benide polis götürmüştü hastaneye yatırmışlardı ben de bir bırakıp bir başlıyorum doktorum böyle yaparsan ancak yan etkileriyle uğraşırsın dedi
benide polis götürmüştü hastaneye yatırmışlardı ben de bir bırakıp bir başlıyorum doktorum böyle yaparsan ancak yan etkileriyle uğraşırsın dedi
@Sadelikguzeldir doktorum klozapini bırakamazsın demişti ben en fazla 1 hafta içmedim 2. gün tekrar başlıyorum
Ömür boyu kullanacaksiniz
Son olarak iğnenin yan etkisinden dolayı uyuyamıyorum diye doktora gittim hemen bir iğne yaptırdı merak ettiğim niye bıraktınız bıktığınız için mi yan etkiden dolayımı?
Bu durumlarla nasıl başa çıkıyorsunuz varsa
İlaç kullanmazken atak geçirince başınıza ne geldi tekrar nasıl başlamaya ikna oldunuz
Arkadaşlar ilaç kullanın ben 1 gün bile kaçırmadım hergün sürekli kullandım bu yüzden nörotipiklerin yanında nörotipik gibi gezebiliyorum.
ben bir iki defa bırakmayı denedim birden kestim çok kötü oldum dışarı cıkamaz hale geldim ağır hezeyanlar, paranoya, işitsel halüsinasyonlar ve panik atak yasadım. doktor birden kesmek olmaz kademeli doz azaltarak tedaviyi sonlandırmak lazım diyor. oda iyilesirsen. ama iyilessen bile ki çok zor idame tedavisini kesmiyorlar ömür boyu ilac kullanacaksın diyorlar.
@Sadelikguzeldir
göbek önde gidiyor
beynim uyuşuyor
beyni uyuşanlar yan etkilerinden şikayet edenler solian arifay ve ozoprine yapışın kesinlikle insanı uyuz eden yan etkileri yok, ben bu aspirin gibi ilaçları içip ailemi ve doktorları teskin etmiş bulunuyorum, ilaçların yan etkisi olmayınca ben de ses etmiyorum, ama böbrekler ile karaciğerin ağzına ediyor biliyorum ama yapacak birşey yok, göya ilaçları bırakınca hastalanıyormuşum, külliyen yalan ama ne yapacan ailen bastırıyor, bıraktırsalar kendimi ispatlayacam ama bıraktırmıyor doktorlar ve ailem , hele doktor geçenlerde sen ömür boyu içecen dedi , şaka gibi bunlar, neyseki yan etkisi yok, yan etkisi olsa topu gelse bana ilaç içtiremez ama solian arifay şeker gibi geliyor![]()
Hoşumuza gitse de hoşumuza gitmese de biz Şizofren hastaları olarak ömür boyu ilaç kullanmak zorundayız. Bir Şizofren hastası Remisyon dönemine girse bile ilaç kullanmayı tamamen bırakmamalıdır. Bunu doktorlar söylüyor.
Doktor senin hastalık şizofreniform bozukluk dedi, 1 yıldan daha fazla sürerse şizofrensindir dedi.
O değil de ilacı bırakıyorum bugünden itibaren. Nasıl etki ettiğini yazarım, bu sefer kararlıyım.
Edit: bırakamadım.
Konu Pickle tarafından değiştirilmiştir (12.01-2022 Saat 16:22 ).
Daha yeni çikolatalı gofret yedim sanırım öyle olacak ama ben bir de pilav ve künefe hastasıyım ilaçtan önce böyle bir şey yoktu. Az bal ve helva yerdim şimdi abanıyorum saç dökülmesi yapıyor onu çözmeye çalışıyorum.
😂😂😂
Daha yeni çikolatalı gofret yedim sanırım öyle olacak ama ben bir de pilav ve künefe hastasıyım ilaçtan önce böyle bir şey yoktu. Az bal ve helva yerdim şimdi abanıyorum pickle ilacı bırakma çünkü karşı tarafa koz vermiş oluyorsun seni hastaneye yatırma ekt gibi bir çok bilemediğimiz şeylerin hakkını veriyorsun.