TEKSAN İnovatif Medikal Ürünler İstanbul, Bursa ve İzmir'de
Sayfa 1 / 3 123 SonSon
Toplam 38 mesajın 1-15 arasındakiler
Buraya tıklayarak yazıları büyültebilirsiniz Buraya tıklayarak yazıları küçültebilirsiniz
    Üye
    Danışan Avatarı

Son Giriş
    21.09-2023
    Saat
    20:33
    Yaşadığı Yer
    Antalya
    Alınan Beğeniler
    12
    Verilen Beğeniler
    6

Zaten Değerlendirdiniz! 0
    STAR, dünyanın en güvenli, en sağlıklı, en konforlu ve en dayanıklı tekerlekli sandalye minderi.
    Yalnızlık dolayı insanın cinsel hayatı da değişiyor, ister istemez. Psikolojisi de etkileniyor. Siz ne düşünüyor sunuz?

Konu yanlış yere açılmış olabilir. Özür dilerim, konu başlığı cinsel hayatın bozukluğun, insanı psikolojisini nasıl bozduğuna dair konu açmak istemiştim

Üye
    HaYırLısıBe Avatarı

Son Giriş
    26.11-2022
    Saat
    21:33
    Yaşadığı Yer
    DUNYA
    Alınan Beğeniler
    14
    Verilen Beğeniler
    34

Zaten Değerlendirdiniz! 2
    ben hiç evlenmedim, cinsel hayat hakkında pek bir fikrim yok ama sizi temin ederim cinsel yoksunluk evli insanların (ya da bahsi geçen eylemi çok sık gerçekleştirenlerin) bu hayatta psikolojilerini bozabilecek son şeydir. benim gözlemlemelerim bu yönde.
    şuan psikolojiyi bozabilecek tek şey geçim endişesi : ) öyle ki maddi yetersizlik nedeniyle etrafımız boşanan çiftlerle dolu.
    o yüzden ona çok takılmayın derim.

ben bu konunun altında nedense kendimi belgesel çekmeye gelen natıyşınıl coğrafyacılara ok sıkan aborjin kabile üyesi gibi hissettim .d

bundan mütevellit buradan tüydüm

Yasaklı Üye
    genie Avatarı

Son Giriş
    26.05-2023
    Saat
    16:23
    Yaşadığı Yer
    Eskişehir
    Alınan Beğeniler
    225
    Verilen Beğeniler
    273

Zaten Değerlendirdiniz! 2
    Ben de hiç evlenmedim ama cinsellik konusunda epey fikrim var. Size tavsiyem imkan buldukça bol bol sevişin, inanın ne stres kalır ne de başka bir dert. İnsanın içinde biriken fazla enerjiyi bir şekilde atması lazım, bunun da en sağlıklı yolu iyi bir sekstir.

Üye
    *Sevgili* Avatarı

Gerçek Adı
    Melike
    Son Giriş
    02.10-2023
    Saat
    03:16
    Yaşadığı Yer
    Antalya
    Alınan Beğeniler
    1.299
    Verilen Beğeniler
    1.063

Cinsellik elbette insan için önemli bir konu. Ama bunun psikolojimizi bozmasını ve hatta delirmemizi gerektirecek bir durum olduğunu düşünmüyorum. Bu, bence biraz fazla abartı olur. Çünkü bu ihtiyacı telafi etmenin pek çok yolu var.

Üye
    yesil_izmit Avatarı

Son Giriş
    28.09-2023
    Saat
    13:30
    Yaşadığı Yer
    Kocaeli
    Alınan Beğeniler
    5
    Verilen Beğeniler
    1

cinsellik yemek içmek gibi bir ihtiyaçtır. Bilimsel olarak sevişmeyen insanlarda ciddi ağrılar ortaya çıktıgı açıklanmaktadır. Tabi bu devirde evlilik ile bu ihtiyacın karşılanması büyük önem taşıyor. Ama seks ihtiyaç değildir ya da olmasa da olur demek yanlış olur. Devrimizde binlerce çiftin ilişkisi eksik cinsellik yüzünden oluyor. Dinimiz kadına boşanma hkkı vermez. Fakat iki konu ayrılmıştır. Evin geçiminin sağlanması ve kadının cinselliğini karşılaması eğer bunlar olmaz ise kadının boşanmaya hakkı vardır. Mastürbasyon günahtır bu nedenle mastürbasyonun seksin yerine geçmesi gibi bir şey söz konusu değildir.

