Ben 1998 den beridir tedavi görüyorum.Hayata yeniden tutundum.Akşamları yatarken Clonex kullanıyorum
Ben 1998 den beridir tedavi görüyorum.Hayata yeniden tutundum.Akşamları yatarken Clonex kullanıyorum
@Vanlı65 bu şizofreninin bir türü yani düzelmez ,hatırlarsan senle mesajlaşmıştık daha önce bu hastalığın remisyon dönemleri var bu iyileştiğin anlamına gelmiyor
Hatırladığım kadarıyla seninle belirtilerimizi konuşmuştuk evet şizofrende bir psikoz dur aslında bu beyin hastalığıdır düzelmez gibi ben yinede bir ümit dedim senin ne oldu son durumun ilaç falan alıyomusun
Psikoz iyileşirde biz göremeyiz sanırım. Görebilenler olurmu olmazmı onuda bilemem ben.
TAM OLARAK İYİLEŞEN OLMADI DAHA.
"Şizofreniyi yendim" diyen kaç kişi var burada?
@Vanlı65 ilaç kullanmıyorum henüz atak filan geçirmedim
Xeplion kalıcı yan etki yaptı uykuya dalamıyorum onla cebelleşiyorum ,o düzelirse invega içmeyi deniycem akatizi yapıyor o da ama bilmiyorum
İlaçsız tedavi olabilsen iyi xeplion benide ağırlaştırdı ama aile tavsiyesi kullanıyorum şu psikiyatri ler bir belirti görünce bir ilaç daha ekliyor gıcık oluyorum hepsi ağır yan etkili ilaçlar çok ağır değilsen bulaşma ilaca psikiyatri yede
@Vanlı65- bende aradan zaman geçiyor ve farkında olmadan piskoza girdinmi ilacıda reddediyorum sonrası polis zoruyla hastane inan intahar kolay olsa düşünecek haldeyim
Onur altıntaş var youtube da. A dan Z ye psikoz hakkında herşey var. Bende bağımlılık derecesinde izledim hala daha açarım izlerim. Saatlik videolarını bile onlarca kez izledim.
Bende psikozun tamamen düzelemiyceğini ve hayata adapte edilebilceğini ordan öğrendim. Orda çok önemli bilgiler var. Kesinlikle izlemenizi öneririm Onur altıntaş yazın youtube izleyin videolarını...
Tabi anlık olarak gelişen paranoyalar bikaç haftalık psikozlar tamamen düzelir. Ama çok büyüdüğü zaman tamamen düzelme yok bence...