idare eder çok ilaç degiştirmekte iyi degil rahat bir ilaç
idare eder çok ilaç degiştirmekte iyi degil rahat bir ilaç
Bana psikiyatrist ilaç verirken hiçbir şey demedi, tanı söylemedi. Şizofren miyim anlamadım. Halisünasyon, unutkanlık ve düşünce azalması için gitmiştim. Risperdal verdi. Prospektüste şizofreni ve bipolar bozukluk içindir yazıyor. Bu ilaç bana uygun mu onu bile bilmiyorum. Doktorun sorularına cevap verdim insanlardan korkuyorum dedim, mesajlar alıyorum dedim. Dediklerimi not aldı, şizofren olduğumu düşünmüş olabilir. Gerçi şizofren değilimdir ben ya, halisünasyonlar stresten oluyor. Düşünce azalmasını da metabolizmamın yavaşlamasına bağlıyorum. Daha 17 yaşındayım ama sebepsiz yere kilo alıyorum, onunla alakalı bence. Ama hayatımı çok kötü etkiliyor umarım bu sorunlarımdan kurtulurum.
Halüler varsa şizo olabilir.ama şizo obsesif bozuklukta olabilir sizin ki saplantılı kişilik bozukluğu.
@Psikoterapi
Takıntılı olduğumu neden düşündünüz onu anlamadım?
@Pickle teşhisi koymuş hemen baksana sallamış olmasın .![]()
@sokrates
Psikiyatrik hastalıklar kişinin hayatını ne kadar etkilediğine göre tanısı konulan şeyler değil mi? Okb'nin ne alakası var
Doktor 2 hafta sonra kontrole gel dedi o zaman sorarım, konuşurum belki ilacı değiştirir ya da ilaç etkisini göstersin diye beklerim. Boş randevu gözükmüyor ilginç. Bir şekilde halledicem.
Psikotik bir durumsa bile bir sürü çeşidi var doktor zaten hemen teşhis koymayabilir normaldir ilaç prospektüsünde yazana bakma hepsi aynı şeye yarıyor zaten doktorun söyleyeceğine bak .
İlacımı bıraktım. İnsanları öldüren ilaçları kullanmam asla. Siz de kullanmayın. İlaç firmalarının hepsi para peşinde. Belki de halüsinasyon değildi gördüklerim, duyduklarım. Özel amaçlar için dünyaya gönderilen ama hatırlamayan biriyim ben.
hatırlamıyorum baya bi zaman oldu sanırsam bende insan değilim bu ilaçlar bana göre değil diyorum
hayal kuracam diye 2 ay evden çıkamadım