Sempatik olup ne yapacaksın karizmatik ol daha iyi .
Sempatik olup ne yapacaksın karizmatik ol daha iyi .
@sokratesemeğine sağlık Konuya güzel uydu
sempatık olamayan normal ınsanlarda var heskes sempatık olamaz . bı ınsana davranısların sozlerın sempatik gelır dıgerıne gelmez bu kişiden kişiye gorede değişir. Ayrıca hastalık mutlu olmana engel oldugu ıcın negatıf ruh halınde bulunman dogal.
Değerli yorumların için teşekkürler
Sen kendin ol. Ne yapacaksın hep mutlu gibi gözükmeyi. Herkes aynı olmak zorunda değil ki.
@dreamfail
Evet. Siz de haklısınız
Bu zamanda toplum değer yargıları, kişisel ilşkiler hep yozlaştı, menfaat üzerinden yürümeye başladı.
O yüzden benim düşüncem sempatik bir insan olmak artık önemli olmuyor
Önemli olan mevkiniz, aktiviteleriniz, popüler olmanız, öne çıkmanız, vs. yani kısaca sempatiklik en son sırada.
Takmayın bu yüzden artısıyla eksisiye kendiniz olmaya bakın
Sizi kabul eden böyle etsin etmeyene bay bay, edene hay hay. Düşüncem bu yönde.
@-sungate
Güzel analizler yazmışsınız. """Önemli olan mevkiniz, aktiviteleriniz, popüler olmanız, öne çıkmanız, vs.""" demişsiniz. Bu konuda pek sıkıntım yok. Masa başı rahat bir memurluk yapıyorum. İşimde oldukça verimliyim Bu da müdüründen memuruna kadar herkesin dikkatini çekip takdir topluyor Ama bu sempatik olamama sorununu,özellikle de karşı cinsle iletişim kurarken yaşıyorum. Birkaç defa görüşüp reddedildiğim durumları çok yaşadım Nasip kısmet diyip avunuyoruz...