@Hanifi46 mrb
Sft testinizde fev1 ve fvc değerleriniz nedir?
Belirtirseniz size yardımcı olmaya çalışırız.
@Hanifi46 mrb
Sft testinizde fev1 ve fvc değerleriniz nedir?
Belirtirseniz size yardımcı olmaya çalışırız.
Alerjik astımdan %20 aldım fakat varis,kronik ürtiker, sağ el beşinci parmakta iş kazası sonucu hasarım var ve 2 tane bel fıtığı teşhisi konuldu. Aldığım raporu itiraz etsem % kaç alırım sizce.
Ben kronik alerjik astım bronşit hastasıyım akciğer filmi tomografi çekildi amfizem görünümlü hava kistleri olmama rağmen yüzde 20 zor verdiler.
Sft testindeki değerlere göre oran veriyorlar. Rapora itiraz ettim ankilozan spondilit rahatsızlığımda var tekrar heyete gircem bakalım bu kez % kaç alacağım
@umut2135
teşekkürler
fev1 /fvc 97
fev1 84
fvcex 92
mef25-75 64
Arkadasim ilk once gecmis olsun bende astim var doktor kan gazi ve akciger rontgeni istiyor kullandigin ilaclari degerlendiriyor veriyor ben %20 aldim 4 gun once
@denizeylül mrb
Geçmiş olsun sft testiniz normale yakın değerlerde çıkmış
Bu değerlerle oran verilmez tarafınıza.
Tesekkurler küçük hava yolu
Obstrüksiyon yazıyor ve forbefix verildi oran verilmesi için
Kaç olması lazım bu değerlerin
Valla sana yaşadığım bir olayı anlatıyım.Benim sağ gözüm hiç görmüyor ve %50 rapor verdiler,sonradan nedense onu %47 oranına düşürdüler.Eskiden rapor almak biraz daha basitti ancak artık almak imkansız hale geldi gibi bişey.Bizim arkadaşın kolunda sorun vardı elini kullanamıyor,arkadaş rapor almaya gitti demişler 2 kolun kopsa anca %40 rapor alırsın.
@ertackaracan
bir soru sordum cevabında sorumla ilgili astimla ilgili ne yazıyor
@denizeylül
Başka konuya cevap yazacaktım buraya gelmiş.Kusura bakma.
@denizeylül fev1 değeriniz ve fvc 80 altında olması gerekir
Ayrıca rahatsızlığįnızın kronik olmasıda gerek
Geçmiş olsun.
Fev1 l 4.19
fvc l5.02 yazıyor abi