Boşa kasma emmioğlu antipsikotiğin güçlüsü yok varsa ********* var ona göre kıyaslanır diğerleride. Sen şindi o ilacı da kullanırsın. Aklını başına al. Kafana göre ilaç kullanma.
Boşa kasma emmioğlu antipsikotiğin güçlüsü yok varsa ********* var ona göre kıyaslanır diğerleride. Sen şindi o ilacı da kullanırsın. Aklını başına al. Kafana göre ilaç kullanma.
@zaferim34
Ne diyon bilader clonex in en güçlü olduğunu biliyom sen aklını başına al ben zayıfını merak ediyom
Antipsikotiklerde güç sıralamasından ziyade potansiyel etki sıralamadı önemlidir. 1.kuşak ve 2.kuşak antipsikotiklerin yarat ve zararları kendi içlerinde değerlendirilebilir. En çok yan etkisi olan ve en az yan etkisi olan şeklinde sorsan daha makul olur..
Paxera prozac'tan kaç kat güçlü veya concerta Wellbutrin'den kaç kat güçlü bilen var mı? Nereden öğrenebilirim?
@Aldehit00
Bilemiyorum ben PAXERA 40mg kullanmaktayım.
Benim için en güçlü antipsikotik invega oldu. Hiç yan etki görmüyorum. Psikozlarımı jilet gibi kesip attı. Halbuki bana özelden yazan pek çok kişi invegadan çok şikayetçi. Demek istediğim ben yüksek doz kullansam da ve tam etki görsem de başkası full yan etki görüyor. Sorunun cevabını hiç bir zaman tam alamayacağını düşünüyorum.
@dreamfail ben ayın üçünden beridir invega hapını kullanmaktaıym doktor iğnesine başlatcak iğneden ümitliyim
inşallah iyi gelir @Ahmet T bey
@dreamfail
bu gördüğüm görüntüler dünya sanki yan gelip yatma yeri diyorlar psikolojim bozuluyor çalışabilir miyim ki
@Ahmet T
Keşke çalışabilsen Ahmet
İyi olurdu senin için.
@ayDÜNYAvazo artık insan olduğumu kabullenmem gerekiyor yoksa gidişat iyi olmaz
@Aldehit00
Sana iyi gelen ilaç en güçlüsü. Sana iyi gelmiyorsa güçlü olsa noolacak...
Seroquel ve leponex