@Limooon
Zeldox Akineton Efexor Kullandım.Rahatsızlığım ağır seyrediyor.Şu an engel oranım %40 eskiye nazaran daha iyiyim.Benim rahatsızlığımdaki kişilere engelli oranı yüzde kaç veriliyor.Sadece Clonex (250) kullanıyorum.
@Members
Ama size organik olmayan psikoz raporu verilmiş. Acaba ağır mı seyrediyodu sonradan mı düzeldiniz. Madde kullanan birinde gördüm ben bu paranoyayı sadece bikaç hafta yaşadı hemen hemen tamamen kurtuldu, çok az şüphesi var.
Dediğim gibi gerçekleri görüp kendinizi tamamen düzeltebilirsiniz. Millete ne yaa... Bi hata yaptıysak saflığımızdan boşluğumuzdan vs olmuştur. İnsan kendini bıraktımı bu sefer çevre daha çok bırakıyor kendinizi bırakmayın asla... Ben inanıyorum sizinde takıntınız boş şeylerden... Çoğu kişinin böyle bence... Birkere şüphe girdimi insan kendisini iyice diplere bırakıyo... Asla öyle bişey yok buna emin olun... Bu forumda farkettiğim bikaç kişi var ... Eminim boş şeylerden takıntı yaptık...
@Limooon
Zeldox Akineton Efexor Kullandım.Rahatsızlığım ağır seyrediyor.Şu an engel oranım %40 eskiye nazaran daha iyiyim.Benim rahatsızlığımdaki kişilere engelli oranı yüzde kaç veriliyor.Sadece Clonex (250) kullanıyorum.
@Members
Acaba aşırı şüphe ve sıkıntı yaptınız da mı verdiler bilmiyorum. Ama sizin rahatsızlığınız %30 yazıyo '' Paranoid kişilik bozukluğu '' Paranoid şizofreniden ayrı bi oran veriliyo olması lazımdı. Ama verdiklerine göre farklı bi prosedür olabilir. Siz hastaneye kaç kere gittiniz ve nasıl teşhisler koydular bilginiz var mı ? hezeyan delüzyon gibi şeyler mi yazdılar veya ne anlattınız durumunuz nasıldı ?
45 alirsin
Paranoid şizofreni ile paranoid kişilik bozukluğunu ayrı yazdım. Aynı gibi gözüktüyse tekrarlıyorum şuan members paranoid şizofren değil. Sadece paranoya var. Zehirlenmeye inanmak yok takip edilmeye inanmak yok. Sadece şüphe var onunda gerçek olmadığını biliyo ve hayatını devam ettiriyo.
Arkadaşım bşver sen iyi olda raporun oranı önemli değil bişey biliyolar ki öyle vermişlerdir. Normal insanların rapor alması bukadar zorken sana durduk yere vermezler verdilersede senin kısmetinmiş yapçak bişey yok ...
@Limooon
Pandemiden dolayı sadece ilaçlarım yazılıyor.Hastaneye gidemiyoruz.2022 Nisan ayında randevu alıp muayene olcam.Sıkıntımı doktora anlatacam.Asistanlar muayene ediyor.Bu da cansıkıcı bir durum.
@Members
Raporun süresi biticek sanırım? 2013 giriş olunca ben süresiz vardır belki diye düşündüm veya 5-10 falan. Ama kontole gittiğinizde aynı bunları anlattığınızda raporunuzun oranı düşebilir evet. Ama memurluğa devam edersiniz hertürlü. Asalet geri alınamıyomuş memurluğa girdiğin an % 0a bile düşse alamıyolarmış.
Bu arada skıntımı doktora anlatıcam assistanlar muayene ediyor kısmını anlamadm pek. Asistan doktoramı anlatıcaksınız yani ?
@Limooon
Sağol yardımın için emekliliğe daha var o zamanki şartlar neyi gösterecek bilmiyorum.Clonex kullandığım için gene %40 veririler.Diye düşünüyorum.Hayırlısı
@Pickle
İlaçları doktor izni olmadan bırakmamalısın. Sende muhtemelen benim de hastalığım olan Paranoid Şizofreni var. Ama hekimine danış. Biliyorum çoğu hekim burnundan kıl aldırmaz. Çok geçmiş olsun.
@masaüstü
Desteğinizi bekliyorum ve tüm arkadaşlarım.
Ben 2006 senesinden beri ilaç kullanıyorum. 2021 den beri Risperdal kullanıyorum. Bana paranoid şizofreni tanısı kondu özelde. Henüz devlete gitmedim kaydım ve raporum ne özelde ne de devlette yok.
Bu hastalık ile normal Kpss yoluyla devlet memuru olabilir miyim?
Engelli raporu yok. Ama talep etmeyi düşünüyorum yüzde 40 verirlerse Ekpss hakkım doğuyor.
@Konkon normal KPSS'ye girip atanabilirsin Bende de öyle oldu
@Konkon
Konunuzu okudum çok geçmiş olsun, bazen ilaçlarımı kendi isteğimle bırakıyordum artık bırakmayacağım. Psikoz teşhisi kondu bana.
@perseküsyon
Engelli raporunuz yok muydu ben mi yanlış hatırlıyorum?
@perseküsyon
Allah razı olsun inşallah
@Pickle
Çok geçmiş olsun canım.
ilaçlarını ihmal etme. Yoksa stabil kalamazsın. Hayatın kayar.
@Pickle
bana görüntüler sen insan değilsin bırak ilaçlarını diyor bırakıyorum 2 gün sonra da ilacın faydası var zararı yok diyorlar tekrar ilaca başlatıyorlar
@Pickle , engelli raporum var ama memurluğa atandıktan sonra çıkarttım