TEKSAN İnovatif Medikal Ürünler İstanbul, Bursa ve İzmir'de
Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
Toplam 17 mesajın 16-17 arasındakiler
Buraya tıklayarak yazıları büyültebilirsiniz Buraya tıklayarak yazıları küçültebilirsiniz
    Üye
    byilmaz21 Avatarı

Son Giriş
    05.05-2023
    Saat
    00:51
    Yaşadığı Yer
    İstanbul
    Alınan Beğeniler
    12
    Verilen Beğeniler
    10

Zaten Değerlendirdiniz! 0
    STAR, dünyanın en güvenli, en sağlıklı, en konforlu ve en dayanıklı tekerlekli sandalye minderi.
    @fildişi

Seni çok iyi anlıyorum aynı durumu bende yaşadım. Zihnin sana oyunlar oynuyor. Dışarda aslında herşey normal ama senin zihnin çok yorulmuş dışarda olup biteni anormal algılıyor. Zihin çok yorulduğunda böylesi durumlar ortaya çıkabiliyor. İyi bir doktora git toparlamana yardımcı olsun merak etme moralini yüksek tutarsan uykunu düzgün alır, sağlığına dikkat edersen stresten alkolden vb. uzak durabilirsen toparlarsın kendini. Dışarda anormal bir dünya yok sadece zihnin dışarda olup bitenleri sana garipmiş gibi hissetiriyor. Beyin bazen uyarıcı almadan da anormali yaşayabilir. Uyuşturucu kullanan veya farklı uyarıcı maddelerin etkisinde kalan insanların zihinlerinde oluşan kimyasal tepkime gibi düşün. Zihnin de muhtemeldir ki çok yorulmuş bazen böylesi durumlarda garip (mantık dışı) olaylarla karşı karşıya kalsan bile mantık dışı düşünme Yaşadığın mantık dışı olayların sana zihninin bir oyunu olduğunu aklından çıkarma. Vaktin Olursa Akıl oyunları Filmini izlemeni tavsiye ederim. Orda gerçekte yaşanmış bir olayı konu alıyor. Filmin konusu John Forbes Nash Jr., genç yaşında geliştirdiği kuramlarla matematik dünyasının bir numaralı ismi haline gelir. Fakat kısa süre içerisinde bencilliği ve kendine olan aşırı güveni sonucunda oluşan kişisel problemleri ile baş edemez duruma düşer. Dahilik ile delilik arasındaki ince çizgide, delilik tarafına doğru sürüklenir. (Film gerçekte yaşanmış bir hikayeyi konu alıyor.)

Konu admin tarafından değiştirilmiştir (12.09-2021 Saat 15:35 ).

Üye
    fildişi Avatarı

Son Giriş
    17.08-2022
    Saat
    18:03
    Yaşadığı Yer
    Ankara
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

Zaten Değerlendirdiniz! 0
    Panthera: hafif, agresif ve zarif aktif tekerlekli sandalye...
    şu anda 29 yaşındayım. 24 yaşımdayken bu durum oluşmaya başladı. 24 yaşına kadar gayet normal çoğu şeyi umursamadığımı biliyorum. ne olduysa 2016 yılında bu sıkıntı yavaş yavaş başladı.yolda giderken, bir markete girdiğimde çoğu sosyal ortamlarda insanların konuşmalarını kendime refere etmeye başladım. 2 kadın gülüyor yolda düşünüyorum ki bunlar bana gülüyor ya da yolda gidiyorum yanımdan geçen vatandaş bişeyler dedi diye kendime alınıyorum. ama bu durumun görünüşümden kaynaklandığını biliyorum. üniversitede sevgilim vardı iyi bir kızdı ama işte sır saklamaz kimden ne duyduysa anında anlatan tiplerdendi işte. bir gün bana arkadaşlarının benimle ilgili olan düşüncelerini anlattı. sevgilimin kız arkadaşları benim hakkımda demiş ki; psikopat gibi tipi var böyle bir tipte ne buldun demiş. ömrümde duyduğum en korkunç sözlerdi benim için. keşke ana avrat küfür etselerdi bu kadar üzülmezdim. neyse üzerinden çok geçti artık aklıma geldikçe lanetleyip unutuyorum bu sorun değil. sorun olan benim şu anda yaşadığım şeyler. markete giderken karşımdan bir kadın geliyordu, üstüme üstüme yürüyordu, bende kenara çekildim yanımdan geçerken bir şeyler konuştuğunu duydum ya da ben öyle düşündüm bilmiyorum. bana bakarak mı dedi yoksa telefonla mı konuşuyordu bilmiyorum. ama hiçbir zaman yüzüme bakarak birşeyler söyleyen insana denk gelmedim. insanların ileriye bakarak konuştuklarını görüyorum çoğu zaman ama bunu kendime alınıyorum işte.

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12