TEKSAN İnovatif Medikal Ürünler İstanbul, Bursa ve İzmir'de
Sayfa 2 / 3 İlkİlk 123 SonSon
Toplam 45 mesajın 16-30 arasındakiler
Buraya tıklayarak yazıları büyültebilirsiniz Buraya tıklayarak yazıları küçültebilirsiniz
    Üye
    distonimiyokloni Avatarı

Gerçek Adı
    emre
    Son Giriş
    18.08-2023
    Saat
    00:30
    Yaşadığı Yer
    Ankara
    Alınan Beğeniler
    6
    Verilen Beğeniler
    2

Zaten Değerlendirdiniz! 0
    STAR, dünyanın en güvenli, en sağlıklı, en konforlu ve en dayanıklı tekerlekli sandalye minderi.
    Evet baktım.Bu doktordan memnun kaldıysan takip edilmeye devam et ve durumunu bu doktora danış derim.Çalışabilir raporu veremiyorlarsa engelli raporu alma şansın olabilir diye düşünüyorum.Tabi nihai kararı kurul verir ama iki ay olmuş yeniden tedaviye başlıyalı.Hemen kurula girsen yüzde 40'ı geçemeyebilirsin.Buradaki kimse sana geçebilirsin diye bir şey söyleyemez.Her şey kuruldaki doktorlara bağlı.Hastalığını ne derecede görücekler ve değerlendiricekler önemli olan kurula girdiğin an.Eğer tedaviyle iyileşme görürlerse ona göre bir oran verirler,iyileşme olmazsa ona göre bir oran verirler.İki aylık bir süreyi kısa bulabilirler.Bunu en iyi doktorun bilir.

Üye
    DijitalPortakal Avatarı

Son Giriş
    07.03-2022
    Saat
    21:36
    Yaşadığı Yer
    Adana
    Alınan Beğeniler
    4
    Verilen Beğeniler
    6

@distonimiyokloni
    Evet çok haklısınız. O kadar zahmete koydum sizi çok teşekkür ederim uğraşıp cevap verdiniz abi. Çok sağolun. Ben tedavime devam edeyim o zaman. Çok sağolun çok teşekkür ederim.

Üye
    distonimiyokloni Avatarı

Gerçek Adı
    emre
    Son Giriş
    18.08-2023
    Saat
    00:30
    Yaşadığı Yer
    Ankara
    Alınan Beğeniler
    6
    Verilen Beğeniler
    2

Estağfurullah,Allah acil şifalar versin kardeşim.işle ilgilide kendini üzme.Her şeyde bir hayır vardır.Çok geçmiş olsun.

Üye
    OğuzHan112 Avatarı

Gerçek Adı
    OğuzHan
    Son Giriş
    Dün
    Saat
    22:47
    Yaşadığı Yer
    Samsun
    Alınan Beğeniler
    2.123
    Verilen Beğeniler
    1.532

F32,9 Depresif nöbet tanımlanmamış,
    F32 depresif nöbet,

Yineleyen depresif bozukluklar,
    Tedavi ile düzelen %0
    Tedavi ile kısmen düzelen%25
    Tedavi ile düzelmeyen%40

Yineleyen depresif bozukluk,psikotik özellikli hafif orta ağır nöbet,buna hekim karar verecek,

Tedavi ile düzelen%0
    Tedavi ile kısmen düzelen45
    Tedavi ile düzelmeyen%70

Remisyonda olan depresif nöbet, %de verilmemektedir,

Var olan ilac raporları poliklinik kayıtları vs,epikiriz şeklinde alıp heyete girebilirsiniz, buradan kesin bir şey söylemek doğru olmaz,
    Sağlıcakla...

Üye
    DijitalPortakal Avatarı

Son Giriş
    07.03-2022
    Saat
    Yaşadığı Yer
    Adana
    Alınan Beğeniler
    4
    Verilen Beğeniler
    6

@OğuzHan112

Yani alacağım rapor ne olur hocam? 2 problemden ayrı ayrı rapor verilir mi? Ve verilen raporun süresiz olması mümkün mü

Üye
    OğuzHan112 Avatarı

Gerçek Adı
    OğuzHan
    Son Giriş
    Dün
    Saat
    22:47
    Yaşadığı Yer
    Samsun
    Alınan Beğeniler
    2.123
    Verilen Beğeniler
    1.532

Var olan ilac raporları poliklinik kayıtları,varsa yatışınız vs,epikiriz şeklinde alıp heyete girebilirsiniz, buradan kesin bir şey söylemek doğru olmaz,heyet değerlendirecektir,
    Sağlıcakla...

