TEKSAN İnovatif Medikal Ürünler İstanbul, Bursa ve İzmir'de
Toplam 2 mesajın 1-2 arasındakiler
Buraya tıklayarak yazıları büyültebilirsiniz Buraya tıklayarak yazıları küçültebilirsiniz
    Üye
    Perihan mercan Avatarı

Son Giriş
    17.07-2014
    Saat
    18:14
    Yaşadığı Yer
    Istanbul
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

Zaten Değerlendirdiniz! 0
    STAR, dünyanın en güvenli, en sağlıklı, en konforlu ve en dayanıklı tekerlekli sandalye minderi.
    Merhaba ben hepatit b taşıyıcısıyım ve 2012 Ekim'de belimde kayma ve defermasyon olduğu için ameliyat oldum. Altı tane platin takıldı. 657 devlet memuruyum. Ünv.hastanesinden yüzde 42 engellidir raporu aldım. Ve saglık bakanlığına gönderdim.bana gelen cevapta tablo 4'e göre değerlendirilmesi istenmektedir idi. Dr. Bana tablo-4'e göre yapılan değerlendirmenin yatalak olanlar verilen bir rapor olduğunu söyledi.Kısacası bu tabloya göre bana üç hekim imzalı sağlam raporu verdiler. Ben bu durumda ne yapmalıyım. Bana yardımcı olursanız sevinirim.

Üye
    faruk34 Avatarı

Son Giriş
    09.04-2023
    Saat
    15:06
    Yaşadığı Yer
    İstanbul
    Alınan Beğeniler
    70
    Verilen Beğeniler
    20

Zaten Değerlendirdiniz! 0
    Panthera: hafif, agresif ve zarif aktif tekerlekli sandalye...
    Öncelikle geçmiş olsun.Başlıkta vergi indirimi yazmışsınız, vergi indirimi almak için defterdarlığın gönderdiği hastanede heyete giriyorsunuz cıkan sonucu hastane Ankara merkez sağlık kuruluna yollar.Orada raporun yüzdesi incelenir sonrasında rapor defterdarlığa, defterdarlıkta işyerine yollar.Vergi indiriminden faydalanır veya faydalanamaz yazısı gelir.Diğer aldığınız raporlar gecerli değildir fakat hastalıkla ilgili tettkikler varsa dediğim yol doğrultusunda tekrar defterdarlığa başvurun.Sizdeki raporla ancak ,iski, telekom,taşıma araçlarında indirim vb. hizmetlerden faydalanabilirsiniz.