Delirme noktasına gelmemeliyiz tabi ama insanı etkilediği de bir gerçektir.

Üye
    ADALETE SİTEM Avatarı

Son Giriş
    Bugün
    Saat
    00:14
    Yaşadığı Yer
    Tekirdağ
    Alınan Beğeniler
    74
    Verilen Beğeniler
    22
    Blog Mesajları
    1

Her şey nefs ile ile başlar, haddi aşmak ile devam eder.
    Fitne yayan azgın bir eş mi ?
    Kainatın kurallarına uyan bir eş mi ?
    Konuyu buradan ele almak gerekir.
    Yer yüzünde ne tat ne lezzetler var ki kimisi ekşi kimi tatlı bir kısmı acı, bal bunlardan bir tanesi arı öleceğini bile bile eşi ile birlikte olur ve ölür.
    Kainatın devamı için birleşme önemli konudur haddi aşmamak kaydı ile.
    Sapkın bir erkek ile orantısız bir ilişki ne kadar olumsuz ise, kurallara uygun düşmeyen bir ilişki de olanak dahilinde değildir.
    Dinen her ne kadar kadına 2 hak harici boşanma hakkı tanınmamış ise de bu dinen tartışma üzerinde olan konudur şöyle ki : Haddi aşan insan doğasına aykırı teklifler sunan bir erkek eş ile yaşam sürmeyeceği gibi, kadının ihtiyacını usulüne göre yerine getirmeyen erkek ile de bu mümkün değildir.
    Kadına gelince erkeği her zaman olanakları dahilinde ilişkiye yönlendirmelidir. ( Özel günleri hariç )
    Psikolojik açıdan ise : Geçim şartları veya sağlık sorunları yok ise bir problem olmaz, yalnızlık psikolojik yıkımdır bunun telafisi ise iyi bir evlilik ve eşin ile sevişme beraber olma bununla birlikte oluşacak tüm hayat şartları kapsamında el ele vererek beraber çözüme kavuşturma.
    Erkek isteyip te ret eden kadına melekler sabaha kadar lanet okur.
    Haddi aşan erkeğe de yine melekler sabaha kadar lanet okur.
    Kainatın varlığı açısından tüm canlılarda olduğu gibi insanlarda beraberlik düzenine haizdir.

Üye
    sokr@t Avatarı

Son Giriş
    Saat
    Yaşadığı Yer
    _
    Alınan Beğeniler
    1.498
    Verilen Beğeniler
    1.123

Zaten Değerlendirdiniz! 3
    O günah bu günah en iyisi kes kurtul .

Melekler cinsel hayatımızı bu şekilde dikizliyorsa zaten meleğe de güvenmemek lazım .

Üye
    Nurtan Avatarı

Gerçek Adı
    Bolçi
    Son Giriş
    Saat
    Yaşadığı Yer
    Sokakları Denize Çıkmaz
    Alınan Beğeniler
    2.146
    Verilen Beğeniler
    1.570

Zaten Değerlendirdiniz! 1
    Hâlbuki melekler kanatsızdı😁 ya azrailde karışsaydı günahlara 🙂

Üye
    karapanter Avatarı

Gerçek Adı
    osman
    Son Giriş
    03.10-2023
    Saat
    14:45
    Yaşadığı Yer
    mersin
    Alınan Beğeniler
    2
    Verilen Beğeniler
    0

adelete sistem rumuzlu arkadaş her şeyi nasıl bu kadar net olarak söyleyebiliyorsun ayrıca her azgın eş fitne yaydığını nerden biliyorsun ayrıca bu kainatın kuralları nedir bunlar senin fikirlerindir kabul etmesem bile saygı duyarım ancak bunları uyulması gereken kanunlarmış gibi söylemeni kabul edemem ( yukardaki ilk cümle hariç ) cinsellikte kurallar vardır toplum kuralları inancın varsa dini kurallar bunlara uyman gerekirmi evet bu kurallara ışığnda kendini o kadar kasmana gerek kalmadan cinselliği çok rahat yaşayamak gerek