Üye
    DijitalPortakal Avatarı

Son Giriş
    07.03-2022
    Saat
    Yaşadığı Yer
    Adana
    Alınan Beğeniler
    4
    Verilen Beğeniler
    6

Ben engelli değilim, daha doğrusu engelli raporum yok. Fakat hayata karşı, yaşama dair bir umudum kalmadı. Hiç bir hedefime ulaşamadım, hiç mutlu bir dönemim olmadı. Çocukluğum sorunlu geçti, büyüdüğümde güzel bir hayatın hayalini kurdum ama yine olmadı hiç bir şey.

Hastalıklar, yaşadığım problemler, aile sorunları beni iyice yıprattı. Antidepresanlar ile yaşayan biri oldum. 26 yaşına girdim, herhangi bir iş hayatım dahi olmadı hiç. Tüm gün evde oturan, kendini hiç geliştiremeyen biri olarak kaldım.

Ortopedik sorunlar yaşadım, psikolojik sorunlar yaşadım ama engelli raporum da yok. Linkte ki gibi bir ilaç raporum var, bu 2 hastalığa sahibim sanırım. Fakat engelli raporum yok. Alabilir miyim onuda bilmiyorum tabi.
    Rapor : https://www.hizliresim.com/3tv2kq5

Ailem çok sorumsuz. Hiç bir zaman bana destek olmadılar. Babam alkol bağımlısı bir adam. Bazen eve gelir, bazen bir köşede sızıp kalır. Annem desem oda bipolar hastası. Psikolojisi iyi değil. Sürekli sinirlenen, agresif bir insan.

İş hayatım yok, çok isterdim memur olmak. Lise mezunuyum. Hep hayalimdi bir kurumda memur olmak fakat gerçekleştiremedim. Bilgisayar başı çalışacağım bir işte bulamadım. Hep evdeyim. Artık nasıl bir yol izlemem gerekiyor gerçekten bilmiyorum. Bana tavsiyesi olan var mı? Ne yapmam gerekiyor. Düzenli bir hayatım olsun istiyorum.

Üye
    White Wolf Spirit Avatarı

Son Giriş
    Saat
    Yaşadığı Yer
    FORUMDAN GİTTİ.
    Alınan Beğeniler
    586
    Verilen Beğeniler
    479

kardes depresıf nobete orta hallıyse yuzde 40 verırler ama sen bunu doktoruna sor o daha ıyı bılır. Hayata karamsar bakman yasadıgın psıkolojık sorunlar nedenıyle bu hastalıklar ozguvenı bıle alıyor ınsanda calısma ıstegı bırakmıyor ben tanıyom sızofren olup memur olup calısamayan ınsanlarda tanıdım. Ama hayatta hep kendını zorlamak zorundasın zorluklara alısmak zorundayız hıcbır ıyı sey kolaylıkla gelmez her zorlukla beraber kolaylık vardır.Bızler guclu olmak zorundayız bende psikoz hastasyım hastanede kaldım ama sımdı hastalıgıma ınanmıyorlar bıle bızden saglamsın dıyorlar dusuncelerımızı degıstırmelıyız en son doktorum bıle sen bu hastalıga sahıbmıssın gıbı durmuyon dedı.Sen sımdı calısıyı olsan basarılı olsan emınımkı dusuncelerınde duzelecek belkı hastalıgından eser kalmıcak bu bırazda hayata hassas bakıs acısından da kaynaklanıyor.

Üye
    MeTePe Avatarı

Gerçek Adı
    Hastalık Sormayın
    Son Giriş
    Saat
    Yaşadığı Yer
    Ankara
    Alınan Beğeniler
    6.348
    Verilen Beğeniler
    2.278
    Blog Mesajları
    1

Alıntı Alıntı Yapılan Kişi: DijitalPortakal Mesajı Gör
    @MeTePe yardımcı olabilir misin hocam?
    Değerli arkadaşım nasıl bir yardım istiyorsunuz? Diğer arkadaşların mesajlarını okudum. Onlar gerekli şeyleri söylemişler.

Anlaşıldığı kadarıyla net bir tanınız yok. Psikiyatrik bir durumunuz var. Çalışmanıza engel bir durum ise engelli raporu verirler. Değilse vermezler. Bunu kendi psikiyatri doktorunuza sormanız lazım.

Bir de raporu ne için istiyorsunuz? Çalışmadığınız için herhangi bir vergi indirimi, emeklilik vs. gibi bir avantajınız yok. Anladığım kadarıyla gelir yönünden de öyle çok sıkıntılı değilsiniz. Yani engelli maaşı da alamazsınız.

