TEKSAN İnovatif Medikal Ürünler İstanbul, Bursa ve İzmir'de
Toplam 3 mesajın 1-3 arasındakiler
Buraya tıklayarak yazıları büyültebilirsiniz Buraya tıklayarak yazıları küçültebilirsiniz
    Üye
    kar&yağmur Avatarı

Son Giriş
    Dün
    Saat
    23:58
    Yaşadığı Yer
    bilinmez
    Alınan Beğeniler
    30
    Verilen Beğeniler
    10

Zaten Değerlendirdiniz! 0
    STAR, dünyanın en güvenli, en sağlıklı, en konforlu ve en dayanıklı tekerlekli sandalye minderi.
    arkadaslar burdaki bilgilere gore (ingilizce içerik) bu ilaç 2 ayda bir uygulanıyor . Dozu biraz fazlaymış ama yinede 2 ayda bir ile ayda bir aynı degıl. 3 aylık doz varsa bence fena olmazdı.

link. https://www.aristadahcp.com/dosing

Üye
    kar&yağmur Avatarı

Son Giriş
    Dün
    Saat
    23:58
    Yaşadığı Yer
    bilinmez
    Alınan Beğeniler
    30
    Verilen Beğeniler
    10

Guncelleme : arkadaslar bu ilacın etkeni (içerigi sanırım) abilify maintena ile aynı degıl.
    Bu başlıgın kaldırılmasını rica ediyorum veya onerıyorum . Cunku google ile sorguladıgımda bana aşagıdaki notu getirdi.

Oral aripiprazole is a well-established medication for the treatment of schizophrenia. Aripiprazole lauroxil is a covalent nonester modification of aripiprazole to form N-lauroyloxymethyl aripiprazole that is approved for the treatment of schizophrenia by intramuscular injection into the gluteal or deltoid muscle.
    yani etken maddeleri aynı degıl (farklı ilaçlar)

Üye
    (Gölge) Avatarı

Gerçek Adı
    SAKAR ŞAKiR
    Son Giriş
    Saat
    Yaşadığı Yer
    Kuşadasi
    Alınan Beğeniler
    543
    Verilen Beğeniler
    800

Panthera: hafif, agresif ve zarif aktif tekerlekli sandalye...
    mentane aylık yapilir tirevicta var 3 aylık yapılıyor inveganin iğnesi oluyor tabi bu dediğim etken maddeleri farklidir