@ftboran bende polio sekeliyim % 20 en fazla başka vermiyorlar çocuk felci demek doğuştan gelen
polio sekeliye kaç veriliyor dememin amacı ben 2011 de hastaneden rapor aldım doktorlar hiç ilgilenmedi sağ perimalleolerde doku kaybı ve sağda 1 cm kısalık tanısı koydular, muayene olduktan hemen 3 ay sonra askerlik için askeri hastaneye gönderdiler. oradaki doktor iyi bir şekilde inceledi yani metreyle ölçtü biçti bu tanıyı verdi bende olup biteni anlattım çocukluğumdan gelen bir şey dedim iki defa ameliyat oldum dedim ve sonra sağ alt ekstremite polio sekeli tanısını koydu. devlet hastanesindeki doktora derdimi anlatamadım bile ama artık başka yerden yine deneyeceğim
@ftboran bende polio sekeliyim % 20 en fazla başka vermiyorlar çocuk felci demek doğuştan gelen
anladım teşekkürler psikiyatriyede gidiyorum inşallah bu sefer alacağım yüzde 40 senelerdir hayata küstüm artık dayanamadım bazı doktorların ilgisizliğine psikolojimi de bozdular. ben engelli memur olmak için uğraşmıyordum ama hayat beni zorladı canıma tak etti. çünkü senelerdir özel şirketlerde mülakat ve katiplik, gardıyanlık mülakatına girerim. hepsi askerlik sorarlar olacak işi bile oldurtmazlar sorunum yüzünden ama artık dayanamıyorum en sonunda alacağım raporu
@Liljan
skolyozunuzun rotoskolyoz olduğunu söylediniz,,açı ve derecesi neydi? aklınızdamı*? minimal rotoskolyozla tabir edilen nedir?
polio sekelinin alacağı rapor ehliyet v.s içinse %40 ama vergi indirimine başvurursa %19 veya %20
herkese teşekkür ediyorum
Bakın arkadaşlar bana doğru düzgün bir şekilde bilgi verin ortapediye gittim muayne oldum teşhis pev sekeli atrofi 7 cm sağ alt ekstremite 4 cm kısa yazdı ve başka gün ise nörolojiye gittim oda polio sekeli yazdı . ve sağ bacak soldan ince ayak kısa ve saldan farklı sağ teşhisler farklı hangi Dokdor doğru söylüyor sizce.