Üye
    DijitalPortakal Avatarı

Son Giriş
    07.03-2022
    Saat
    Yaşadığı Yer
    Adana
    Alınan Beğeniler
    4
    Verilen Beğeniler
    6

@MeTePe

Engelli raporum ile iş bulabilirim diye hocam. Ortopedik olarak da ayaklarımda sorun var. Masa başı iş bulamıyorum. Raporum olursa ekpss ye girerim. Yada özel sektör de engelli kontenjanından bir işe girerim. Doktoruma oran verir misiniz dedim, evet elimden geleni yapacağım dedi rahatsızlığın için dedi.

-Depresif nöbet ve unipolar depresyon tanısı koydu.
    -Hidradenitis supirativa denen tedavisi olmayan cilt hastalığım var kronik.
    - Ayaklarımda ileri derecede düz taban. Ayak tarak kemiklerim de basarken ağrılar var. - Ameliyat oldum tarak kemiklerinden 4 defa düzelme olmadı. Doktor sürekli tabanlık kullanacaksın dedi.
    -Evin içinde bile 2 senedir spor ayakkabı giyiyorum çıplak ayakla yürüyemiyorum ağrı oluyor.
    -Ameliyat dan sonra da her iki ayakta 2. Ve 3. Parmaklar da şekil bozukluğu oldu. Parmaklar kemik gibi oldu yürürken ağrı yapıyor hocam.

Üye
    MeTePe Avatarı

Gerçek Adı
    Hastalık Sormayın
    Son Giriş
    Saat
    Yaşadığı Yer
    Ankara
    Alınan Beğeniler
    6.348
    Verilen Beğeniler
    2.278
    Blog Mesajları
    1

Alıntı Alıntı Yapılan Kişi: DijitalPortakal Mesajı Gör
    -Depresif nöbet ve unipolar depresyon tanısı koydu.
    -Hidradenitis supirativa denen tedavisi olmayan cilt hastalığım var kronik.
    - Ayaklarımda ileri derecede düz taban. Ayak tarak kemiklerim de basarken ağrılar var. - Ameliyat oldum tarak kemiklerinden 4 defa düzelme olmadı. Doktor sürekli tabanlık kullanacaksın dedi.
    Ortopedi biraz bir şeyler verir ama tatminkar bir oran olmaz. Ayağı kesik olan bile doğru dürüst oran alamıyor.
    Dermatoloji ne yapar bilmiyorum.
    Ama psikiyatri "isterse" kendi başına %40 verebilir.

Başvurup şansınızı deneyin.

Üye
    DijitalPortakal Avatarı

Son Giriş
    07.03-2022
    Saat
    Yaşadığı Yer
    Adana
    Alınan Beğeniler
    4
    Verilen Beğeniler
    6

https://www.hizliresim.com/1pdm0nk
    Fizik doktoru ne yazmış görüş olarak yardımcı olur musunuz arkadaşlar?

@MeTePe @OturanBoğa Hocalarım yardımcı olur musunuz?
    https://www.hizliresim.com/1pdm0nk
    Fizik tedavi doktoru ne yazmış ve ne oran vermiş bana yardım eder misiniz lütfen

Üye
    Ömer7135 Avatarı

Son Giriş
    25.07-2021
    Saat
    14:34
    Yaşadığı Yer
    Izmır
    Alınan Beğeniler
    4
    Verilen Beğeniler
    0

Özel sektörde iş imkanı gerçekten zor allah herkesin yardımcısı olsun ama umudumuzu kesmeyin sürekli bir şekilde bastırın hayat size ne kadar acı veriyorsa sizde ona verin umudumuzu hiç bir zaman kaybetmeyin

Üye
    fenerliyizz Avatarı

Gerçek Adı
    Erdal
    Son Giriş
    30.09-2023
    Saat
    18:05
    Yaşadığı Yer
    Kayseri
    Alınan Beğeniler
    58
    Verilen Beğeniler
    1

Dokturun yazdığını ancak doktur okur.burada okuyan çıkmazı zor

Üye
    DijitalPortakal Avatarı

Son Giriş
    07.03-2022
    Saat
    Yaşadığı Yer
    Adana
    Alınan Beğeniler
    4
    Verilen Beğeniler
    6

Panthera: hafif, agresif ve zarif aktif tekerlekli sandalye...
    @fenerliyizz

Hocam sizinle bir konu hakkında konuşabilir miyim. Nasıl iletişim kurabilirim mail adresiniz vs var mı

Sayfa 2 / 3 İlkİlk 123 SonSon

Başlığın Etiketleri