@ahmetrıza24
bir ilaçta öyle yapmıştı değiştirdi doktor
Antipsikotiklere bağlı göz kayması (okülojirik kriz) yaşayanlar, yaşamış olanlar bir bakabilir mi?;
Akineton alıyorum kesmesi için, fakat okülojirik krizin yaşatmış olduğu görsel yan etki geçmiyor. Yaşayan veya yaşamış olan arkadaşlar, durum sizde de böyle mi veya böyle miydi? Teşekkürler.
Konu ahmetrıza24 tarafından değiştirilmiştir (16.05-2023 Saat 14:05 ).
@ahmetrıza24
bir ilaçta öyle yapmıştı değiştirdi doktor
Bu nasıl oluyo tam olarak arkadaşlar.?
@velhasıl08
gözlerin zorla yukarıya doğru gidiyor çok kötü bir şey
@caddy2021
tavana bakıyorum arada
Akinaton a yeni başladım ama soğuk soğuk terlemeler yapıyor. Bu normal mi?
@dreamfail
doktorunuza bir danışın isterseniz
Bendede bu sorun var nasıl düzelttiniz şuan kendi derdimden müzdarip birini bulduguma sevindim gerçekten benim hastane yatışından
sonra bu göz kayması ortaya çıktı hala beynim yoruluncada devam ediyor lütfen bu konuda bilgisi vede kurtulan benide bilgilendirebilirmi çok can sıkıcı durum benim için akineton vs geçiriyor denildigi gibi ama bu o anlık sadece geçiyor
Akinaton bilmemde . gatada yattığımda bir iyne yapıyorlardı . gözlker tavana kayıyordu aşağı indiremiyordum. Ayağım kasılıyordu düzeltemiyordum . Dümdüz adam yamuluyordu. Yalvarıyordun hemşirelere kas gevşeti yap diye . yapınca düzeliyordun. Adamı resmen kitliyordu ama iynenin ne olduğunu bilmiyorum .
@Ahmet T geçmiş olsun kardeşim. Hiç unutmam ismi nedir bilmem gatada iyne yapıyorlardı . kambur ınsan olur ya düzeltemez kendini bu iyneyi yaptıkları geriye doğru yamuluıyordu . robot gibi etrafta geziyorlardı. Ama hangi iyne bilmiyorum. gözler tavana gittimi inmez.bacak kasılır duzelmez. kitliyor resmen işkence
@Artı_Noksan
norodol vuruyorlar genelde çok pis insanın her tarafını kasıyor robot gibi oluyorsun ortada zombi gibi dolaşıyorsun