Üye
    Ahmet T Avatarı

Gerçek Adı
    Temha
    Son Giriş
    Dün
    Saat
    19:42
    Yaşadığı Yer
    Ankara
    Alınan Beğeniler
    107
    Verilen Beğeniler
    34

işte bu yüzden klozapini sevmiyorum

Yasaklı Üye
    bionic Avatarı

Gerçek Adı
    EMRE
    Son Giriş
    22.06-2023
    Saat
    17:09
    Yaşadığı Yer
    BURSA
    Alınan Beğeniler
    47
    Verilen Beğeniler
    7

@Nurtan günahlar olmasaydı cehennemde kül olur muydu

Üye
    aykut35 Avatarı

Gerçek Adı
    Aykut
    Son Giriş
    Dün
    Saat
    22:00
    Yaşadığı Yer
    İzmir
    Alınan Beğeniler
    53
    Verilen Beğeniler
    67

@sokrates

BİLMEDİN çok konu var kardeşim o yüzden araştırman bilmen gerek öğrenmen senin faydana burda bilmeden birşeye laf etmemen gerek birincisi kardeşim özel durumlarda yani sex gibi durumlarda melek senin yanından ayrılır taki düzelene kadar yanına gelmez o esnada o konu sex yada mastırbasyon gibi durumlarda yanında olmaz .

@yesil_izmit

birincisi arkadaşımız din bilgisi üzerinden konuyu özeltemiş dedinize göre bildinize göre mastırbasyon yapmak günah peki bu insan hic bir şey yapmadan nasıl icindeki enerjiyi bırakıcak kendisini rahatlatıcak ozaman evli isen sorun yok mastırbasyon yapmak günah dedine göre evli olmadın birisinlede ilişkiye girmekte günah buna katılırım ama mastırbasyon yapmak bana göre günah değil kendi bilgime dayanarak söledim bunu ve misal örnek olarak ozaman günahsa hic bir şekilde el deymeden herşeyin kendilinden olmasını bekmek gerek oda kolay olmaz ve uyurkende mesela uzun süre yapmadında rüyalanırsın yani cunup olursun gece uyurken o yuzden belli bir dönemde bu içten geldinde yapmak bana göre günah değildir sana göre günahtır birşey diyememe senin düşünden çünki bekar birisi kalkıp gayri meşru yollardan bi yola girmemeli eşin varsa iyi yoksa öle beklemekte olmaz o manada yapmak günah olmaz evlilik dışı işilki günahtır ama bekar bir bayanın erken mastırbasyon yapması normaldir yoksa icerdeki vücuttaki enrjiyi atmadında buda insani gerer ve yalnış fikir ve ters yollara iter .

Üye
    ADALETE SİTEM Avatarı

Son Giriş
    Bugün
    Saat
    00:14
    Yaşadığı Yer
    Tekirdağ
    Alınan Beğeniler
    74
    Verilen Beğeniler
    22
    Blog Mesajları
    1

@karapanter

Fitne yayan eş iddiasını ileri sürerken ah bilemezdi ALDATAN BİR EŞ olduğunu, vatandaş ne bilsin Fitne yayan - Aldatan eş olduğunu bilse hiç yukarıda ki cümleleri yazar mıydı.
    Yukarıda izah ettiğim hususlar baki kalmak kaydı ile.
    Evliliğin bir düzeni olduğu gibi beraberliğin de bir düzeni vardır.
    Cevaplarıma bu kadarı ile yetiniyorum.

Üye
    GeorgeOrwell Avatarı

Gerçek Adı
    Emmanuel Goldstein
    Son Giriş
    Saat
    Yaşadığı Yer
    Samsun
    Alınan Beğeniler
    279
    Verilen Beğeniler
    53

Düşünce özgürlüğü, düşünce özgürlüğü, düşünce özgürlüğü...

Üye
    sokr@t Avatarı

Son Giriş
    Saat
    Yaşadığı Yer
    _
    Alınan Beğeniler
    1.498
    Verilen Beğeniler
    1.123

Panthera: hafif, agresif ve zarif aktif tekerlekli sandalye...
    @aykut35

Melek diye bir şey olsa bile ki yok hangi durumda nerede olduğunun kanıtını bana gösterir misin madem bu kadar bilgilisin ve bu kadar emin konuşabiliyorsun .
    @GeorgeOrwell evet düşünce özgürlüğü beğenemedin mi ?

Sayfa 1 / 3 123 SonSon

Başlığın Etiketleri