Aynen öyle para tuzagı mevcut devlet hastanelerine gidip tedavi olmak daha akıllıca şizofrenin henüz kesin cözümü bulunmadıgını ilaclarla kontrol altına alındıgını nerdeyse bütün profosörler söylüyor
Aynen öyle para tuzagı mevcut devlet hastanelerine gidip tedavi olmak daha akıllıca şizofrenin henüz kesin cözümü bulunmadıgını ilaclarla kontrol altına alındıgını nerdeyse bütün profosörler söylüyor
Yani hastalığa daha uygun ilaç mı veriyorlar peki devlet hast.nin Verdiği ilacı değişirmi bide ücret ne kadar devlete mi bağlı
Npistanbul hastanesinde gen testiyle hastalığa en yakın ilaç bulunuyomuş diye duydum siz tedavi oldunuzmu bu hastanede ihtiyacım var ilacım ağır beğenmiyorum vs.
Millet ne diyonus gen testiyle ilaç belirleyebilirlermi yoksa palavramı bikaç tanı yöntemide varmış acaba yeni ilaç belirleye bilirlermi yan etki yaşayanların yeri bu hastane diye düşünüyorum tedavi 1400 lira psikiyatri npistanbulda ama maltepe üniversitesinde 400 le 600 arası tedavi ve gen testide var hangisi mantıklı sizce gen testi 2000 lira dan başlıyor moodist hastanesindede var gen testi oda psikiyatri tedavisi 800 lira bu hastaneler istanbulda gidiyimmi onaylıyormusunuz
Özel hastanelerde bu testi olan varmı
Np İstanbul'a gitmeye karar verdim. Uzman doktor 1100 doçent 1220 profesör 1400 farmakogenetik tedavi de 300 ile 700 arasıymış. DNA analizi ve kan düzey takibi ile hastaya en uygun ilaç ve dozu hesaplıyorlarmış. umarım bana uygun ilaç bulunur da odaklanamama,televizyona kendimi verememe,ders çalışmama,spor yapamama gibi ya etkiler geçer siz ne düşünüyorsunuz?
Şu xeplionu 25 e düşürmenin veya değiştirmenin bir yolu var mı
@Vanlı65-
Kendin olursan iğnenin hepsini değil de bir kısmını vurulabilirsin.
https://www.medicalnewstoday.com/articles/does-cbd-oil-help-schizophrenia#summary
Antipsikotiklere alternatif tedavi olarak önemli yan etkileri olmayan CBD psikozu iyileştirebilir mi?