Kardeş o ilacı akatizi için veriyorlar sendeki durum başka xeplion dopamini kesiyor senin durum ondan kaynaklanıyor olabilir
Kardeş o ilacı akatizi için veriyorlar sendeki durum başka xeplion dopamini kesiyor senin durum ondan kaynaklanıyor olabilir
Akatizi var bende hep yürümek istiyorum
Tansiyonunda yükseliyormu bende yükseliyor
Yerinde durduğun yerde duramazsın akatizide
akineton Akatizi için kullanılmaz küçük yan etkiler için
Bugün aldım biraz uyuşuk yapıyor. Bende tansiyon değil biraz uykuya damada sıkıntı yaptı ama biraz huzurluyum benim amacım bir iş yapacağım zaman vazgeçiyorum ama bugün iyi gibi sinir sistemini etkiliyor umarım aklımdakini gerçekleştirir akineton hafifletir xeplion doğan işte ben bırakamıyorum bazı sebeplerden xeplion u
Yeni teşşizim depresyon arkadaşlar
Duygusal Bi parça geçmiş olsun
clopixolun kasılmalarını önlemek için yazdı doktor
Kasılma ilacı dediler doktor değişti welbutrin verdi akinetonunda yan etkileri var ani korku yapıyor birazda donma azda sinir birazda nabzı hızlandırıyor
evin içinde dolaşıp duruyorum o yüzdende verdi doktor kasılmalar içinde verildi
Akinetonu ilaçların yan etkileri için vermişti, yan etki dediğin birkaç ayda geçer ben 4 yıldır kullanıyorum hala ellerde titreme, yutkunma güçlüğü, saç dökülmesi, çarpıntı vs var. Akatizi var diyorum doktora anlatamıyorum, çarpıntı için dideral yazdı. Ama geçmiyor bir türlü bu akatizi dedikleri gecmiyor, 3-5 dakikadan fazla sabit duramıyorum, sürekli hareket etme dürtüsü...off off
Akatizi ni bende welbutrin antidepresan kesti bende xeplion kullanıyorum inanki hocalar yanetkilere gereken tedaviyi sunmuyor böyle giderse xeplionu birakacam biçok yanetki vardı bende çoğu gitti içe kapanıklık kaldı çıkamıyorum evden vede hoca buna negatif belirti dedi alay geçiyor doktorlar bizle
bi yakınım akatizi var kalıcı hangi ilaç iyi gelir zanax iyi geliyordu doktorlar yazmıyor bağımlılık yapar diyolar