TEKSAN İnovatif Medikal Ürünler İstanbul, Bursa ve İzmir'de
Toplam 5 mesajın 1-5 arasındakiler
Buraya tıklayarak yazıları büyültebilirsiniz Buraya tıklayarak yazıları küçültebilirsiniz
    Üye
    saysaffet Avatarı

Gerçek Adı
    saffet
    Son Giriş
    29.09-2017
    Saat
    19:50
    Yaşadığı Yer
    istanbul
    Alınan Beğeniler
    4
    Verilen Beğeniler
    1

Zaten Değerlendirdiniz! 0
    STAR, dünyanın en güvenli, en sağlıklı, en konforlu ve en dayanıklı tekerlekli sandalye minderi.
    arkadaşlar Obstrüktif Uyku Apne Sendromu orta derece cpap cihazı verilecek 1nkasım da rapor oranı ne olur rapor alan varmı?

Editör
    KKELEBEKK Avatarı

Gerçek Adı
    Kısmet
    Son Giriş
    Dün
    Saat
    13:41
    Yaşadığı Yer
    Aydın
    Alınan Beğeniler
    643
    Verilen Beğeniler
    292

% 35 verilir.

Uyku apnesi:
    Uykuda solunum bozuklukları (Santral uyku apne sendromları, obstruktif uyku apne sendromları, Uykuda hipoventilasyon ve hipoksemik sendromlar). Bu grup hastalıkların tanısı için polisomnografi tetkiki yapılmalıdır:% 35

Üye
    saysaffet Avatarı

Gerçek Adı
    saffet
    Son Giriş
    29.09-2017
    Saat
    Yaşadığı Yer
    istanbul
    Alınan Beğeniler
    4
    Verilen Beğeniler
    1

kısmet hanım sizi meşgul etmek istemezdim kusura bakmayın polisomnografi tetkiki yapıldı.Obstrüktif Uyku Apne Sendromu orta derece denildi ama internetten baktım yüzde 10 gibi gördüm.şuan yüzde 48 raporum var akromegali ve gözden hipertansiyon da yazmış göğüs hastakılkları epikrize amacım malulen emekli olmak yaş 36 ssk giriş 1993 pirim 2589 durumum sizce nasıl gözüküyor saygılar

Editör
    KKELEBEKK Avatarı

Gerçek Adı
    Kısmet
    Son Giriş
    Dün
    Saat
    13:41
    Yaşadığı Yer
    Aydın
    Alınan Beğeniler
    643
    Verilen Beğeniler
    292

Sözünü ettiğiniz bölüm şu olabilir:
    UYKU İLE İLİŞKİLİ BOZUKLUKLAR*
    1-Hafif 5
    2-Orta 10
    3-Ağır 35
    NOT: *Bu başlık; uykuyu başlatma ve sürdürme ya da uyuyamama, uykuyla indüklenen solunum
    yetmezliği de dahil olmak üzere, aşırı uyuma bozukluğu, uyku-uyanıklık döngüsü bozuklukları ve
    uyku, uyku evreleri bozuklukları ile parasomnileri kapsar.

Ama apne ve cpap cihazı dediğiniz için ben % 35 verileceğini düşünüyorum. Geçmişten arkadaşların açtığı başlıklarada baktım, bütün tecrübeler 35'i işaret ediyor...

Maluliyet konusunda şunu söyleyebilirim:
    Malulen emeklilikte aranan oran % 60'tır (5510 sayılı yasanın 25. maddesi). Ama sgk açısından belirleyici olan oran değil, Maluliyet cetveli'dir.
    birden fazla hastalığınız olduğu için heyetin hastalıklarınızın toplamından malul olduğunuzun kararını vermesi gerekir. Eğer olumsuz karar verirse, ve elinizde % 60 ve üzeri oranında raporunuz olursa hukuki yoldan hakkınızı arayabilirsiniz:

http://www.engelliler.biz/forum/emek...emeklilik.html

Üye
    saysaffet Avatarı

Gerçek Adı
    saffet
    Son Giriş
    29.09-2017
    Saat
    Yaşadığı Yer
    istanbul
    Alınan Beğeniler
    4
    Verilen Beğeniler
    1

Panthera: hafif, agresif ve zarif aktif tekerlekli sandalye...
    bilgileriniz için teşekkür ediyorum 5510 sayılı yasanın 25. maddesi okudum sağ olun ama ssk nın muallakta kalan işleri var durum onu gösteriyor

aşağıda belirtilen kanun maddesine göre ssk nın insafı mı? önemli

(4) Sağlık kurulu raporlarında birden fazla hastalık mevcut ise çalışma gücünün en az % 60’ını kaybedip kaybetmediğine dair değerlendirmede en ağır sekel bulgu dikkate alınır ve Balthazard Formülü uygulanmaz. Ancak, birden fazla hastalığın bir arada olduğu ve tedaviye rağmen çalışma olanağı vermediğine Kurum sağlık kurulunca karar verilenler malul sayılır