@Tomris_Hatunn Çok geçmiş olsun canım. Rabbim hepimize şifa versin. İnşallah bu yolun sonunda daha iyi olacağız. Ölümlü dünya herşey yalan. Mutlu olmak için çok sebep var aslında. Bende sağlıklı bir birey olmak isterdim. Toplum biraz acımasız. Benim çevremde ki insanlar da öyle. Buda hastalığımı tetikliyor mesela benim. Özellikle ruh hastası mısın, dengesiz misin, 1 hafta iyisin 3 hafta kötüsün, sen normal değilsin tarzında cümleler duyuyorum sürekli. Bazen doktorumunda beni anlamadığını düşünüyorum. Mesela ben üniversite sınavına girmiştim. Üniversite okuyacağım, sonra şöyle yapacağım böyle yapacağım diye kararlar aldım. Ondan sonra üniversite için alışveriş yaptım bir dünya kıyafet aldım. 2 gün sonra tam tersi bir karar alarak ben üniversite okumak istemiyorum dedim. Bunu doktora anlattığımda neden böyle bir şey yaptın ki dedi. Bu soru mesela bana tuhaf geldi. Tamam saygı duyuyorum okumuş doktor olmuş ama bu soruyu benim ona sormam gerekir mesela. Neden ani kararlar alıyorum, neden sürekli ruh halim değişiyor diye. Birde 3 farklı tanı alınca benim hastalığım ne diye kuşkuya düşüyor insan. Doktorlara da hak veriyorum. Bir çok hastalık birbirine çok benziyor. Belirtileri birbirine çok benziyor. Yapılan bir araştırmaya göre psikolojik rahatsızlığı olan insanların %70'i ilk etapta yanlış tanı altında tedavi görüyormuş. Ve yine yapılan bir araştırmaya göre doğru tanı konulana kadar hastalar 3 hekim değişiyormuş. Rabbim darda olan herkese şifa versin inşallah