TEKSAN İnovatif Medikal Ürünler İstanbul, Bursa ve İzmir'de
Toplam 7 mesajın 1-7 arasındakiler
Buraya tıklayarak yazıları büyültebilirsiniz Buraya tıklayarak yazıları küçültebilirsiniz
    Üye
    Comez Avatarı

Son Giriş
    06.03-2014
    Saat
    01:51
    Yaşadığı Yer
    karabük
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

Zaten Değerlendirdiniz! 0
    STAR, dünyanın en güvenli, en sağlıklı, en konforlu ve en dayanıklı tekerlekli sandalye minderi.
    selam site sakinleri forumda bir cok konuda mesajarı okuyor bilggi ediniyordum ve benimm söyle bir sorum olacak sag el bilegimden ikinci kez skafoid navüküller kırık nedeni ile ameliyat oldum birinci ameliyatımda kaynama olmadıgı icin ikinci ameliyatı ön gördüler her iki ameliyatta kemik grefti denilen ve civileme yapıldı ikinci ameliyatım sonrası kontrolde kaynamanın iyi oldugunu kullanabilecegimi agır işlerden kaçınmam söylendi zaten günlük kullanımımda dahi canımın yandıgı agrılarım oldugu dönemlerim oluyor heleki zorladıgımda bu halde özel sektörde iş yapmam sıkıntı tam olarak hareket saglayamıyorum zorlama yapamıyorum özür raporuna başvurabilirmiyim tahmini oran sizce ne olur nasıl bir yol izlemeliyim neler yapmalıyım

Üye
    HOŞCAKAL Avatarı

Son Giriş
    02.06-2023
    Saat
    14:27
    Yaşadığı Yer
    .............
    Alınan Beğeniler
    73
    Verilen Beğeniler
    118

uzaktan tanıdık bir arkdaş sol eli problemli % 43 raporu var bilginize

Üye
    Comez Avatarı

Son Giriş
    06.03-2014
    Saat
    Yaşadığı Yer
    karabük
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

HOŞCAKAL;

benim su an civi platin var hem o bilegimi hareketini kısıtlıyor hemde kavrayıp kaldırma sıkma vs gibi işlemler can yakıcı oluyor ddoktorum normal rapor da vermiyor su anki rapor sureci sonucu iş başı veriyor uc dört aydır raporluydum özür raporu belli bir süre varmı basvuru yapabilmem icin simdi onu ögrenmem lazım

Ayrıca arkadaslar bir merka ettigim konu su hastane bana ilk ameliyatımda bir yıl geçtikten sonra başvuru yapabilecegimi söyledi bunun böyle bir süresi varmı bilgi verirseniz sevinirim

Üye
    HOŞCAKAL Avatarı

Son Giriş
    02.06-2023
    Saat
    14:27
    Yaşadığı Yer
    .............
    Alınan Beğeniler
    73
    Verilen Beğeniler
    118

özürlü raporunda süreli de var süresizde. siz hastaneden sağlık kurumu bölümü ile görüşün onlar sizi yönlendirir sizin rapor süreli olur tahminen başka hastanden de rapor alabilirsınız iş görmezlik raporu ile özürlü raporunu ayrıdır bunları karıştırmayın

Üye
    Comez Avatarı

Son Giriş
    06.03-2014
    Saat
    Yaşadığı Yer
    karabük
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

HOŞCAKAL;

dedigin gibi onlar yönlendiriyor fakat bazı seyleri bilmem iyi olacak bugun git yarın gel söyledik ya sana gibi tavır alabiliyorlar su an zaten işgörmezlik raporum var onu her hastane veriyor onda sıkıntı yok bana daha önce söylenen özür raporuna basvurabbilmek için operasyon ve iyileşme süreci bir yıl dan sonra başvuru yapabilirsin olarak söylenmişti

Üye
    tb2nhf Avatarı

Gerçek Adı
    hakan
    Son Giriş
    Bugün
    Saat
    01:01
    Yaşadığı Yer
    türkiye
    Alınan Beğeniler
    101
    Verilen Beğeniler
    0

Sayın cömez ardıgınıbuldun benimkolumdada skofoidkırıgı var doktorun dedigine göre skofoin kemigimin biriölmüş kolameliyatladüzelmez deddiemg günü aldımonu bekliyomlütfen benihastalıgın vs hastane aşması rapor aşamasıhakkında bilğilendir slmlar

Üye
    Msadiko Avatarı

Son Giriş
    20.10-2022
    Saat
    05:55
    Yaşadığı Yer
    stanbul
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

Panthera: hafif, agresif ve zarif aktif tekerlekli sandalye...
    Sizin sonuçlar belli oldu mu ? Iyileştimi eliniz ayrıca yüzde kac oran aldınız?