinden randevu alman gerekiyor dolmaya yakınsa hemen git yoksa zamanı geçtimi maaşın donduruluyor
bittiği günemi randevu alım yoksa bir sonraki günemi ama ta şubatta olurmu şimdi randevu alsam
benim süreli raporum var bir işe başvuru yapacam. okulumla ilgili.süreli raporumun geçmesi için.süresi bitince başvuru yapmasam olurmu.nasıl bir süreç ve prosedür izlemem lazım.cevaplarınızı bekliyorum.iyi günler dilerim.yüksekokul mezunuyum
@fenerbahçe44 süreli raporlarda, belirtilen süre bitiminden sonra raporun hükmü kalkar.
Evet süre bitiminden sonra başvuru yapmazsanız bir sorunla karşılaşmazsınız.
teşekkür ederim cevapladığınız için iyi günler dilerim
@fenerbahçe44
Geçmiş olsun/sağlıcakla...
o zaman normal olmuş oluyorum değilmi normal işlere başvuru yapabiliyorum değilmi.bunuda cevaplarsanız çok sevinirim.
@fenerbahçe44
Raporda tanı olarak ne yazılı?
teşhis:ŞİZOAFFEKTİF BOZUKLUK
@fenerbahçe44
Anladım pekii.
Şizoaffektif bozukluk rusal duygusal kategorisinde değerlendirilir.
Ancak sizin rapor süreli.
Süre bitiminden sonra raporun bir hükmü olmaz.
Yani rapor süresi bitince normal iş başvuruları yapabilirsiniz/Geçmiş olsun...
teşekürler.efendim. raporda ruhsal duygusal kategoride.yazıyor.iyi günler dilerim
raporun günü dolmadan bir gün öncemi başvuru yapılıyor.dolduğu günmü süreli raporda bide yenilemek için şimdiden randevu alınırmı şubatta doluyor günü günü geçtikden sonramı başvuru yapılıyor.iyi günler.
Bildiğim kadarıyla ilk rapor üzerinden 6 ay geçtikten sonra istediğiniz zaman değiştirip kurumlara yeni raporunuzu ibraz edebiliyorsunuz.
@somefun merhaba;
Benimde 1 yıl süreli Mart 2020 de doluyor o zaman ekim başında gitmem gerekiyor değilmi maşımın kesilmemesi için?
İyi günler