TEKSAN İnovatif Medikal Ürünler İstanbul, Bursa ve İzmir'de
Toplam 3 mesajın 1-3 arasındakiler
Buraya tıklayarak yazıları büyültebilirsiniz Buraya tıklayarak yazıları küçültebilirsiniz
    Üye
    Babamerhaba Avatarı

Son Giriş
    28.11-2022
    Saat
    00:04
    Yaşadığı Yer
    Adanaspor
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

Zaten Değerlendirdiniz! 0
    STAR, dünyanın en güvenli, en sağlıklı, en konforlu ve en dayanıklı tekerlekli sandalye minderi.
    Merhabalar, 2016 dan bu yana aralıklı olarak ilaç kullanıyorum. Geçmişte abizol kullanırken antidepresan reçete edildiğinde bir yan etki yaşamaya basladım. O zamanlar genelde saat 4 5 gibi başlayan başladığı zaman düşüncesel sıkıntı içine girdiğim bir hal oluyor. Ve göz kapaklarım titremeye başlıyor aynı zamanda. Uyuyana kadar geçmiyor. Uyuyup uyandığımda normal oluyorum. 2 3 güne bir yasıyorum. Akineton içtiğimde geçiriyor fakat vücudum artık bağışıklık kazandı 3 tablet bile yeterli gelmiyor. Abizol olanzapin kullandım yaptı. Şimdi xeplion oluyorum ayda bir artık hergun olmaya başladı.

Çok zor durumdayım daha önce yaşayan bilen biri var mı bir çaresi var mı bu durumun.

Bir ay concerta kullandım kullanırken yaşamadım yan etki ama doktor concerta yazmıyor

Üye
    Powerofthink214 Avatarı

Son Giriş
    21.05-2023
    Saat
    19:56
    Yaşadığı Yer
    ....
    Alınan Beğeniler
    4
    Verilen Beğeniler
    0

Kaygılı iken çok yaşarsınız tavsiyem zanax göz kapağı titreme geçirebilir.

Üye
    Vanlı65- Avatarı

Son Giriş
    12.02-2023
    Saat
    23:41
    Yaşadığı Yer
    Van
    Alınan Beğeniler
    4
    Verilen Beğeniler
    8

Panthera: hafif, agresif ve zarif aktif tekerlekli sandalye...
    Ben az önce benzer yan etkilerden bahsettim bi makarnacı yazımı silmiş Parkinson belirtilerine bak nöroloji ye gitmen lazım akinetonda Parkinson ilacıdır admin yazımızı sildiğin de gerekçeyi gönder