Ben Rispeldal kullandım berbat bi ilaç bende intihar düşüncesi yapıyordu şu anda ketya 300 mg sabah akşam kullanıyorum çok uyku ve usengeclik yapıyor Bence kullandığın ilaçlar sporunu etkiler ama pes etme bırakma sporuna devam et
Ben Rispeldal kullandım berbat bi ilaç bende intihar düşüncesi yapıyordu şu anda ketya 300 mg sabah akşam kullanıyorum çok uyku ve usengeclik yapıyor Bence kullandığın ilaçlar sporunu etkiler ama pes etme bırakma sporuna devam et
@Şamil67
Kesinlikle etkiliyor ama elimden geleni yapiyorum aylardir ugrasiyom tekrar sayimi arttirmak icin 6 dan 12 ye ciktim ama kaldim bi iki ay daha ugrasacam yani kışa dogru ya birakacam ya devam
Bende risperdal kullanıyorum. Bu ilaç testosteron düşürüyor , kas gelişimini olumsuz etkiler. Cinsel hayatıda etkiliyor bu ilaç,
solian daha gelişmişi ben parkta bile yürüyüş yapmaya üşeniyorum çok ağır ilaçlar kullanıyorum
Konu Ahmet T tarafından değiştirilmiştir (26.08-2022 Saat 21:42 ).
Risperdal atipik bir antipsikotiktir ve yan etkileri oldukça fazladır. Uyku hali, yorgunluk, sersemlik vb bunların başlıcalarıdır. Ayrıca ekstrapiramidal yan etkileri için akineton da kullanıyorsun. Sıkıntı yaşaman çok doğal.
@Concerta
Evet yorgunluk oluyor surekli baska ne yan etkileri var bilmiyorum bide cinsel yonden etkiliyor bildigim bu var en cok etkisini gordugum yan etkiler bunlar